Ξεσπά ο Νίκος Ψαρράς για τον σχολικό εκφοβισμό: Τα παιδιά αντιγράφουν του γονείς

Κοινοποίηση:
psarras

O ηθοποιός Νίκος Ψαρράς κλήθηκε να εκφέρει την προσωπική του άποψη τόσο για την έξαρση της βίας στις νεαρές ηλικίας όσο και για το γεγονός ότι συνειδητά δεν θα ήθελε να πολιτευθεί.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Νίκος Ψαρράς εξήγησε πως «το μπούλινγκ είναι πολύ δύσκολο είτε το κάνει το παιδί σου είτε το λαμβάνει. Τα παιδιά, ξέρεις, δεν πρέπει να τα κατηγορούμε αλλά πρέπει πάντα να ψάχνουμε τι γίνεται με τους γονείς. Τα παιδιά αντιγράφουν τους γονείς. Ένα παιδί που έχει έναν βίαιο πατέρα, θα γίνει κι αυτό βίαιο».

«Έχουμε μείνει άφωνοι με την δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους. Όταν κάποιος παίρνει τηλέφωνο και λέει «φοβάμαι», πρέπει να τον ακούς προσεκτικά. Γιατί αυτό σημαίνει ότι όντως κάτι συμβαίνει».

«Η πολιτική είναι δουλειά για επαγγελματίες και εμείς είμαστε ερασιτέχνες! Θέλει γερά στομάχια αυτό το σπορ, δεν είναι για ανθρώπους που έχουν μια συνείδηση. Πρέπει να είσαι χοντρόπετσος και εμείς δεν είμαστε. Οι ηθοποιοί είμαστε καλομαθημένοι οπότε και ο κόσμος έρχεται και μας χειροκροτεί, σε αυτό έχουμε συνηθίσει. Όταν ο κόσμος έρχεται και σε βρίζει, εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο των νέων τηλεοπτικών του δηλώσεων, ο Νίκος Ψαρράς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response