ΟΙ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΓΑΖΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΗΤΟ. 14 σφαίρες στον πρωτοπυγμάχο, Τάσο Μπερδέση. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ , ΛΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΚΟΥΛΗΣ- ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ. Πληροφορία: Ετοιμάζονται να σκοτώσουν πολιτικούς, δικαστές και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Κοινοποίηση:
exofyllo1-6

alitheia-aima-banner

Τεύχος 1912, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tρίτης 1-6-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

teaser1-6

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

opisthofyllo1-6Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Στέφανε Λεβέντη Έλληνα Πατριώτη, αν ΔΕΝ αναρριχηθεί Πατριωτικό – με Π – Κόμμα, να βγουν οι βούρδουλες προς τα λαθροκόπρανα και τους αλλονταπούς κι ύστερα να τους στείλει με κλωτσές ΟΞΩ από δω και να περιφρουρει τα σύνορα, προκοπή ΔΕΝ γίνεται!!
    Έχουμε γίνει το Μεξικό, η Κολομβία της Ευρώπης!

  2. dμια χωρα ξεφραγο αμπελι χωρι συνορα συμμοριεσ γεωργιανων αλβανων ρουμανων και λοιπων οποτε θελουν ερχονται οποτε θελουν φευγουν και κανουν οτι γουταρουν..
    αν υπηρχε ΕΥΠ και σοβαρο κρατοσ δεν θα υπηρχε τιποτα απ αυτα

  3. ««….ετοιμαζουν τους γιοκες…..»». Το θεμα δεν ειναι τι ετοιμαζουν αυτοι, αλλά τι θα ψωνισουν τα ελληνοειδη για να τα μανατζαρουν….. πως λεμε “”Angebot und Nachfrage????”” Καμμια σχεση θα σας τους φορεσουν ετσι για να εχετε να λετε οτι ψηφησατε….στην γιορτη της δημοκρατιας σαν σοφος λαος που ειστε……. κατα τα άλλα οι ελληνες του εξωτερικου δεν εχουν ιδεα τι γινεται στην ελλαδα και δεν γινεται να ψηφηζουν αυτοι για τις τυχες τις μαυρες των ελλαδικων…… και του χρονου στα ιδια και τρανωτερα

    1. 👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

  4. θέλουμε αίμα πολιτικών και δικαστών, τι δεν καταλαβαίνετε ;

  5. Τό Μητσοτακέικο.
    170 χρόνια παράγουμε πολιτικούς τούς οποίους συντηρούν οί Ελληνες φορολογούμενοι.
    Κώστας Μητσοτάκης 1845-1890
    Κώστας καί Μαρίκα Μητσοτάκη.Μαρεβα Γκραμπόβσκι μέ γουρλομάτη,Ντόρα,Αλεξάνδρα Μ.Κατερίνα Μ.Κωνσταντίνος,Σοφία καί Δάφνη Μ.Κώστας Μπακογιάννης,Αλεξία Μπακογιάννη κ.λ.π.
    Εχουν χρήσιμες φιλίες.Χριστοφοράκος,Καλτσεστρούζι.Ιταλοί,Γερμανοί,Μπόμπολας καί κυρίως Αλαφούζος.Τά μέλη τής “Αγίας Οικογένειας ξεπερνούν τά 300,Εχουν κανονίσει καί προετοιμάσει γιά τά επόμενα 200 χρόνια τούς πρωθυπουργούς,υπουργούς,βουλευτές,δημάρχους κ.λ.π. γιά τήν Ελλάδα αποκλειστικά Μητσοτάκηδες.
    Γιάννης Λάκων

  6. Αφού ο ραγιάς δεν μπορεί να εξολοθρεύσει πολιτικά λαμόγια προδότες ας το κάνει η μαφία που έχει κοχονες τουλάχιστον μπας και ησυχάσουμε από τούς προσκυνημένους όλων των τάξεων..σε αυτό συμφωνώ.

  7. Αυτός είναι ένας πόλεμος μεταξύ KOZA NOSTRA και politica mafia .
    Μακάρι η πρώτη να τους καθαρίσει όλους τους πολιτικούς μαφιόζους και ν’ αναλάβει αυτή την εξουσία. Σίγουρα θα δούμε μεγάλη διαφορά και σωστότερη διακυβέρνηση!!!

  8. Ρε Χρυσοχοΐδη ο Χίος σε ξεφτιλισε!!
    Πήρε συνέντευξη από τον Παππά κι εσύ ακόμα ψάχνεις να τον βρεις!!
    Κι άλλοι φόνοι έγιναν κι η ΕΛ.ΑΣ κοιμάται!!
    Η Ελλάδα γέμισε Κολομβιανά Καρτέλ!!
    Σε οποιοδήποτε δημοκρατικό κράτος ο υπουργός θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί.
    Όμως το ότι δεν παραιτείται και παραμένει στη θέση του ποιώντας τη νήσσα δείχνει ότι το πολίτευμα δεν είναι πλέον δημοκρατικό αλλά απολυταρχικό και δεν ενδιαφέρει κανέναν το γεγονός η ανικανότητα ενός υπουργού προστασίας του Πολίτη ο οποίος το μόνο πράγμα που δε μπορεί να προστατεύσει είναι ο πολίτης.
    Το κυριότερο μέλημα σας είναι πως θα μοιράσετε σε λιγότερα άτομα τη «πίτα»;;;

    1. Όπως έφυγε μενδωνη με σκανδαλο λιγναδη έτσι θα φύγει κιαυτος τώρα. Μια χαρα

Comments are closed.