«Μπορεί να γίνει τίποτα για τους εμβολιασμένους;»: Χαμός για το εμβόλιο covid που αποσύρθηκε (BINTEO)

Κοινοποίηση:
EMVOLIASMOS-

Δείτε τι έλεγαν στους πολίτες πριν από λίγα χρόνια για ένα τόσο σοβαρό θέμα!

Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις για το εμβόλιο κατά του covid της Astra Zeneca και την παγκόσμια απόσυρσή του.

Αποκαλύπτοντας πως γύρω στο μισό εκατομμύριο Έλληνες έχει εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο εμβόλιο, δημοσιογράφος του Lamianow ρώτησε τη γνώμη της πρόεδρου ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνης, για τις τελευταίες εξελίξεις:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος. Ό,τι και να λέμε ο καθένας μας προφορικά δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχουν οι μελέτες. Εάν ο καθένας λέει την προσωπική του άποψη δεν βγάζουμε πουθενά.

Και σε εκείνο το σημείο ήρθε η εύλογη ερώτηση από τον δημοσιογράφο του τοπικού μέσου:

«Ναι αλλά δεν δημιουργείται μία αγωνία στους ανθρώπους; Και να μου πείτε στην τελική δεν μπορεί να γίνει και τίποτα! Μπορεί να γίνει τίποτα για κάποιον που έχει εμβολιαστεί;»

Τι απάντησε η κα Παγώνη:

«Φυσικά και δημιουργείται αγωνία! Θα πρέπει να δοθούν οδηγίες από την επιστημονική κοινότητα. Το μόνο που κάνουμε τώρα είναι να αναστατώνεται ο κόσμος. Χρειάζεται επιστημονική εξήγηση.

(Δείτε στο 3:20 του αποσπάσματος)

Έχοντας πλέον δοθεί και επίσημα «λήξη συναγερμού» για τον covid-19, καλό είναι να ανατρέξουμε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και να δούμε τι έλεγαν για το εμβόλιο της Astra Zeneca οι εν Ελλάδι «ειδικοί»!

Θυμίζουμε πως και πριν 3 χρόνια είχαν βγει δημοσιεύματα για τις πιθανές παρενέργειες που προκαλούσε το συγκεκριμένο σκεύασμα κατά του κορωνοϊού, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να καταγράφουν τότε μαζική μείωση των ραντεβού εμβολιασμού από ανήσυχους πολίτες.

Βέβαια επιστήμονες και πολιτικοί καθησύχαζαν τον κόσμο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ναι , αλλά δεν το μάθατε μόλις τώρα, από τους πρώτους μήνες της πανδημίας κάποιοι λογικοί και τίμιοι επιστήμονες το έλεγαν ξεκάθαρα!!!! κΙ ούτως ή άλλως θα έπρεπε να πονηρευτείτε με όσα έλεγαν οι…μπροστάρηδες των ΜΜΕ και από την λύσσα για εξαναγκασμό και υποχρεωτικότητα!!!!!

  2. Ακομα και τωρα ,ζητανε ραπιντ τεστ για επισκεπτες σε νοσοκομεια!!! Το θεατρο συνεχιζεται … Προχτες πεθανε εκεινος ο στρατιωτικος,44 ετων. Δολοφονοι !

    1. όταν βρωμάει η δουλειά από χιλιόμετρα …δεν κοιτάς ποια μάρκα και ποια φίρμα και ποιας τεχνολογίας ήταν…μόνο που βλέπεις όλους αυτούς στα μμε να προσπαθούν να σε πείσουν λυσσασμένα για το “καλό” σου …καταλαβαίνεις ότι καλύτερα να είσαι ψέκας παρά πρόβατο

    2. Ή έτσι σου είπαν να λες τρολάκι ή είσαι και εσύ άλλος ένας ειδικός συστημικός παραδόπιστος επιστήμονας του κώλου σαν αυτούς που έβγαιναν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις τηλεοράσεις

  3. Όλοι οι τρύπιοι…” Φυλακή ” !!! Τρεχατε τώρα ψεκια κανονικά…να βρείτε όλα τα παραπάνω λαμόγια… πληρώστε και δικηγόρους εκτός από γιατρούς και κλαστε τους τ’ @@δια… μίας και φρόντισε η Κούλα η αρχιπουστρουλα να τους κάνει “ακαταδιωκτους” !
    Κοινώς πήρατε και το μακρύτερο!! Καλή χώνεψη..

  4. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ??
    ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΗΜΟΣΙΑ……
    ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ…..ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 60+ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ 90% ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΒΓΗΚΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2020 !!!
    ΕΛΛΑΔΑ 0.00.000

  5. Στα μάζεα μας ψεκες μας λέγατε όσοι το κάνατε σκοταδιστές χαζούς και πολλά άλλα που βαριέμαι να τα αναφέρω και τώρα τι να σας λυπηθούμε εγώ αυτό που έχω να σας πω είναι ότι εστο και τώρα κάντε κάτι καλό για τους συμπολίτες σας όπως και να έχει θα σάς βρουν διάφορα με το δηλητήριο πού βάλετε μέσα σας ξεσηκωθείτε και μαυριστε τους αυτό σας μένη τώρα και καλή συγχώρεση σε σας τούς εκσυγχρονιστές αυτα απο έναν ψεκα😘

  6. Κανονικα ολοι αυτοι οι ‘φωστηρες” της ιατρικης που η κυρια δουλεια τους ειναι να περνουν εντολες απ’εξω(βλ ουρσουλα) που προμοταριζε το εμβολιο για ιδιον οφελος(?) να βλεπουν το κοσμο πισω απο μερικα σιδερικα,Πως ομως, οταν αυτοι με ωρισμενους δικηγορους που αποτελουν πλειοψηφια στη βουλη και φτιαχνουν σχετικους νομους επ ωφελεια τους, να γνει?ΤΩΡΑ Ο εισαγγελατος ρωταει τον βασιλακοπουλο για το astrazeneka και αυτος κυνικα απανταει οτι” τοτε επρεπε να το κανουν”!!!Αυτος ο τυπος λεγεται οτι σεβεται την μεμονωμενη ανθρωπινη ζωη.Ο αλλος παλι ο μαγιορκινης δηλωνει”εμεις ειχαμε πη να το κανουν μονο οι 60+”Οικονομικα σεφτοταν ο ανθρωπος, οχι ιατρικα……….ο νοων νοειτω…

Leave a Response