ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΡΗΜΑ! Τη μεγαλύτερη υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στα Μεσόγεια ανακάλυψαν οι αστυνομικοί [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
notio2

Μια σημαντικότατη επιτυχία σημείωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου με την ανακάλυψη της μεγαλύτερη καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης στα Μεσόγεια τα τελευταία πολλά χρόνια!
Το φυτώριο ήταν εγκατεστημένο στην περιοχή του ΔΕΔΔΗΕ Μεσογείων στα όρια των Δήμων Μαρκοπούλου και Κρωπίας και οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, μετά από σχετικές πληροφορίες, πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο τα τρία άτομα που είχαν αναλάβει τη φροντίδα του.

Πρόκειται για έναν Έλληνα 60 ετών, μια Βρετανίδα 66 ετών (ήταν ζευγάρι) καθώς και έναν ακόμη 40χρονο Βρετανό ο οποίος ήταν και αυτός που εμπορευόταν την ιδιαίτερα καλής ποιότητας κάνναβη που παραγόταν.

Οι αστυνομικοί με τη συνοδεία εισαγγελέα εισέβαλαν στο σπίτι όπου βρίσκονταν τα τρία άτομα και στο οποίο βρέθηκαν περίπου 15 κιλά αποξηραμένης κάνναβης η οποία προερχόταν από παλαιότερη καλλιέργεια.

Σε παλιό κτίσμα το οποίο βρισκόταν σε διπλανό οικόπεδο και το οποίο επικοινωνούσε με το σπίτι των καλλιεργητών βρέθηκε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Στα διάφορα δωμάτια του κτίσματος βρέθηκαν συνολικά 282 δενδρύλλια με ύψος από 15 έως και 170 εκατοστά καθώς και πλήρης εξοπλισμός για την καλλιέργεια όπως λάμπες, ανεμιστήρες, κλιματιστικά – αφυγραντήρες, δοχεία με υγρό λίπασμα, δίκτυο ποτίσματος, ηλεκτρνικές ζυγαριές και ηλεκτρονικοί μετρητές υγρασίας – θερμοκρασίας.

Επίσης στους χώρους που ερευνήθηκαν βρέθηκε και το ποσό των 16.000 περίπου ευρώ σε μετρητά, έξι κινητά τηλέφωνα, τρία λάπτοπ, πέντε μονάδες αποθήκευσης δεδομένων, μία καραμπίνα με 26 φυσίγγια, τέσσερα βιβλιάρια τράπεζας και ιδιόχειρες σημειώσεις και έγγραφα τραπεζικών συναλλαγών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εντυπωσιακή επιτυχία των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου επισημάνθηκε και από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (ΕΑΥΝΑΑ) η οποία σε ανακοίνωσή της συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους της οι οποίοι «με πράξεις αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει παρά την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού».

notio4 notio3 notio1

Πηγή: notioanatolika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. 1η φώτο άνωθεν του άρθρου:Το κομποσκοίνι άνω αριστερά στον τοίχο, τι σου λέει;

Comments are closed.