ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ! ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Κοινοποίηση:
640-0-1713283400xscreenshot-8-20-780x439-837

Αδιανόητο και εθνικά απαράδεκτο αυτό που συνέβη την Τρίτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Τέσσερις στους πέντε Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ένταξης του Κοσόβου. Αυτοί που ντρόπιασαν κυριολεκτικἀ την χώρα μας είναι:

Ντόρα Μπακογιάννη
Άννα Ευθυμίου
Γιώργος Σταμάτης
Ευρυπίδης Στυλιανίδης
Εύγε, Νίνα Κασιμάτη! Οργή και αποτροπιασμός για τους υπόλοιπους

Απείχαν από την ψηφοφορία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Ο/Η Απείχαν από την ψηφοφορία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου. λέει:

    γιατί απείχαν οι παλιοβρώμες; Μετρούσαν αργύρια;

  2. ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΣΚΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ.M

  3. ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΙ

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

  4. Κουναει η φοραδα την ουρα της ξεγυμνωνοντας την Ελλαδα οταν οι προεδροι των ΗΠΑ ειναι δημοκρατικοι! Τι οφελος εχει τρομαρα της, τα δολαρια δεν μπουχτισε πια?

  5. Αγαπουν σε οτι ειναι εχθρικο προς την ΕΛΛΑΣ πχ Αλβανια Τουρκια ας διαβασει λιγο ιστορια η καριολα για το τι δινα υπεστη η χωρα μας απο Αλβανια-Τουρκια.

  6. Έτσι Ντόρα,ό,τι διατάξει η Στοά και οι Αμερικλάνοι,μια ζωή δωσίλογοι ήσασταν

  7. Ο αλεξης αποχωρησε;
    Μα γιατι ρε πινοκιο για τα σκοπια και κωλο εδωσες τωρα τι εγινε το ξανασκεφτηκες;

  8. Το Κοσσυφοπέδιο πρέπει να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Οι Τούρκοι μετέφεραν εξισλαμισμένους Αλβανούς στις περιοχές των χριστιανών Σέρβων. Είναι οι πιο σκληροί Αλβανοί. Σε όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες αυτούς είχαμε απέναντι μας.
    Κατά τον Β’ ΠΠ η Αλβανία είχε ενσωματώσει Κοσσυφοπέδιο, τις αλβανόφωνες περιοχές των Σκοπίων και την Θεσπρωτία

  9. Ή τρελοί το παίζεται, ή είστε. Και εάν είστε, χαρτιά όπως εγώ δεν έχετε! Άρα εάν περιμένετε να αρπάξετε κάποιο “πακέτο στήριξης”, τα αρχίδια μου θα πάρετε και το ξέρετε!
    Σταματήστε λοιπόν να προσπαθείτε να εκβιάσετε με αυτό το τρόπο. Δεν μπορείς να είσαι σουρωμένος Χίο και να εκβιάζεις για αιδοίον όφελος!
    Να με θυμάσαι…

  10. ΑΛΟΙΜΟΝΟ Η ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΙΦΗΖΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ …………………………….

  11. Αυτοί την οικογένεια τού Κούλη την γνώριζα σαν οικογένεια προδοτών,όσο για τους Σέρβους μην χολοσκατε ,αν κοιτάξετε και γυρίσετε την ιστορία πίσω θα δειτε ότι η Σέρβοι ήταν αυτοί που βοήθησαν τους Τούρκους καί έπεσε το Βυζάντιο, ήταν η γνωστή (λαγουματσιδες) έσκαβαν στα τοιχώματα του τοίχους και τοποθετούσαν εκρηκτική ύλη, όσο με την αναγνώριση των Σκοπίων η πρώτη που το αναγνώρισαν, φυσικά ήταν αυτό το βρομοσοι του Κούλη καί μετά η Σερβία,το πρώτο κράτος παρακαλώ.

  12. Νταξ, και ο εθναχης Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία το 1959 αλλα τι να φτιανς, τα φραγκα να πεφτουν… Ο Ευριπιδης ειναι ο μπαλαντερ της υποθεσης, για δεν ψηφισε λοατκι, αλλα μας την φορεσε μετα.

  13. Τουρκοσποροι και Νεοταξιτες, είναι όλη η οικογένεια του βρυκόλακας. Τι καλό Εθνικα προέκυψε από αυτούς. Ας όψονται αυτοί που φαρδιά πλατιά έριξαν την ψήφο τους και τους δοσανε δύναμη και οντότητα. Τώρα ας λουστουν τα πεπραγμένα τους. Μετά την Κύπρο και το Αιγαιο, σειρά έχει η Θράκη. Τι περιμένετε ξαναψηφιστε τους πάλι βρε ορνια! Το χρέος στα ύψη. Η ασφάλεια του πολίτη στο διάβολο. Η δικαιοσύνη στα τάρταρα. Τα Εθνικα θέματα προς πώληση. Ο πολίτης στο καναβάτσο. Τι απομενει. Η αυτοχειρία. Ουστ προδοτες και κοπρίτες της κακιάς ώρας. Ουστ!!!

  14. O Λεβέντης είχε πεί την δεκαετία του 90. Καρκινος στους Μητσοτάκηδες
    Να το κάνουμε καλύτερα Κουφοντίνας στους Μητσοτακηδες που ειναι πιο γρήγορος?

  15. Όχι ότι είμαι υπέρ της πραγματικά ντροπιαστικης ψήφισης αλλά για να πούμε την αλήθεια οι “φίλοι” Σέρβοι δεν εκτίμησαν κ πολύ την βοήθεια μας ούτε το ομοδοξο μας κ ούτε την φιλία μας κ αναγνώρισαν τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κ όταν αναφέρονται στα Σκόπια όσο έχω δει κ ακούσει τα αποκαλούν Βόρεια “Μακεδονία”…άρα προσωπικά τό φχαρηστηθικα…βέβαια ο σκοπός αυτών των προδοτών ήταν εξ αρχής να μας βάλουν απέναντι σε μέχρι χθες συμμάχους κ “φιλους’ .Βέβαια μην γελιομαστε φίλους δεν έχουμε πουθενά για πολλούς λόγους.

    1. Αναγνώρισαν τα Σκόπια,αλλά εσύ ως κράτος το 99 υπέγραφες υπέρ της επέμβασης του σαταΝΑΤΟ στην Σερβία ε κουφαλίτσα;Γιατί μετά να σε σεβαστούνε;

      1. Κουφαλιτσα έχεις σχεδόν δίκαιο διότι βοηθήσαμε ως μέλη του ΝΑΤΟ αφού τους δώσαμε το φριπας από τα λιμάνια κ τα σύνορα μας την αποστολή πολεμικών στρατευμάτων. Η Ελλάδα ήταν το μόνο μέλος του ΝΑΤΟ που καταδίκασε τις ενέργειες και εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή της. Επίσης εθελοντικά κάποιοι δικοί Έλληνες βλ. Κυριάκος Καθαριος πολέμησαν δίπλα στους Σέρβους εκτός από τους μισθοφόρους. Μην ξεχνάς κουφαλιτσα και τον Μαρίνο Ριτσουδι.
        Μην ξεχνάς την ανθρωπιστική βοήθεια που στείλαμε ,τα παιδιά που οι Έλληνες έβαλαν στα σπίτια τους κλπ. Όπως και τους μάγκες Θεσσαλονικιους που άλλαξαν τις ταμπέλες προς τα σύνορα . Το ευχαριστώ ποιο ήταν;Βόρεια “Μακεδονία” τα Σκόπια…

  16. ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?

  17. ΜΕ ΤΑ ΤΕΦΑΛ ΟΛΟΙ ΞΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ

  18. ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.Συγνωμη αδελφια μας Σερβοι, στην Ελλαδα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.Πουλημενα τομαρια της ΝΤΠ με ίδιον οφελος ψηφισανε υπερ του μεγαλυτερου ναρκοκρατους της ευρωπης.Οχι εμεις που αγαπαμε τη σερβια. χιλια συγνωμη

  19. εχουν παραδοση οι γερμανοτσολιαδες μητσοτακηδες στην προδοσια. καμια εκπληξη. περαστικα στο απονευρωμενο/εγκεφαλικο παραλυτο 41% που τους ξαναψηφισε.

  20. Ενα μεγαλο συγνωμη στους φιλους και συμμαχους σερβους απο εμενα και πιστευω απο ολους τους σκεπτομενους Υγιεις Ελληνες. Δεν μας εκπροσωπουν τα ανθελληνικα ελληνοφωνα πληρωμενα απο ξενα συμφεροντα κομματα που μας κυβερνουν .

  21. Η χήρα ξαφνικά εγινε πολιτικός! Από νοικοκυρά στην βουλή.
    Ετσι απλα επειδή είναι σπορα του βρυκόλακα. Έσπειρε και γόνο άγονο, άθλιο και διεστραμμένο και η δυναστεία συνεχίζεται.
    Βεβαια για μικροπολιτικους σκοπούς, όπως το να βολεψουν τα ηλίθια βλαστάρια τους σε καμιά θεσούλα, οι “ψοφοφόροι” διαιωνιζουν το έγκλημα.

  22. Καλά να πάθουμε, γούστα 41% δεν θέλαμε, προσεχώς λοιπόν ο Σουλτάνος να διεκδικεί και τη Σαλαμίνα.

  23. Με το Μπελερη φυλακή στηρίζουν τους Τουρκαλβανούς. Και ανοίγουν την όρεξη για μελλοντικές αποσχίσεις. Χάσαμε και τη Σερβία απο σύμμαχο. Αυτή η γυναίκα είναι καταστροφή.

  24. Καλά να πάθουμε με τους ανθέλληνες τουρκόσπορους που ψηφίζουμε, οι αγωνιστές του 21´ μας ελευθέρωσαν με το αίμα τους, έτσι για να μας πνίξουν αυτοί με τα σάλια τους. Πόσα μπορούν να φάνε από τις αρπαχτές, γιατί ρημάζουν τη χώρα ;

  25. Δεν ειναι Ελληνες , εβραιοι ειναι Ναζί σατανιστες που τωρα προσκυνανε τον σιωνισμο

  26. Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΈΡΒΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΉΣΟΥΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ. ΟΠΩΣ ΣΤΡΏΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΎΜΕ ΤΩΡΑ.

Leave a Response