ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ: “ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΑ! ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΕΗ ΜΕΧΡΙ 1,5 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ!” – ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΑΠΑ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗ! ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!

Κοινοποίηση:
πολακης - χατζην

Συνεχίζεται η κόντρα που έχουν ξεκινήσει ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Χατζηνικολάου, μετά τον αρνητικό σχολιασμό του τελευταίου για την επιστροφή του πολιτικού στον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του που ρωτούσε τον Ν. Χατζηνικολάου αν οι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ, ο Παύλος Πολάκης «ξαναχτύπησε».

Παρενέβη σε απάντηση του εκδότη-δημοσιογράφου στα social media σχετικά με τα χρέη των εταιρειών ότι έχουν ρυθμιστεί κατά νόμο, με εξωδικαστικό, λέγοντας:

«Κάνε μήνυση. Εξωδικαστικός γίνεται σε χρέη ΜΕΧΡΙ 1,5 εκατομμύριο ευρώ!! Θα έχουμε γλέντια τρικούβερτα».

Νωρίτερα, σήμερα, με tweet του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ – “ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΚΑ, ΥΨΟΥΣ 32.540.044,50 €;” ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Βιζο λα βιζο λα βιζο
    τις ρακέτες σας γυαλίζω
    μύρια χρωστάω
    με όλους καλά τα πάω.

  2. Αμ δεν έχεις ακούσει Νικολάκη τι παθαίνει όποιος ξυνεται στην γκλιτσα του τσοπανη;

  3. πιστευω οτι τα περισσοτερα δανεια σε τετοια ατομα της εξουσιας (πολιτικους, δημοσιογραφους, κομματα) αν δεν ειναι ξεπλυματα μαυρων χρηματων ειναι κατι σαν εγγυηση στους εντολοδοχους τους οτι θα πραξουν τα υποσχεθεντα.

  4. στεφανε ,παυλαρας και κρητικαρος ο σταλινικος γιδοβοσκος;;κατι δεν μας λες καλα.κριμα

  5. Προεκλογικές φιέστες οι μηνύσεις δεν μασάμε.Καντε στη άκρη ρε λαμόγια να περάσει ο λαός που δεν χρωστάει σε κανέναν και ούτε κρατάει δίπλα βιβλία.Ουστ κοπρόσκυλα.

  6. Η προηγούμενη <> δεν είχε μέσα τον Πολαλάκη;Δεν χρώσταγε τότε ο Χατζηλαλάκης;

  7. Όταν ο άλλος έχει αρύθμιστες οφειλές ύψους 32,54 εκ€ αναρωτιέται κανείς:
    α) Γιατί ρωτάει το Μητσοτάκη αν του αρέσουν τα ντολμαδάκια;
    β) Γιατί τα ΜΜΕ μας είναι τελευταία στην Ευρώπη;
    γ) Είσαστε σίγουροι ότι η λίστα Πέτσα είναι μόνο τα ποσά που ξέρουμε;

  8. ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΤΑ ΛΙΑΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!

  9. Περίεργο πάντως να χρωστάει τόσα σε ΕΦΚΑ και Εφορία. Όλοι οι επιχειρηματίες ξέρουν ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι στους οποίους χρωστας λεφτά. Καλύτερα να είσαι χρεωμένος σε τράπεζες, οι οποίες το πολύ πολύ σου κλείνουν την εταιρεια, ενώ αν χρωστάς στο Δημόσιο αυτό σε κυνηγάει και στην προσωπική σου περιουσία. Εκτός φυσικά και αν χρωστάει και αλλού.

  10. Αρε πουστρ@κι Χαντζηλ@λ@κη !!! Ποιοί στα τρώνε ρε αδερφαρα τα φράγκα. ??? Τα πακια που σου ‘χουν κάνει τη ροδελ@ σαν το Καλλιμάρμαρο..???
    32 !!! να’ναι οι ώρες σου μωρη φραγκοκοτα βουτηγμένη στα σκ@τ@..!!! Θα τα πληρώσεις μέχρι κεραίας…πουστρολ@λ@κη.. ακούς..?
    Ακούω να λες…. καθ’ οδόν είναι ο γ@μι@ σας σαχλοκουδουνιστρες όλες σας…θα παίξουμε τα μάτια τους φρουτάκια.. κι εσένα 777ρακια..!!!
    Λίγη υπομονή…ερχόμαστε στο δρόμο είμαστε…!!!

  11. Οι Συριζαίοι έκαναν τραγικά λάθη από άγνοια η με τον φανατισμό του νεοφώτιστου.
    Οι ΝΔουλοι έκαναν λάθη εγκληματικά εσκεμμένα
    Με πάθος κακ’ια εκδίκηση, λες και τους έφταιγε όλη η χωρα,
    Για τα προσωπικά τους αδιέξοδα και μειονεκτήματα.
    Δεν υπάρχει σύγκριση των πριν με τους τωρινούς.
    Όταν σκέφτομαι τα κατορθώματα του Μητσοτακη μόνο μια λέξη μουρχεται στο μυαλό,
    Άρρωστος!

  12. ΝΙΚΟΛΟΥ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ

  13. Καλά, και τι θα κάνει ο Παύλος εάν εκλεγεί; Θα τον βάλει φυλακή τον λαλακη; Όχι. Οπότε εγώ θα ψηφίσω αυτόν που θα τον βάλει φυλακή για τα υπέρογκα χρέη του. Ηλία τον λένε…

    1. Φυσικά, να πω το επώνυμο; Κασιδιάρης. Α ρε Μεταξά συμπατριώτη και Παπαδόπουλε κλαρίνο τους είχατε όλους.

  14. Στέφανε αυτός είναι καλός. Αν έχει πατριωτική συνείδηση θα είναι μια καλή προσθήκη στη παρέα μας.

  15. ηλίθιοι Έλληνες τα βλέπετε; Αυτό το π@υστράκι ο χατζηλαλάκης χρωστάει τόσα εκατ.ευρώ και μια χαρά κυκλοφορεί… τα κ@λο funds της π@υστροκούλας πετάνε τόσο κόσμο για χρέη ψίχουλα… για 5000-7000€ τους τα παίρνουνε…
    όρνια τρέξτε να τους ξανα ψηφίσετε

    1. Δίκιο έχεις αλλά τα λαδωμένα κανάλια ρε φίλε που τα βλέπει το 90% δεν παίζουν τέτοιες ειδήσεις αλλιώς δεν θα μπορούσαν να σταθούν τα λαμόγια. 200.000 κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους απ’τα κοράκια. Τέτοιες ειδήσεις δεν τις ακούν να πάρουν φωτιά.

  16. Γάμα τον Πολάκη, πίπα-κώλο την ποντικομαμή ανεψιά του τεράστιου Φράγκα.

Comments are closed.