Νέες «βόμβες» από τον Αλέξη Τσίπρα: «Την ηθική και πολιτική ευθύνη της όποιας συγκάλυψης την έχει ο επιτελάρχης του επιτελικού κράτους και όχι η κ. Μενδώνη»

Κοινοποίηση:
tsipras-ithopioi

Στις «βαθιές πληγές» που έχει να αντιμετωπίσει αυτήν την περίοδο ο χώρος του πολιτισμού αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την παρέμβασή του σε σημερινή διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα «Οι ηθοποιοί στον καιρό του Covid-19 και του #metoo». Αναφερομένος αρχικά στην πανδημία, ο Αλ. Τσίπρας έκανε λόγο για «μεγάλη πληγή» καθώς έχει επηρεάσει χιλιάδες εργαζόμενους. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο χώρος της τέχνης και του πολιτισμού έχει πληγεί πολύ βαθιά, ήταν ο πρώτος που έκλεισε και θα ανοίξει τελευταίος», κάτι που επηρεάζει το «3% των εργαζομένων», όχι μόνο ηθοποιούς αλλά και εργαζόμενους πίσω από τα φώτα και τις ίδιες τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και τότε εσυ τσιμπλα, γιατί δεν ανέλαβες την δική σου ευθύνη για τούς 102 νεκρούς συμπολιτες μας απο την φωτιά?
    Ο Μιχαλολιάκος για 1 νεκρό ανέλαβε την ηθική ευθύνη και είναι φυλακή …
    Εσυ με 102 εισαι ελεύθερος και τολμάς ακόμη και μιλάς!
    Ο κούλης με 4000 νεκρους απο τον covid που ήταν απο δική του λάθος διαχείρηση τής κατάστασης, διέλυσε την οικονομία τής χώρας και επέφερε πολύ μεγαλύτερες απώλειες σε ψυχολογικό και κοινωνικό επίπεδο απο τον ίδιο τον covid, και κόβει ακόμη βόλτες με το ποδήλατο και μάς κουνάει και το δάκτυλο!
    .
    Τελικά, εσεις, οι “δημοκράτες” στους πόσους νεκρούς ..παίρνετε τον μεγαλύτερο βαθμό μασονίας για να συνεχίσετε να κυβερνάτε για το “καλό” τής ΧΩρας? ?

  2. Ποιος μιλάει.Μα ο μεταλλαγμένος γιαλαντζι αριστερός παλιάτσος-γελωτοποιός.

Comments are closed.