Οι περίεργες επαφές Τσίπρα στο Κόμο και το …βλέμμα στο…

Κοινοποίηση:
tsipras-komo-750x430

Για άλλη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας θα παρευρεθεί στη κλειστή σύσκεψη που διοργανώνει το Ίδρυμα Amprosetti στο Κόμο της Ιταλίας, μία αντίστοιχη λέσχη δηλαδή , αυτή της Μπίντελ Μπεργκ, όπου συμμετέχουν πολιτικοί, τραπεζίτες και επενδυτές με θέμα το μετασχηματισμό της Ευρώπης.

Γράφει ο Παντελής Ζήλος

Παρόντες στο «κλειστό» τραπέζι που στήνεται στο «Villa d’Este» θα είναι μεταξύ άλλων και οι: Φράνς Τίμμερμανς, Ρομάνο Πρόντι,Μάριο Πρόντι, Ενρίκο Λέττα. Να σημειωθεί ότι ο κ.Τσίπρας για δεύτερη φορά, ξανά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δώσει το «παρών» σε αυτό το κλειστό συνέδριο.

Η πρώτη φορά ήταν το 2014, που τότε όπως λεγόταν είχε πάρει επίσημα από τον ξένο αυτό παράγοντα, που φημολογείται ότι έχει τεκτονικές ρίζες, το χρίσμα του επόμενου πρωθυπουργού.

Παράλληλα όμως, ο κ.Τσίπρας προετοιμάζεται και για την άνοδό του στην ΔΕΘ και συσκέπτεται με παράγοντες της Κουμουνδούρου καθώς θα έχει τον «άχαρο» ρόλο, για πρώτη φορά, μετά από πέντε χρόνια, να βρίσκεται στη θέση του δευτεραγωνιστή,καθώς τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Φυσικά ο κ.Τσίπρας θα περιμένει τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για να ανοίξει την αντιπολιτευτική του βεντάλια. Η κύρια στόχευση πάντως της Κουμουνδούρου είναι το ΚΙΝΑΛ και οι εξελίξεις εντός του κόμματος της Φώφης Γεννηματά που δέχεται ,ήδη, εσωκομματικά πυρά που ξεκινούν από την οικογένεια Παπανδρέου.

Ο Νίκος Παπανδρέου την προηγούμενη βδομάδα, ζήτησε το κόμμα να επιστρέψει στον τίτλο «ΠΑΣΟΚ» και να γίνουν εκ νέου εσωκομματικές εκλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όλοι οι αποτυχημένοι μπολσεβικοι εκεί μαζεύτηκαν … με πρώτο και καλύτερο τον μορταδελα Προντι που κατάφερε να κυβερνήσει την Ιταλία με όλη την αριστερή συμμορία της βουλης για 7 μήνες πρώτου πέσει η κυβέρνηση του στα τάρταρα … ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ!
    Τουλάχιστον η τοποθεσία φανερώνει για ποιον λόγο αγωνίζονται… Για τον προσωπικό τους πλουτισμό..

  2. Δεν είναι καθόλου καλό για την υστεροφημία του να συμμετέχει σε τέτοια κλειστά μασονικά -παγκοσμιοποιητικά και κατά των εθνών μορφώματα. Στα μάτια του λαού καθίσταται περισσότερο ύποπτος με αυτές τις συμμετοχές. Είναι έτσι και αλλιώς γνωστό ότι οι παγκοσμιοποιητές τον θέλουν γιατί τους ήταν υπάκουος σε ότι και αν του ζητούσαν και δεν χρειαζόταν αυτά τα κλειστά κυκλώματα για να πείσει τον λαό για τον ρόλο του. Είναι κρίμα, γιατί ως αντιπολίτευση θα μπορούσε με τη μετέπειτα συμπεριφορά του να φανεί αθώος για το έγκλημα και να ανυψωθεί στα μάτια του λαού, αλλά αυτός δυστυχώς συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι.

Comments are closed.