Οι ανεμογεννήτριες του Κούλη είναι γεγονός! Έτοιμη η πρώτη στα Άγραφα! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
anemogenitria-agrafa

Η πρώτη ανεμογεννήτρια, αυτές που δίνουν χρήμα στον Κούλη και τους μιζαδόρους φίλους του, καρφώθηκε στα Άγραφα, στον Τύμπανο Αργιθέας.

Παρά τις αντιδράσεις φορέων και πολιτών του νομού, η πρώτη ανεμογεννήτρια στα Άγραφα είναι γεγονός! Το αιολικό πάρκο δημιουργείται στη θέση “Αέρας – Αφεντικό” και περιλαμβάνει οκτώ ανεμογεννήτριες.

agrafa

agrafa1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Έπρεπε να χτίσουν κανένα πυρηνικό εργοστάσιο στα Άγραφα για να δεις μετά τι ωραίες που είναι οι ανεμογεννήτριες και πως αλλάζουν οι απόψεις….

    1. Ελένη σε κανένα δημοτικό συμβούλιο είσαι που τα παίρνει τα ψιλά για να δίνει και αυτο έγκριση? Καλύτερα να είχαμε πυρηνικο εργοστάσιο. Θα είχαμε αυτοδυναμία αυτή η αποψη η σωστή. Παλιοβλαχοι που είδατε ευρουλακι και πεσατε στα τέσσερα όπως τότε με τις τρελές επιδοτήσεις.

  2. Κάποιοι εδώ μέσα γράφουν και τι έγινε. Ο θεός ή η φύση έφτιαξε τα βουνά με ανεμογεννήτριες? Εδώ ένας Μακρόν που δεν είναι και ότι καλύτερο είπε δεν καταστρέφω τα βουνά της πατρίδας μου. Οι Γερμανοί αντέδρασαν να μην καταστραφούν οι Άλπεις. Αλλά από την αισθητική του νεοέλληνα τι να περιμενει κάποιος, που με ένα διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο που πήρε με δάνεια ψήφιζε και όλες τις κωλοκυβερνησεις ο ένας λεφτά υπάρχουν, ο άλλος εσχιζε μνημόνια και ο καλύτερος ο μητσοτακουλας τώρα μίζες ανωμαλίες προδοσίες εθνικές.

  3. οι ανεμογεννητριες ειναι το μελλομ

  4. Σκοπεύετε να πάτε ορειβασία στα Άγραφα το σκ και θα σας χαλάσουν την αισθητική? Εμένα με ενοχλεί που έχω την κεραία της cosmote ,στα 200 μέτρα ,ευθεία στο σπίτι μου! Και τι έγινε που φτιάχνονται στη Γερμανία; Έχουν γεμίσει οι δρόμοι BMW AUDI & Mercedes….γερμανικά δεν είναι αυτά;όταν έρχονται οι Γερμανοί τουρίστες,θέλουμε όμως το χρήμα τους …. ερώτηση: οι πυλώνες δεν φτιάχνονται στη βιομηχανική ζώνη στη Τρίπολη ρε φωστήρες; Έλληνες τεχνικοί δεν τις τοποθετούν? Να τους κόψουμε το ψωμί δηλαδή;

  5. Είναι από την Μίζενς την Γερμανική;Αυτές έχουν μεγάλη απόδοση,στη μίζα.Η κούλα πάλι θα κονομήσει

  6. Μια χαρά κονόμα θα κάνει πάλι η Κούλα.

  7. Πάμε να τις ρίξουμε. Όλοι οι Έλληνες στον πόλεμο κατά της εγκληματικής οργάνωσης Μητσοτάκη. Να χυθεί αίμα .

  8. κ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?…….. ……….. ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΡΩΤΑΩ.

  9. ΚΟΝΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ……..ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΙΜΠΕΡΑΚΗ.

  10. Γεια σας Κουλαρα και μασαμπουκα ΣΙΑ με το ντεκορ σας στα Ελληνικα βουνα !
    Τη τυχη των βουλγαρικων θα εχουνε που δουλευουνε μονο οι δυο στις δεκα! Ας ειναι καλα για τους γειτονες το κοζλοντουι!

  11. Βαζει αυτος τα … κονταρια για να γεμιζει τις τσεπες του αλλα το ρευμα παει Γερμανια.Αυτο ειναι τρελα

Comments are closed.