Νέο κατόρθωμα του Κούλη: Επαναφέρει στην ΕΡΤ την πάμπλουτη Όλγα Τρέμη, που έχει δηλώσει ότι ψηφίζει ΚΚΕ

Κοινοποίηση:
1

Η έμπειρη δημοσιογράφος και άνκοργουμαν θα βρεθεί και πάλι στην κρατική τηλεόραση, εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου και του tinasmess.gr η Όλγα Τρέμη αναλαμβάνει πολιτική εκπομπή στην ΕΡΤ, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 22.00, ενώ μαζί της θα βρίσκονται ο Αντώνης Δελατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης. Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας είναι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είχα προβλέψει, πως αυτός ο αχαρακτήριστος, θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε τον Τσίπρα. Μπορεί η Ακριβοπούλου να ήταν πέραν του δέοντος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, μα η εκπομπή της, είχε χαρακτηριστεί ως ΦΑΙΔΡΑ! Της Τρέμη θα στάζει πίσσα, χολή και φαρμάκι. Αυτά δηλαδή, που διαθέτει η καρδιά και η ψυχή της,

  2. Άμα κάνει τηλεθέαση πάνω από 1%,ειδοποιήστε με

  3. Τελικά από ότι φαίνεται ο Κυριάκος μάλλον μισεί τη Δεξιά. Δεν εξηγείται αλλιώς η μέχρι τώρα τακτική του. Δεν συνειδητοποιεί ότι αυτοί που τον εξέλεξαν είναι οι δεξιοί και νομίζει ότι εξελέγη από καθαρά Μητσοτακικούς ψηφοφόρους. Αν υπήρχε αυτή η κατηγορία των ψηφοφόρων, τότε γιατί είχε σβήσει από τον χάρτη το κόμμα της Ντόρας;Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κεντροδεξιό κόμμα πέρα από τη Δεξιά. Το λάθος του όμως είναι ότι δεν συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες προσπάθειες. Θα έπρεπε πρώτα να εδραιωθεί στη ΝΔ χωρίς να προκαλεί και έπειτα να απλώσει τις προσδοκίες του μακρύτερα.

  4. Μα η νέα δούλα τόχει δηλώσει και πρόσφατα ότι σέβεται τους αγώνες της αριστεράς… μόνον και θα πατάξει το νατιβισμό (δλδ τα ελληνάκια;)!!!

Comments are closed.