Οι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα – Οι παίκτες «μπουγέλωσαν» τον Μαρτίνς (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Ολυμπιακός “σφράγισε” και μαθηματικά την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος Ελλάδος και οι παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ έστησαν μία μικρή γιορτή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο.

 

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών και του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού με το τελικό σφύριγμα της λήξης στο Καραϊσκάκη. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1 του ΟΦΗ, ανέβασαν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο +22 και έτσι εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο ανεξαρτήτως και της απόφαση του CAS για την τιμωρία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι για αρκετά λεπτά, από το παραδοσιακό μπουγέλο δεν γλίτωσε κανείς, ενώ ακούστηκε ως συνήθως και το… διεθνές «campeones». Στο φινάλε των πανηγυρισμών, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο επίκεντρό τους, αφού οι παίκτες του τον σήκωσαν στον αέρα, αναγνωρίζοντας έτσι την καθοριστική συμβολή του στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε εικόνες: 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. παναξιος πρωταθλητης κοντρα σε επο κυβερνηση και παραγκα του τσετσενου λαθρεμπορου. βεντουζα για ακομη μια φορα

  2. αλλο ενα πρωταθλημα στα χαρτια…λαμπαδα στον κουλη αναψτε…το πρωταθλημα των Στημενων, του Κορονοιου και του ξεπουληματος του Αιγαιου….

Comments are closed.