Ξέσπασε ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
nikolaidis

Με ένα βίντεο οργής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ο Σταύρος Νικολαΐδης ξεσπά. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για το ειδεχθές έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους, που είχε ως αποτέλεσμα η 28χρονη Κυριακή Γρίβα να χάσει τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της μπροστά στα μάτια των άπραγων αστυνομικών.

«Υποστήριξε λέει ο αστυνομικός που ήταν στο τηλέφωνο και είχε αυτό το υφάκι ότι δέχεται 300 τηλεφωνήματα την ημέρα εκ των οποίων τα 50 είναι παραπλανητικά… Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@@κα; Εσύ θα πας να τρέξεις με το περιπολικό; Δώσε το σήμα και άσε άλλους να αξιολογήσουν τον κίνδυνο. Θα σε κατηγορήσουν γιατί τους έστειλες τζάμπα άμα ήταν απάτη το τηλεφώνημα;» περιγράφει ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Η άλλη 23 χρονών στο τμήμα που έχει τελειώσει Αξιωματικός, εγώ που είμαι άσχετος, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να χτυπήσω να ψάξω το όνομα αυτού που απειλεί αλλά και αν δεν το σκέφτηκες αυτό και δεν σκέφτηκες καν, κοριτσάκι μου γλυκό, να κρατήσεις την κοπέλα εκεί πέρα, είτε από βαρεμάρα, είτε επειδή είσαι ανόητη, δεν κάνει να είσαι Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο ηθοποιός για το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Μην ακούω για γενικεύσεις, γιατί υπάρχουν και πάρα πολύ καλοί αστυνομικοί. Πέσανε σε ένα τμήμα 3-4 ηλίθιοι μαζί από τον καταδικασμένο έξω τον φρουρό, που ήταν καταδικασμένος και συνέχισε να είναι αστυνομικός», καταλήγει στο σχόλιό του ο Σταύρος Νικολαΐδης.

@stavrosnikolaidis Τόσο καιρό συμβουλεύουν τις γυναίκες που κακοποιούνται να μην φοβούνται και να πάνε στην αστυνομία. Ιδού τα αποτελέσματα!!! #kyriaki #gynaikoktonia #elas ♬ πρωτότυπος ήχος – Σταύρος Νικολαΐδης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Λετε να βαλει υποψηφιοτητα ο Νικολαιδης, για Ευρωβουλευτης αυτην την φορα; Εχε γουστο!

  2. πηγαινε γινε αστυνομικος στο τμημα εκει να ξερουμε και μεις οτι υπαρχει καποιος που θα τα κανει σωστα.και οι δημοσιογραφοι να σας τοποθετησουμε αστυνομικους σε ολα τα τμηματα να τα κανετε σωστα αντε ντε εκ του ασφαλους κριτικη μονο κανετε

  3. Υ. Γ. Δηλαδη φαφλαταδες επρεπε να….μυρισει τα νυχια του ο σκοπος , οτι εκει εξω ειναι καποιος που παραφυλαει αποφασισμενος να σκοτωσει την ατυχη κοπελα;;;;; Για να μην τρελαθουμε δηλαδη!! Οποιος δηποτε και αν ηταν ο σκοπος , με καταδικη η χωρις καταδικη , αν μπορουσε να βοηθεισει θα το εκανε!!

  4. Βρηκαν παλι θεμα τα παλιοκαναλα με τους φαφλαταδες και σαλιαρηδες μεσα σ’ αυτα και λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του , σε κουβεντα να βρισκονται μια και το θεμα με την ατυχη κοπελα πουλαει!!!! Τι σχεση εχει ρε φαφλαταδες αυτο που συνεβη στην κοπελα με το οτι ο σκοπος αστυφυλακας εχει μια καταδικη;;;;;; Ε σαλιαρηδες;;;;; Δηλαδη μπορουσε να την βοηθησει και δεν την βοηθησε επειδη εχει μια καταδικη;;;;; Αυτο που εγινε , γινεται μεσα σε κλασματα του δευτερολεπτου , οταν αρχισουν και πεφτουν οι μαχαιριες ειναι πλεον αργα!! Εδω δεν κουνισε το δαχτυλακι του ο συνοδος της που ηταν διπλα της!!! Προφανως αιφνηδιαστηκε και θα βοηθουσε ο σκοπος που μαλλον δεν πηρε χαμπαρι τι γινοτανε;;;;; Τι σχεση εχει η καταδικη του για αλλο θεμα;;;; Οι μ@λακιες γινανε μεσα στο τμημα που δεν την κρστησαν εκει και δεν ρωτησαν τι μερος του λογου ηταν αυτος που την απειλουσε και ο αλλος που λεει το περιπολικο δεν ειναι Ταξι!! Εκει χαθηκε το παιχνιδι και την αφησαν να βγει εξω , χωρις να την συνοδευσουν!!

Comments are closed.