«Ξήλωσαν» τον διοικητή του ΑΤ Πόρου! – Για τους ελέγχους για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
tmima

 

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ αποφάσισε τη μετακίνηση του διοικητή του ΑΤ Πόρου, με αφορμή τους ελέγχους για τον κορωνοϊό και την μεγάλη διάδοση του ιού στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα, σε εξέλιξη από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου, μετά από καταγγελίες για μειωμένους ελέγχους για τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Τα κρούσματα του φονικού ιού στο νησί του Αργοσαρωνικού είναι πάνω από 30 και ήδη υπάρχουν περιοριστικά μέτρα από χθες, μετά από απόφαση της Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα, στον Πόρο ήδη βρίσκεται νέος Διοικητής με 10 συνεργάτες για να ξεκινήσουν εντατικούς ελέγχους σε όλο το νησί, ώστε να σταματήσει άμεσα η διάδοση. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Διοικητής του Α.Τ . που αποφάσισε το Αρχηγείο να αποσπάσει, δεν έχει την βασική ευθύνη της διάδοσης του κορωνοϊού στο νησί. Ωστόσο από την πλευρά του, ο εν λόγω Διοικητής έχει καταθέσει ένσταση και αναμένεται να συσταθεί επιτροπή που θα εξετάσει την ένστασή του και θα ληφθεί τελική απόφαση.

Ο Δήμαρχος Πόρου για τους ελέγχους για τον κορωνοϊό

Σχετικές δηλώσεις για το θέμα είχε κάνει και ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης. Όπως είχε αναφέρει ο κ. Δημητριάδης, τα μέτρα αναγκάστηκε να τα προτείνει η Δημοτική Αρχή, καθώς δεν έκανε τη δουλειά της η Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι είχε μεταδοθεί μία γενικότερη στάση «μη παρέμβασης» στα στελέχη που υπηρετούν στο νησί.

Μιλώντας για τον Πόρο στον ΣΚΑΪ, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά ανέφερε ότι γίνεται εύκολα ιχνηλάτηση, γιατί είναι περιορισμένος ο χώρος. «Χρειάζεται μάσκα μέσα και έξω όλοι, δεν ξέρουμε ποσά είναι τα κρούσματα δεν ξέρουμε ποιος είναι ο διπλανός μας. Ειδικά στον Πόρο οπουδήποτε και στο καφέ μάσκα, μέχρι να γίνει ιχνηλατήσει να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα» σχολίασε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Και για πόσο καιρό θα το έχουν κλειστό τον Πόρο ; Με το που τον ξανανοίξουν θα ξανακολλήσουν. Οπότε πάλι πρέπει να τον κλείσουν. Εκτός και αν περιμένουν να περάσει ο δεκαπενταύγουστος για να χαλαρώσουν.

  2. Αντι για αστυνομικους να βγαζουν ανθρωπους του υγειονομικου και να κανουν τεστ στον κοσμο και στις καφετεριες και στις ταβερνες και οπου αλου θελουν και οχι να κοβουν 150νταρια προστιμα και να κλεινουν μαγαζια μεσα στην ανεργια.

  3. Και τον μετεθεσαν στη Γλυφάδα;
    Εκει δεν ηθελε να παει;

  4. ο δημαρρχοσ παλι ποθ εχει την ευθυνη της πολιτικης προστασιας δεν εχει καμια ευθυνη… το μονο που εκανε ηταν να στειλει χαρτακι να αλαξουν τον διοικητη… μαλον δεν θα του εκανε καποια χατηριακ γι αυτο δεν ηταν καλος διοικητης…

  5. Ντάξει δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και τον Κολοκοτρώνη οχι μόνο τον ξηλώσανε αλλά τον σκοτώσανε οι βρωμοπροδότες του ελέους. Αυτό δεν σημαίνει πως έκανε κάτι κακό ο συγκεκριμένος διευθυντής. Απλά έπρεπε εφόσον τον ξηλώσανε απ’ την θέση του, μετά αυτός δημόσια σε όλο το ίντερνετ να τους πετάξει στην μούρη τον μπάσταρδο τον χαρδαλιά με τους υπόλοιπους σε κηδεία του νέου Ψυχικού του πρώην δημάρχου αλλά και τα σουλτα φέρτα σε δεξιώσεις και θέατρα Κούλη Τσίπρα και λοιπά. Την πασχαλιάτικη επιβολή και φίμωση όταν εμείς είμασταν μέσα και βγαίναμε κρυφά το ισλάμ οι γύφτοι και ο Τσίπρας κάνανε πάρτι με κανένα μέτρο προστασίας και χωρίς να υπολογίζουν τον “ιό” .. Έστω για την τιμή των όπλων αυτά έπρεπε να ναι τα πρώτα αστραπιαία δείγματα απάντησης στην Χούντα χαρδαλιά κατά όχι μόνο των Χριστιανών αλλά του Έθνους των Ελλήνων.

  6. Όταν υπάλληλοι που δεν έχουν τα ίδια πιστεύω με τους κυβερνώντες κυνηγιούνται με τόσο μίσος κάτι με αυτόν τον κοροναιο δεν πάει καλά. Δεν τους ενδιαφέρει η υγεία των πολιτών απο οτι φαίνεται αλλά το να υπακούσουν όλοι,μέσο του φόβου του θανάτου,μέσο της απολύσεως, μέσο της ανεργίας. Οι ρομα και οι λαθρο γιατί δεν κολλάνε κοροναιο; Τα δελτία ειδήσεων γιατί δεν δείχνουν συγγενείς απο τους θανοντες του κοροναιου; Ο Χαρδαλιας και ο Τσιορδας γιατί δεν έπιασαν κοροναιο, όλοι θυμούνται τις εικόνες ανάμεσα στους ρομα της Λάρισας χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας. Ας μας δείξουν μια έρευνα απο έγκριτους επιστήμονες οτι η μάσκα μας προστατεύει;

  7. Μια απο τα ιδια,παντα ψαχνουν το εξιλαστηρο θυμα,για να του φορτωσουν τις δικες τους ευθυνες διαδοσης που ειναι τεραστιες.

  8. Τι τους έφταιξε ο άνθρωπος;Αλήτες φασισταριά της δεξιάς. Πολιτικη ανεπάρκεια,ένα τσούρμο λαμόγια.

    1. Ε όχι και δεξιά ή κυβέρνηση Κουλη….με τέτοια λαθρολαγνεια προς κέντροαριστερά πάει…
      Σοβαρεψου σύντροφε…

  9. Τι φταίει ο διοικητής ? Με τα πρόστιμα θα μείωνε τη μετάδοση του Ιού? Την πάτησε ο άνθρωπος για επικοινωνιακούς λόγους ! Παντού κακή πολιτική και επικοινωνιακά παιχνίδια !

Comments are closed.