ΟΣΥ: Ιδιαίτερα …«ευρηματικοί» στο Αμαξοστάσιο Ανθούσας αλλά όχι για …καλύτερες συγκοινωνίες!

Κοινοποίηση:
1

 

Μια έκπληξη περίμενε εργαζόμενους και επιβάτες στο αμαξοστάσιο της Ανθούσας την Παρασκευή 19 Ιουλίου καθώς βρέθηκαν μπροστά σε μια αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή «εφεύρεση».

 

Πρόκειται για μία θορυβώδη συσκευή για να διώχνει τα πουλιά και να μην «λερώνουν» το ΙΧ του διευθυντή!

Ωστόσο είναι βέβαιο ότι όλο αυτό το «σύστημα» όχι μόνο δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε εργαζόμενους και επιβάτες -καθώς η στάση είναι ακριβώς έξω από το αμαξοστάσιο- αλλά αντιθέτως μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως ενοχλητική αλλά και αντιαισθητική καθώς ένα τεράστιο καλώδιο βρίσκεται κρεμασμένο μπροστά από την πύλη εισόδου στο Αμαξοστάσιο.

Μάλιστα οι φύλακες του αμαξοστασίου έχουν καταστεί υπεύθυνοι για την …απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία του!!!

Εντυπωσιακή είναι η καταγγελία των εργαζομένων του αμαξοστασίου της Ανθούσας οι οποίοι κάνουν λόγο για απόκοσμες κραυγές στην κεντρική πύλη του αμαξοστασίου τις οποίες χαρακτηρίζουν πραγματικά ενοχλητικές  και αποκρουστικές.

Όπως αναφέρουν διαπίστωσαν ότι ήταν ένα σύστημα με ήχους και φωτοκύτταρα κίνησης τοποθετημένο σε ένα δέντρο το οποίο είχε κατασκευαστεί από τους τεχνικούς της ΟΣΥ και για το λόγο αυτό μάλιστα απουσίασαν από εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα τονίζουν ότι «ο λόγος ήταν για να παρλάρει στη σκιά του δέντρου το πολυτελές ΙΧ του ο διευθυντής του αμαξοστασίου της Ανθούσας και να μην «κινδυνεύει» από κοτσουλιές πουλιών όταν τα υπόλοιπα αυτοκίνητά μας είναι εκτεθειμένα στον ήλιο.

Μάλιστα καταγγέλλουν ότι τον χώρο αυτό τον είχαν ζητήσει ούτως ώστε να μεταφερθεί  το εκκλησάκι του αμαξοστασίου του Ελληνικού όταν αυτό έκλεισε, αλλά ο διευθυντής αρνήθηκε τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χώρος. Τελικά μεταφέρθηκε στο αμαξοστάσιο του Μπραχαμίου αφήνοντας ως μοναδικό αμαξοστάσιο χωρίς εκκλησάκι αυτό της Ανθούσας.

Καταλήγοντας η έγγραφη καταγγελία των εργαζομένων αναφέρει ότι διευθυντής του αμαξοστασίου «είναι ο μοναδικός διευθυντής που είναι τελειόφοιτος ανοιχτού πανεπιστημίου με ειδικότητα φυσικές επιστήμες την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι είναι μηχανικοί – μηχανολόγοι οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο». Μάλιστα υποστηρίζουν ότι «ο συγκεκριμένος παρόλο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις πολλές φορές γίνεται προκλητικός με τις κινήσεις του προσβάλλοντας τους συναδέλφους.

Εμείς από την πλευρά μας θα πούμε ότι αν η εφευρετικότητα κάθε διευθυντή στην ΟΣΥ είχε ως στόχο την καλύτερη ποιότητα συνθηκών εργασίας και παρεχόμενων υπηρεσιών δεν θα έπρεπε οι επιβάτες να περιμένουν μέχρι και 45 λεπτά να περάσει ένα λεωφορείο σε συνθήκες καύσωνα, ούτε οι οδηγοί θα ήταν αναγκασμένοι να δέχονται την οργή των επιβατών!

 Της Μαρίας Μόσχου
πηγή: movenews.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΛΑΓΚΑΣ (ΕΛΑΦΡΩΣ ΨΑΡΟΜΑΛΛΗΣ ΨΗΛΟΛΙΓΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ) ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Ο

Comments are closed.