Νέα καταγγελία για το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Κάτσε να τις φας» της είπε η αστυνομικός

Κοινοποίηση:
ΑΤ-Αγ-Αναργυροι

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα η οποία συνδέεται με το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και αφορά μια 28χρονη η οποία κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.
Πιο συγκεκριμένα στο MEGA μία 28χρονη περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του πρώην της όταν εκείνη ήταν 22 ετών αλλά και την αντιμετώπιση που έτυχε από αστυνομικούς.

«Μία μέρα με περίμενε απ’ έξω και από τα μαλλιά με έσερνε. Αυτό δεν μπορώ να το διανοηθώ. Με πέρασε σέρνοντας από τα μαλλιά μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων που είχε μέσα τόσους άντρες και ένας δεν βγήκε ποτέ».
Σύμφωνα με την εκπομπή, η κοπέλα αυτή προσπαθούσε να απομακρυνθεί. Είχε ζητήσει να χωρίσουν, εκείνος όμως δεν το δεχόταν. Την παρακολουθούσε και έτσι η νεαρή πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, που ήταν κοντά στο σπίτι της.

«Για αρχή είχα πάει και είχα αναφέρει το συμβάν, ότι έχω μία κακοποιητική σχέση. Ότι αφού είχα απομακρυνθεί από αυτόν τον άνθρωπο ερχόταν στη δουλειά μου, με έβρισκε, είχαμε σκηνικά, άσχημα σκηνικά και μπροστά σε πολύ κόσμο. Μου είπανε ότι: ”Δεν βλέπουμε να σας έχει χτυπήσει. Απλά δέχεστε απειλές για τη ζωή σας. Εμείς θα το καταγράψουμε”. Έφυγα.

Στην αρχή δεν μου είπανε κάτι, όχι δεν με πιστέψανε, το περάσανε σαν καπρίτσιο, ότι έχω τσακωθεί και ότι απλά πήγα να καταγγείλω κάτι για να το κάνω εκδικητικά».

Λίγες μέρες αργότερα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής, την παρακολουθεί ξανά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν εξεπλάγη διαβάζοντας το άρθρο διότι γνωρίζουμε τι κουμάσια αμόρφωτα υπηρετούν στο σώμα.

  2. Το ” Κάτσε να τις φας” δεν αναφέρεται καθόλου. Μόνο στον τίτλο.
    Δοκιμάστε να επισκεφτείτε τον λώλη για να καταγγείλετε βίαιοπραγίες από τους πούστηδες με τους οποίους μπλέκετε. Γιατί, μόνο ένας πούστης θα έδερνε εκδικητικά οποιονδήποτε αδύναμο,.
    Ένας φυσιολογικός άνδρας δεν χτυπάει ποτέ μία γυναίκα. Αν δεν τα βρίσκει μαζί της, φεύγει.
    Αλλά και αυτούς, κοντεύετε να τους εξαφανίσετε.

Comments are closed.