Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

Κοινοποίηση:
koklonis

Νέο μήνυμα μέσω των κοινωνικών δικτύων δίνει ο Νίκος Κοκλώνης που τονίζει πως «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τους εργαζομένους στην εταιρεία του.


Ειδικότερα, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, ο Νίκος Κοκλώνης τονίζει με σαφήνεια τα εξής. «Όσο για τα χρήματα που πήρα από το δημόσιο είναι 0. Δείτε και την απάντηση του υπουργείου! Οι φήμες έφτασαν πρώτα άλλου τυχαίο; Κατά τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα. Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ………………………………22.000.000 ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΦΥΛΑΚΗ

  2. 600 ανθρωπους απασχολει η αξυριστη μεγαλοκοπελα?
    ειμαστε σοβαροι .,.,.,?
    ποιο ειναι το επιστημονικο και μαθησιακο της αντικειμενο ?

  3. Ποιους κοροϊδεύεις βρε κολόμπε,600 από που και έως που?Όλοι και όλοι ας είναι καμμιά δεκαριά και αυτοί μπορεί να κάνουν τη πρακτική τους από τις σχολές τους κιλού που διαφημίζονται στα κανάλια ωχετους.

  4. τωρα τον εποιασαι το των εργαζομενων του με δημοσιο χρημα ολα καλε τη φιλανθρωπος χρωσταει 22.000.000 ευρο και ειναι εξω και απειλει μονο στο Μητσοτακοκρατος μαφια

Comments are closed.