Ν. Αντωνιάδης για το πιστοποιητικό εμβολιασμού: “Θέλει να μας εκβιάσει ο Μητσοτάκης βαφτίζοντας το πιστόλι στον κρόταφο, κίνητρο. Όχι , κύριε” – Η ανάρτηση που κάνει χαμό στο διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
Νίκος Αντωνιάδης

Από Νίκο Αντωνιάδη

_____________________________
Ο Χ Ι ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΗ “ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ” !!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ “ΚΙΝΗΤΡΟ” !!!
Προσέξτε τι έκανε ο πρωθυπουργός μας και να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν :
-ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι μετά το εξώδικο των 30.000 Ελλήνων (δηλαδή εκατοντάδων χιλιάδων στην πραγματικότητα) προς τη Βουλή για την κατάργηση του νόμου 4682/2020, η κυβέρνησή του, χωρίς να τολμήσει ποτέ ούτε να ψελίσει τα ψηφία του αριθμού του νόμου (!!), ομολόγησε πανηγυρικά, δια του Βασίλη Κικίλια, αλλά και ο ίδιος ουκ ολίγες φορές, την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του εμβολιασμού ,
-ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι μετά το εξώδικο των διπλάσιων Ελλήνων πολιτών, η κυβέρνηση κατήργησε την έμμεση υποχρεωτικότητα που είχε προβλεφθεί με την υπουργική απόφαση της 30.10.2020 του Βασίλη Κικίλια, στην οποία προβλεπόταν η έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού για νόμιμη χρήση με ενδεικτική αναφορά στην εγγραφή στα σχολεία και τα ταξίδια στο εξωτερικό, και με τον νόμο 4764/2020, στην επί τούτου σύσταση εθνικού μητρώου εμβολιασμού για την Covid-19, προβλέφθηκε η έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ, όπως και ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας επιβεβαίωσε στην επίσημη τότε ενημέρωση, και έχει ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ η αναφορά στη νόμιμη χρήση, στην εγγραφή στα σχολεία και τα ταξίδα ,
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ;;
Πάει και ζητάει από την Ευρώπη να επιβάλει τη βεβαίωση εμβολιασμού για τις διεθνείς μετακινήσεις !!!
Ώστε να φέρει την έμμεση αυτή υποχρεωτικότητα ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!), την οποία έμμεση υποχρωετικότητα η δική του η κυβέρνησή εν τω μεταξύ με νόμο κατήργησε, και ο Κικίλιας το επιβεβαίωσε!!
Πάει να τη φέρει ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, από την οποία όμως Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ !!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!
Μπορεί να μη πιστέψει κανείς ότι τον έβαλαν να το κάνει ;;;
Και έρχεται να μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας και να γράφει στην “πρότασή” του ότι πρέπει, λέει, να δοθεί “κίνητρο” στους πολίτες και να “ενθαρρυνθούν” να εμβολιαστούν !!
Η εκβίαση βαπτίζεται “ενθάρρυνση” και το πιστόλι στο κρόταφο “κίνητρο” !!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!
Και βεβαίως κύριε Μητσοτάκη, αυτή είναι Η ΑΡΧΗ, έτσι;;
Γιατί μετά σκοπεύεις να μας “ενθαρρύνεις” και με άλλους “τρόπους” και να μας δώσεις κι άλλα “κίνητρα”, έτσι;
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!
Να σε δω πώς θα το κάνεις όμως !!
Γιατί μπορεί να προσπαθείς να ξεπεράσεις τον νόμο 4764/2020 που η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ψήφισε πριν από μόλις 20 μέρες, μέσω των φίλων σου των Γερμανών και των λοιπών της ευρωπαϊκής παρέας, επειδή έχει να κάνει με τις διεθνείς μετακινήσεις ,
αλλά εδώ, στα δικά μας, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ;;;
Πάλι τη φίλη σου την Μέρκελ θα βάλεις;
Πώς;
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ :
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ :
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ Δ Ε Ν ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ !!!

Marianna Roupalioti

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ψηφίστηκε και βγήκε από Έλληνες και δεν “διορίστηκε”?

  2. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!!! ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ !!!!!

  3. αντωνιαδη οτι χρειαστεις εδω ειμαι αξιος

  4. Γι’ αυτό έβαλε σε συννενόηση με τον κοπρίτη την πουτάνα για Πρόεδρο. Για να νομιμοποιήσει τις παράνομες πράξεις του,
    να φυλάξει τα νώτα του!

  5. Πρέπει άμεσα να γίνουν εκλογές αφού το κάθαρμα ο Χρυσοχοΐδης και η δικαιοσύνη του Σατανά δεν τον μαζεύουν!

  6. ψηφισατε ενα ΣΥΦΙΛΟΨΟΛΟΧΥΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΠΑΤΡΟΣ

  7. Πολλά μπράβο κύριε Αντωνιάδη!!!Είμαστε μαζί σου!!!

  8. Κουλη ΑΝ γινει αυτο θα φερεις την ευθυνη του εμφυλιου ακεραια.
    ΕΣΥ τον εσπειρες καθαρμα.
    Ξεχωριζεις ΕΠΙΤΙΔΕΣ τον κοσμο σε δυο κατηγοριες και υποδαυλιζεις τα παθη.
    Ειμαστε ολοι ΠΟΛΥ οριακα… ΚΑΝΟΝΙΣΕ

  9. ΑΞΙΟΣ Κύριε Αντωνιάδη μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Πολύς κόσμος βρίσκετε σε απελπισία και παίρνει θάρρος από τις ενέργειες που κάνετε. Ο Θεός μαζί σας και στο μακελειό επίσης που σας δίνει βήμα.

  10. ΜΠΡΑΒΟΟΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΉΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΆΔΗ, ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ,ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

  11. Μία μικρή παρένθεση αγαπητέ κύριε Αντωνιάδη.Η Φράου Μέρκελ δέν είναι φίλη τού γουρλομάτη αλλά ή αφεντικιά του.Οτι ενέργεια κάνει ο εξόφθαλμος στήν Αθήνα έχει τήν έγκριση τής αφεντικίας του.Εκτελεί τυφλά όλες τίς διαταγές από τήν καγκελαρία τού Βερολίνου.Οταν έγινε πρωθυπουργός τής Ελλάδας τό 2019,ημέρα αποφράδα γιά τήν Ελλάδα,ήρθε αμέσως τό μπουγιουρντί από τήν καγκελαρία.”ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τήν νέα κυβέρνηση τόν σεβασμό τής συμφωνίας τών Πρεσπών”.
    Γιάννης Λάκων

  12. Μπράβο ρε μεγάλε. Έτσι δυνατά! Χώστα στο πιόνι της νέας τάξης πραγμάτων.

  13. Εσείς όλα τα ξαπλωμένα στον καναπέ ραγιαδόσκυλα περιμένετε κάποιον σαν τον Χίο ή τον Αντωνιάδη να σας σώσει χωρίς εσείς να κουνήσετε ούτετο δαχτυλάκι σας. Τελικά, έχουν δίκιο που σας λεν τεμπέληδες! Ότι πάθετε το αξίζετε πέρα ως πέρα! Ουστ!!!!!

  14. Ενα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη. Πάμε όλοι εξω από τη Βουλή να απαιτήσουμε τα αυτονόητα που μας στερούν εδώ και ένα χρόνο.

  15. Ο/Η Ξυπνήστε και ελάτε να κινητοποιηθουμε ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό που λέγεται κουλης λέει:

    Η δεύτερη ελπίδα μετά τον Θεό είναι ο εαυτός μας. Όπως έλεγαν και οι αρχαιοι ημων πρόγονοι “συν Αθηνά και χείρα κινεί”. Αξιόλογη η προσπάθεια του κυρίου Αντωνιάδη αλλά θα πρέπει να κινητοποιηθουμε κι εμεις. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από έναν ανθρωπο.

  16. Μπράβο, είσαι πραγματικός παλικάρι και Έλληνας. Να στηρίξουμε όλοι τον μάγκα.

  17. Κύριε Αντωνιάδη ευχομαι να συνεχισετε το έργο σας,
    και να δουμε αποτελεσματα.
    ο Θεός μαζί σας.

  18. Κύριε Αντωνιάδη παίζει να είστε η δεύτερη ελπίδα μου μετά τον Θεό.Σας ευχαριστω,συνεχίστε σας παρακαλώ.

    1. Ο Κούλης φαίνεται ξεκάθαρα ότι εφαρμόζει αυτά που συμφωνήθησαν στην συνεδρίαση της Μπιλτερμερκ΄Αφου βλέπουμε τα ξεκάθαρα βήματά του κάθε απατεώνα και όμως τον ψηφίζουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, καλά να πάθουμε. Θα συνετισθούμε καμιά φορά; ΊΔΩΜΕΝ.
      Κυπραίος.

Comments are closed.