Νέο «φλερτ» του Άκη με τον θάνατο… Η ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη, το «ευχαριστώ» και η φωτογραφία-σοκ: «Με όση δύναμη του έχει απομείνει»… (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
akis-hospital

Δεν τελειώνει ο Γολγοθάς για τον Άκη αφού, όπως όλα δείχνουν, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, μήνα με το μήνα επιδεινώνονται.

Ο πρώην πανίσχυρος υπουργός του ΠΑΣΟΚ κυριολεκτικά μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία δίνοντας κάθε φορά έναν τιτάνιο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή. Λίγες μέρες πριν και έχοντας πάλι μόλις βγει από μια ακόμη περιπέτεια, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη έκανε αναρτήσεις από τις ολιγοήμερες διακοπές του όπου ο Άκης Τσοχατζόπουλος έδειχνε καταβεβλημένος.

Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Τελικά ήταν αποδιοπομπαίος τράγος ο Άκης ??

  2. Τώρα που είναι στα τελευταία του αν ήταν ” άνδρας ” να βγάλει τα συνεταιράκια του στην φόρα μιας και δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει . Μπας και εξιλεωθεί στα μάτια μας .

  3. Κριμα.,.,.

    Και ηταν ακομη παιδι.,.,…

    Ουτε στα 90 δεν προλαβε να πατησει με δεκαδες χιλιαδες ενσημα εργασιας

  4. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΑΡΑΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. οτι εφαγε απο τον λαο να τα δωσει στους γιατρους αυτος και η σκυλα του. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ .

  5. Και άμα δεν τον περιμένει τίποτα και όταν ψοφήσει παύει απλά να υπάρχει όπως και εσύ όταν ψοφήσεις ? Όλοι θα πεθάνουμε , απλά αυτός εξασφάλισε τα παιδιά και τα δισέγγονα και τα τρισέγγονα μη σου πω. Ενώ εσύ φτωχός και τρομπας γεννήθηκες και τα παιδιά σου το ίδιο και τα παιδιά των παιδιών σου. Ποιος γελάει τώρα. Σίγουρα όχι εσύ γιυτο πίστευε τα παραμυθακια για κολάσεις και μετά θάνατον ζωές για να νιώσεις καλύτερα.

    1. με τετοια αυτοι χαιροντε… κριμα την πιο ομορφη χωρα..

    2. Αν ήσουν πραγματικά σίγουρος για τη κοσμοθεωρία σου,δε θα την έγραφες καθόλου..Τσίτσο….τον εαυτό σου προσπαθείς να πείσεις για να νιώσεις εσύ καλύτερα..

  6. Να δώσει πίσω τα κλεμμένα και μπορεί να γλιτώσει την κόλαση η δικαιοσυνη του ‘Αγιου πέτρου τον περιμένει.

  7. Ναι. Ιδίως η εγγονή του έχει πολύ υψηλό επίπεδο

  8. Και να φανταστειτε μαζευε τα δισεκατομμυρια στα γεραματα του,και δεν του εφθαναν και ηθελε κι αλλα,κι αλλα…

  9. ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΩ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞΕΙΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ.

  10. εχουν πεθανει εξαιτιας ΚΑΙ αυτου πολυς κοσμακης….. του ευχομε να θελει να πεθανει και να μην βγαινει η ψυχη του για μηνες…. να πιάσει σκουληκια στον απανω κοσμο….. αναρτηστε το σχολιο παρακαλω θελω να εκφρασω την μεγιστη αγανακτηση που νιωθω για κατι τετοια υποκειμενα…..

  11. Nα πεθάνει το ΠΑΣΟΚ… ωχ λάθος σχόλιο………..

  12. Ακη? Είχες την ευκαιρία να ξαναφτιάξεις τη ζωή σ αλλά όχι εκεί να αφήνεις τη βλαχαρα την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ να σε σέρνει στα παρισια και τα glamorous events … Τουλάχιστον τα παιδια σ (από τον πρωτο γάμο) κράτησαν ένα επίπεδο κ βρίσκονται σε αποσταση απο τα φώτα της δημοσιοτητας…
    Ασε τις κλάψες τώρα

  13. …..εχουν πεθανει ”τραμπαρηφες” ποιο μπροστα απο αυτον χιλιαδες….δηλαδη γελοια πολιτικα ασιατικα διποδα χιλιαδες….οργια ατοφια , λεηλατες , μπαρουφες , ολοι τους ασιατες , πτυχιουχοι του τιποτα και αυτο κανενα….δηλαδη δεν γνωριζαν και τι ειδικοτητα επρεπε να δουλεψουν… πανηλιθιοι εκ γεννετης ο καθενας απο δαυτους και προπαντος καταστροφεις των παντων οπου ΕΧΕΖΑΝ τα ζωα…..ο χομο Χομπιλις ποιο ικανος απο τουτους.

    1. Ιιιιιιιιιι .των περιμενουμε πολυ τρυγυρω πολυ μαυριλα μηλαμε εχουμε μαζευτει απο τον τελευταιο μεχρι τους αρχοντες και εχει συνεχεια μετα με τους πλουσιους εκει να δεις νταλαυερει.

    2. Και άμα δεν τον περιμένει τίποτα και όταν ψοφήσει παύει απλά να υπάρχει όπως και εσύ όταν ψοφήσεις ? Όλοι θα πεθάνουμε , απλά αυτός εξασφάλισε τα παιδιά και τα δισέγγονα και τα τρισέγγονα μη σου πω. Ενώ εσύ φτωχός και τρομπας γεννήθηκες και τα παιδιά σου το ίδιο και τα παιδιά των παιδιών σου. Ποιος γελάει τώρα. Σίγουρα όχι εσύ γιυτο πίστευε τα παραμυθακια για κολάσεις και μετά θάνατον ζωές για να νιώσεις καλύτερα.

Comments are closed.