ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ – “ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΚΑ, ΥΨΟΥΣ 32.540.044,50 €;” ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    xatzinikolaou-polakis

    Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει την “κόντρα” με τον Νίκο Χατζηνικολάου και βγάζει τα “άπλυτά” του στη φόρα.

    Οπως θα δείτε στο παρακάτω tweet, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον δημοσιογράφο για τεράστιες χρηματικές οφειλές προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

    Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου:

    xatzinikolaoy

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Ανεξάρτητη Δημοκρατική λέμε δημοσιογραφια ανεξάρτητη τσιπροκουληδων χαχαχα

    2. Ο δηλωσίας θα πει ποτέ για τις κλειστές τράπεζες και τις χαμένες καταθέσεις του κοσμάκη; 2η φορά, μόνο στο παράλληλο σύμπαν.

      1. Ποιες καταθέσεις. Δεν ξέρω κανέναν γνωστό μου και με όλους όσους μιλάω εκτός απ’την ουρά των ΑΤΜ δεν έχασε κανείς τίποτα. Ένα λάθος έκαναν φίλε μάζεψαν 37δις και επειδή ήταν έντιμοι δεν έσπρωξαν 50 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια να τους λιβανιζουν. Τέτοια είναι η Ελλάδα μας. Αυτά θέλετε όλοι. Δήθεν όλοι σας αλλά για τα φράγκα πρώτοι.

      2. Κανείς δεν έχασε καταθέσεις και κανένας μισθωτός ή μικρόεπιχειρηματίας δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τα capital controls. 60 ευρώ τη μέρα επί 30 μέρες το μήνα μας κάνουν 1800 ευρώ!!!! Ποιοι είναι αυτοί που παίρνουν πάνω από 1800 ευρώ το μήνα και αντιμετώπισαν προβλήματα;;;
        Ο Χατζηλαλάκης ο Καμπουράκης ο Πρετεντέρης ο Πρωκτοσάλτε και τίποτα δωσίλογοι κηφήνες εισοδηματίες και λοιποί παπαγάλοι των παιδεραστών και δολοφόνων της ΝΔ, για αυτό έσκουζαν.

      3. Ποιες χαμενες καταθεσεις ρε ρομπα που τις εχασες εσυ στο καζινο?

      4. Πελασγός γιατί δεν απαντάς; Οι χειρότεροι είναι οι οπαδοί των κομμάτων και όχι των ομάδων. Έχω γνωρίσει αρκετούς μιας και δεν είχα κομματικά γυαλιά και κομματικές προτιμήσεις, για αυτό μίλαγα και μιλάω με όλους.Μου αρέσει ο άλλος να μιλάει με αποδείξεις αλλιώς να σωπαίνει. Δικαίωμα του καθενός να ψηφίζει ότι θέλει αλλά όχι να λέει ότι του κατέβει. Το εύκολο είναι να λέει κανείς τη βλακεία του ή να βρίζει. Θα είχε αυτά τα χάλια η Ελλάδα σε τομείς όπως η υγεία, η παιδεία, η δημόσια διοίκηση, οι συγκοινωνίες, η ενέργεια, η εργασία,το δημόσιο χρέος κ.α. αν όλοι όσοι κυβέρνησαν έπρατταν το καθήκον τους; Τι ποιο λογικό να σκεφτεί κανείς ότι όλοι έκαναν μερικά καλά αλλά τον πλούτο της χώρας φρόντιζαν να τον μοιραστούν με τους φίλους τους ο καθένας που ήρθε στην εξουσία. Χωρίς ένα ένσημο και έχουν πόθεν έσχες εφοπλιστών. Από που; Έχουν ονοματεπώνυμο και κόμμα όσοι κυβέρνησαν. Και αν σε κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια ξύδι. 45 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ. Οι αριθμοί δεν αλλάζουν είναι έτσι. Ας υπολογίσει κανείς το βάρος και το ποσοστό ευθύνης των τριών αυτών κομμάτων. Και όχι εξυπνάδες οι βλάκες, κολλημένοι δεν μπορούν.

    3. Ο κουλής ποσά χρωστάει στις τράπεζες;

    4. Μα είναι δυνατόν να κάνεις συνεντεύξεις και κολλητιλίκια με τον πρωθυπουργό και να σε ενοχλήσει η εφορία ή κάποιος εισαγγελέας ;! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.

    5. Αν θέλει μια κυβέρνηση να έχει την εξουσία πρέπει κανάλια και δημοσιογράφους να τους έχει καλά λαδωμένους για να την λιβανιζουν όλη μέρα και φυσικά τέτοιες ειδήσεις να μην παίζουν ποτέ ώστε ο λαός να λέει όλα καλά. Για σκεφτείτε οι μισές ειδήσεις απ’αυτές που διαβάζουμε εδώ μέσα να έπαιζαν στα δελτία ειδήσεων σε 3-4 κανάλια. Που να σταθεί ο Κούλης και κάθε Κούλης 4 χρόνια στο σβέρκο μας. Σε 2 χρόνια δεν θα τον έπαιρνε ο τόπος. Μέσα στον κοβιντ εκλογές θα είχε αναγκαστεί να προκηρύξει. Έτσι είναι με μίζες και με χάρες λαδωνουν όλα τα γρανάζια του συστήματος και μας κουνάνε το δάχτυλο. Αυτό με τα 32.000.000 πόσοι Έλληνες θα το μάθουν; Άντε 10.000 λέω εγώ σε όλη την Ελλάδα. Άρα μια τρύπα στο νερό.

    6. Τα θαλασσοδάνεια έξω σε οφσόρ και Ελβετία και εδώ παρουσιάζουν ζημιά.

    7. Και τι είναι 32 μύρια ρε σάχλες, οι μπαμπαδοθείοι του συνεταίρου μου Κουραδή, γράψανε στο χιόνι 800 με το ALTER πριν πόσα χρόνια, πληρώνοντάς με χρυσό γιατί έχω το χάρισμα να γυαλίζω ρακέτες.

    8. Χατζηλαλακη μεγαλη γλωσσα ο Πολακης αλλα καπως ετσι ειναι! Κριμα τη δουλεψη σου! Καποια στιγμη πρεπει να ξυπνησεις απ το ληθαργο! Εχεις παθει χουνερια και χουνερια αλλα μυαλο γιοκ! Ρωτα και τον….Πρετεντερη! Μαλλον τον εχεις ρωτησει!

    9. Η δημοκρατική ενημέρωση που θέλατε, στοιχίζει και πληρώνετε εσείς ρε γιδιαραίοι.

    10. Όταν λέει τα ρύθμισε δε μας λέει πόσα πληρώνει κάθε μήνα για το ποσό των 32,5 εκατομυρίων. Γιατί αν πληρώνει 1000 ευρώ έτσι για τα μάτια του κόσμου δεν είναι ρύθμιση αλλά προεόρτια για διαγραφές χρεών κάποια στιγμή. Η εφορία ξέρει να στέλνει μυνήματα σε ηληκιωμένους για το ανεξόφλητο 150 άρι συν τους τόκους στους συνταξιούχους που δεν εμβολιάστηκαν. Πριν 2 εβδομάδες στείλανε στον πατέρα μου μύνημα να εξοφλήσει το χρέος στην εφορία. Τα λαμόγια με τα μεγάλα χρέη δεν τα ακουμπάνε γιατί είναι του συστήματος και τους λιβανίζουν στις εκπομπές τους ενώ ο πατέρας μου είναι ένας ασήματος συνταξιούχους και πρέπει να τον στραγγαλίσουν οικονομικά. ΑΛΗΤΕΣ

    11. Είμαστε ο πιο φτωχός λαός της Ευρώπης με βάση τα στατιστικά, καιρός να ψηφίσουμε παλι Μητσοτάκη για να γίνουμε και ο πιο χαζός.
      Μπορεί κάποιος να ρωτήσει τον υπουργό βζιιιιιιννννν γιατί ενώ η τιμή του βαρελιού σήμερα είναι στα 73 δολ, όπως ήταν περίπου και το 2018, γιατί σήμερα πληρώνουμε 1,9 την βενζίνη, ενώ το 2018 πληρώναμε 1,6€;
      Η μάλλον καλύτερα ρωτήστε τον Κυρανακη που το κατέχει το θέμα.

    12. Μπράβο στον Πολάκη.
      Τέτοιους πολιτικούς χρειαζόμαστε.

    13. Μη τρελαίνεστε με τον Χατζηνικολάου, τα 33 εκ χρέη είναι του Σταθμάρχη ο Χατζηνικολάου είναι εγγυητής.
      Μπροστά τους η 17Ν είναι παιδικός σταθμός.

    14. Άγιο είχε ο Χατζηνικολάου που χρωστάει 32 εκατομμύρια ευρώ, σν χρώσταγε 20 ευρώ από βενζινη θα έτρωγε μια σφαίρα στο κεφάλι.
      Μάθαμε επιτέλους πόσο κάνουν τα ντολμαδάκια του Μητσοτάκη, 32 εκατομμύρια ευρώ.

    15. Στο Ελλαδισταν έχεις πολιτικούς και δημοσιογράφους του κ@λου που χρωστάνε εκατομμύρια σε τράπεζες και δεν τρέχει τίποτα. Άλλα ο απλός πολίτης του κόβουν το ρεύμα και του παίρνουν το σπίτι για οφειλές μικροποσων…

    16. Με ποιών την ανοχή και με τι ανταλλάγματα έφτασε στα 32.000.000€ το χρέος προς το δημόσιο;
      Γιατί δεν του ασκήθηκαν μέτρα προκειμένου να ρυθμιστεί η οφειλή του όταν βρίσκονταν σε πολύ χαμηλότερο πόσο;
      Ποτέ θα αποπληρώσει σε 200.000 χρόνια;
      Σε τέτοιες περιπτώσεις προκειμένου να γίνει ρύθμιση θα έπρεπε το δημόσιο να δεσμεύει όλη την περιουσία και σε εκ νέου αδυναμία πληρωμής να προβαίνει σε κατάσχεση, όχι ρύθμιση στη ρύθμιση με ανταλλάγματα το τηλεοπτικό γλύψιμο.
      Χατζηλαλάκη λεχρίτη είσαι για κρέμασμα απ’τη γλώσσα.

    17. Το ότι δεν είναι ληξιπρόθεσμο είναι λεπτομέρεια!
      Γιατί δεν μας δίνει και τα χαρτία με της δόσεις να δούμε ποσά χρόνια θέλει για να εξοφληθεί αυτό το πόσο… εκεί είναι το θέμα.

    18. Το 90% των πολιτικων χρωσταει τεραστια ποσα στις τραπεζες διοτι,
      ετσι ξεπλενουν το μαυρο χρημα που εισπραττουν κατα τη διαρκεια της θητειας των,
      αποπληρωνουν δοσεις με μαυρα λεφτα.
      Επομενως,
      οποιος πολιτικος ειναι υπερχρεωμενος σε τραπεζα ειναι ακαταλληλος για να μας αντοπροσωπευει.
      Μαυρο σε υπερχρεωμενους πολιτικους

    19. Θίχτηκες πουστροχατζιλαλάκη; Χρωστάνε μέχρι και τα τρισέγγονά σου

    20. Από τους πλέον μισητούς δημοσιοκαφρους του συστήματος.ξαδερφος του άλλου ημιτρελου Μεσογαίας κ Λαυρεωτικής.παιζει και τέννις.μαζι του θα τα πάρει και αυτός;o politically correct.προσεχε μην κλάσεις ψωναρα

    21. Δεν τα πλήρωσες όταν έπρεπε ,και θ……..α τα δώσεις τώρα που γίνανε πολλά. Μπας και περιμένεις να στα χαρίσει ο κουλης

    22. ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΉΣΕΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΈΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ; ΣΤΟΝ ΑΙΏΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ; ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ; ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΛΎ ΚΟΣΜΆΚΗ ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ; ΒΡΩΜΕΡΕ ΤΡΙΣΑΛΘΛΙΕ ΛΑΛΑΚΗ

    23. Ο.Κ κανενα προβλημα για το Τζουκ Μποξ θα πληρώσει καμια 100σαρια χιλιάρικα και Ο.Κ κατά το πρότυπο του αλλου εκει στην Ν.Δ που πλήρωσε 50.000 περίπου και καθαρισε το 1.εκατομρυριο χρέος και βαλε … ζουμε σε κράτος παπαζηδων και σφουγκοκωλάριων … αν εισαι Τζουκ Μποξ Ο.Κ, αν όμως δεν εισαι μέσα στο ΜΑΤΡΙΞ την γμσ ες.!! θα σε αναλάβει η κυβερνητική υπηρεσία απόδοση δικαιοσύνης και στα κυβερνητικά πρότυπα που υπηρετεί, μπορει να σε πετάξουν εξω απο το σπίτι σου, η να σε εκτελέσουν γιατι χρωστάς 500 ευρω.!!!

    24. Και οι πουτανοτράπεζες φταίνε που τους κάνουν ευνοϊκές ρυθμίσεις. Αλλά παίρνουν τα σπίτια των φτωχών για πολύ λιγότερα χρέη.

    25. Τυχαία οι δημοσιογράφοι γλείφουν ατέλειωτα την κυβέρνηση;

    26. Για φερε μας το εγγραφο της ρυθμισης και τον σημερινο πινακα οφειλων,να δουμε ποιος λεει αληθεια ,κυριε περουκακια Χατζηνικολαου . Απλο ειναι . Αλλα βεβαια,ο,τι και να ειναι,ενα ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ , παραμονες καποιων Χριστουγεννων η Πασχα, σε μια υποπαραγραφο καποιου νομου με 358 αρθρα, θα διαγραφουν ΚΑΙ αυτα ,οπως εχει γινει δεκαδες φορες στο παρελθον,για Κοντομηναδες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις… ειτε απο κυβερνηση -ανδρεικελο του τσιπα ειτε απο κουληδες … Εχετε τεχνογνωσια σε αυτα …

    27. Καμαρωστε κανέναν κομμουνιστή, γιατί τα φασιστακια παλι κρύφτηκαν κάτω απο τις ποδιές της ΝΔ. Ριψασπιδες εθνικιστές.

    28. ο χατζηλαλάκης δήλωσε ότι έχει ρυθμίσει τα χρέη, φαντάζομαι, όπως ο …παπαθανάσης, θα δίνει 3 χιλιάρικα το μήνα, για 150 χρόνια ! λολ

    Comments are closed.