ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! Νέα συγκέντρωση στην Κατερίνη – Παρών και ο δήμαρχος [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
XIO4

Νέα συγκέντρωση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Κατερίνη.

 

Συγκεκριμένα,  ατόμων για άλλη μια μέρα εξέφρασε την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ το παρών έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο να έχει κόσμια συμπεριφορά στη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και προσέθεσε: «Με μια ροπολιά μπορείς να σκοτώσεις έναν. Με την ψήφο μας μπορούμε να σκοτώσουμε πολλούς. Η Μακεδονία είναι και θα είναι για πάντα ελληνική».

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί πως το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση για εννέα ενήλικες που είχαν συλληφθεί στα επεισόδια. Εξω από τα δικαστήρια έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση.

XIO3 XIO2 XIO1

Πηγή: Live-events.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΑ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΙΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΗ ΦΥΛΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΜΝΟΙΜΕΙΩΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΠΛΗΡΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑς ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΗ …………………..

Comments are closed.