Νέα οργή στους Έλληνες από την νέα προκλητική εμφάνιση του Μητσοτάκη!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μητσοτακης βουλη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα θύματα της κυβερνητικής βίας, όμως αυτό το έκανε με έναν… προκλητικό τρόπο, καθώς την ίδια ώρα γελούσε.

Η σχεδόν μίας ώρας πρώτη τοποθέτηση του πρωθυπουργού χρωματίστηκε από την στιγμή που επέλεξε «ως πρωθυπουργός σε μία χώρα και ένα κράτος που έχουν συνέχεια» να ζητήσει «συγγνώμη από όσους πληγώθηκαν από την αστυνομική βία … και επί των δικών μας ημερών και επί των δικών σας».

Και αυτό καθώς παρότι απευθυνόταν σε πολίτες που είχαν ζήσει δραματικές στιγμές, γελούσε εμφανώς για το «εύρημα» που χρησιμοποίησε για να εξισώσει τις ευθύνες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Συμφωνώ, λόγω ατιμωρησίας έχουν αποθρασυνθεί. Μας θεωρούνε εντελώς ηλίθιους, όπως οι προκάτοχοί τους στο παρελθόν!

  2. εμεις δεν σε συγχωρουμε παλιομαλακα ….αρχδακι

  3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ….ΑΠΟ 44 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1967 ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΠΑΡΗΣΙΟΥ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ … ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ…. ΟΙ ΕΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΑΜΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΤΕΤΤΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ……….ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΩΘΟΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΑ….ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ………………………………………ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ……….

  4. Μητσοτάκη η χώρα σίγουρα έχει και θα έχει συνέχεια. Εσύ σε λίγο δεν θα έχεις συνέχεια σαν πρωθυπουργός.

  5. ΕΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΨΑΞΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΝ!

  6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ

Comments are closed.