Νέο συμβάν με AstraZeneca – ΣΟΚ στον Πύργο: 60χρονη έπαθε εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό της

Κοινοποίηση:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό, που ερευνάται αν είναι παρενέργεια του σκευάσματος της AstraZeneca, έγινε γνωστό και στην Ηλεία.

Άμεσα η γυναίκα διακομίστηκε στη νευρολογική κλινική του Άγιου Ανδρέα στην Πάτρα μιας και ήταν σοβαρή η κατάστασή της.
Χθες λοιπόν ο ΕΟΦ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το νοσοκομείο του Πύργου και ζητούσε λεπτομέρειες για το ιστορικό της γυναίκας (να τονιστεί ότι όταν υπάρχει πιθανότητα να έχουμε κάποια σοβαρή παρενέργεια από το εμβόλιο κάποιας εταιρείας, διεξάγεται η καθιερωμένη έρευνα).

Παρότι το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να συσχετιστεί άμεσα με το εμβόλιο της AstraZeneca, όπου πάντως έχουν παρατηρηθεί περιστατικά με θρόμβωση, εντούτοις ο ΕΟΦ και η πολιτεία είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους, για να διαπιστωθεί αν η παρενέργεια οφείλεται στη χρήση του εμβολίου ή όχι.

patrisnews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΑΚΙ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΟΣ.

  2. Γνωρίζουμε και άλλες περιπτώσεις που το εμβόλιο έχει κάνει εγκεφαλικά. Μην τα πάρετε, όσοι θέλετε. Κύριε Βοήθησέ μας, να αντισταθούμε στον πρόδρομο του σφραγίσματος και να μην πεθάνουμε.

  3. Εννοείται ότι δεν ευθύνεται το εμβόλιο. Ευθύνονται τα υποκείμενα νοσήματα. Χαχαχαχα, α ρε μοσχάρια νεοέλληνες. Ραγιάδες. Τρέξετε να τρυπηθείτε με δηλητήρια, γιατί στην τηλεόραση οι τηλεπο*τάνες σας είπαν ότι θα πεθάνετε από τον “αόρατο εχθρό”.

  4. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ; ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ;
    ΘΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ… ΕΡΕΥΝΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ; ΩΕΕΕΕΟΟΟΟΟ??????? ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

  5. ““εντούτοις ο ΕΟΦ και η πολιτεία είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν „“εξονυχιστικά„“ όλες τις παραμέτρους““. Μεγαλη βαρυτητα στο εξονυχιστικα. Που;;; Στο ελλαδισταν!!!

  6. «εντούτοις ο ΕΟΦ και η πολιτεία είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους». Με τους θανάτους που ανακοινώνουν από COVID το ίδιο κάνουν; Όχι, ανεξαρτήτως από τι πέθανε,αν έχει βγει θετικός σε τεστ για κορωνοϊό (το οποίο μπορεί να είναι και ψεύτικο) το περνάνε ως θάνατο COVID.

  7. Αυτα δεν τα λενε τα πορνοκαναλα? παρα προτρεπουν τον κοσμο να κανει το εμβόλιο? ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    1. Τα λενε . Μάλλον βλέπεις και ακους αυτά που θες .

  8. Αυτοί είναι ικανοί, αν πνιγεί κάποιος στη θάλασσα να βγούνε και να πούνε ότι σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα.

  9. δεν ξέρουμε αν ευθύνεται το εμβόλιο. ξέρουμε όμως ότι έχουν ευθύνη οι γιατροί και οι πολιτικοί που προτρέπουν τον κόσμο να λάβει πειραματικό σκεύασμα που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο από την ασθένεια…

  10. Θα εξετάσουν και στο τέλος η απόφαση θα λέει είναι το μόνο που δεν ευθύνεται είναι το εμβόλιο.
    Απορώ γιατί κάνουν εξέταση και δεν βγάζουν από τώρα την απόφαση.

Comments are closed.