«Να κάνουμε και κανένα εμβόλι#» λέει το «αρπακτικό» της NOVARTIS Ανδρέας Λοβέρδος για τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Το αρπακτικό της Novartis Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε σε κάποιο δρόμο της Αθήνας όπου κάποιος υγειονομικός ή απλός πολίτης του απηύθυνε το λόγο ρωτώντας τον αν θα κάνει κάτι για τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή.

Ο κύριος Λοβέρδος συνοδευόμενος από «φουσκωτούς» που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός φυσικά, τον ρώτησε με απορία για ποιους λες για αυτούς που δεν έκαναν το εμβόλι# ?

Δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα τι συμβαίνει στην κοινωνία.

Στη συνέχεια της κουβέντας είπε ότι κάτι θα γίνει αλλά ανέφερε ότι «να κάνουμε και κανένα εμβόλι# για να γλιτώσουμε από όλο αυτό που ζούμε».

Η απάντηση του κυρίου που τραβούσε και βίντεο ήταν ότι «να κάνω μία κοροϊδία,  πειραματικό σκεύασμα» και ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ του απάντησε ότι θα τα φτιάξει όλα ο Μητσοτάκης.

Από κει να καταλάβετε ποιους ψηφίζεται τόσα χρόνια.

karditsastakra.com 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτό το κάθαρμα δεν έπρεπε να είναι φυλακή;

  2. Ρε τι μίζες μοίρασαν οι φαρμακευτικές που δεν δίνανε φάρμακα για τον κοροιδοιό στους ασθενείς προκειμένου να μπολιάσουν τους υγιείς; Μέχρι πρόστιμα στους υγιείς συνταξιούχους άνω των 60 βάλανε οι μιζαδόροι του εμβολίου και των λοκντάουν! Νοιαστήκανε οι μιζαδόροι μην κάποιοι νοσήσουμε από κοροιδοιό, τάχα …νοιαστήκανε αυτοί που ανέβαλαν τα χειρουργεία για καρκίνο! Και ομολόγησαν τώρα το μονοθεματικό εσύ και το 99,7% που πεθάνανε εκτός ΜΕΘ! Μιζαδόροι, έρχεται η Θεία Δίκη, δεν θα χαρείτε τις μίζες σας.

  3. αλλα ριξε ενα πηδαρακι πρωτα απο την Ακροπολη να σε καμαρωσουμε.

  4. ο καλός οβριος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ Κ. ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ ΤΟΝ ΟΡΘΌΔΟΞΟ ΈΛΛΗΝΑ. Ο καραοβριος λουερντι=φωτο ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΑΛΛΟΎ ΚΑΡΑΟΒΡΙΟΥ ΚΤΗΝΙΆΤΡΟΥ.
    αφοδευματα εχιδνων μιαρηςφαρας

  5. Έχετε αυτόν τον ψυχοπαθή τον Κλάους που γράφει συνεχώς τα ίδια
    Όμοιος ομοίω αεί ΒΕΛΑΖΕΙ

  6. Θα σου κάνουν εσένα πολλά εμβόλια στη φυλακή όταν θα σου πέσει το σαπούνι

Comments are closed.