Ξεφτιλίκι: Η Δόμνα Μιχαηλίδου μπέρδεψε το έπος του ’40 με… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
michailidou

Τον πατριωτισμό με τον εθελοντισμό μπέρδεψε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, σε ανάρτησή της στο facebook με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η κυρία Μιχαηλίδου, στο μήνυμά της που έγινε viral και έχει προκαλέσει πληθώρα σκωπτικών σχολίων από τους χρήστες των social media διαπιστώνει …εθελοντισμό στο έπος του ’40.

Ειδικότερα, έγραψε: «Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα. Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. “Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν”. Ζήτω η Ελλάς!» Δείτε την ανάρτηση της υφυπουργού στο Facebook:

Η διαπίστωση της υφυπουργού που ούτε λίγο, ούτε πολύ, μίλησε για …εθελοντική συμμετοχή στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, προκάλεσε …χαμό στο twitter με τους χρήστες να σπεύδουν να επισημάνουν το άκαιρο σχόλιο της Δόμνας Μιχαηλίδου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ???? ΑΚΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π@ΥΤΣΑ ΑΝΟΗΤΗ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΚΕ !!!! ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ?????

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ…………….ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ…………….ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ.

  2. Ναι κάνανε εθελοντισμό στα χοτ σποτ της εποχής

  3. θΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΥΧΙΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .

  4. Αμα λάχει ναούμ Δόμνα, ο παππούς μου συμπλήρωσε μια on line αίτηση εθελοντισμού για το μέτωπο. Τον δέχτηκαν και πέρασε μια επιτροπή. Έπρεπε να τραγουδήσει μερικά τραγούδια του Σάκη Ρουβά και να ξέρει να ταίζει γάτες και σκυλιά. Αφού ειδαν οτι τραβαει το παλικάρι τον έστειλαν στην πρώτη γραμμή.
    Εθελοντικά πάντα, πυροβόλησε κάτι περαστικούς Ιταλούς για το σημερινό κοινωνικό πλαίσιο και για να μπορούμε να αγοράζουμε τρια σώβρακα στο χιλιάρικο. Μεγάλη η κοινωνική του προσφορά.
    Παρά όμως την κοινωνική προσφορά του παππού μου, της Coca Cola και της Nestle πέθαναν μερικές χιλιάδες στην Κύπρο το ’74, μερικές χιλιάδες Έλληνες έφαγαν πογκρομ στην Κων/πολη τη δεκαετία του ’50 και πέθαναν με ένα ελικόπτερο ένας Βλαχάκος, ένας Γιαλοψός και ένας Καραθανάσης. Έπαιζαν το γύρω γύρω όλοι στη μέση τα Ίμια. Α μην το ξεχάσω Δόμνα:
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌΣ, ΖΗΤΩ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

  5. ευτυχως η δομνα σαν υφυπουργος παει εθελοντικα στο υπουργειο και στο τελος του μηνα παιρνει εθελοντικα την μισθαρα της για την εθελοντικοτητα του μηνα που περασε.αντε ρε χασου ,οργιο.δεν σου λεω να πα να γαμ…. γιατι εισαι σαβουρα και ειναι δεδομενο οτι εισαι απηδητη.

    1. Συντροφε συ πόθεν ές;
      Κι τανιμανιδης ποντιος δηλούται…

  6. Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων….μαααλιστα!

    1. ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΤΗΝ Π…ΔΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΝ ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ

Comments are closed.