ΝΑΙ! ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ: ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Κοινοποίηση:
agrotes (1)

Ο εκπρόσωπος των μπλόκων Μαλγάρων, Κωνσταντίνος Ρούζιος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά των αγροτών για τις προτάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη χθεσινή συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας πως «αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε».

«Μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό μείναμε πολύ δυσαρεστημένοι γιατί ακούγαμε συνέχεια ότι θα ξύσει τον πάτο του βαρελιού, αλλά αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο. Μας έριξε μια κλωτσιά και πήγαμε στα τάρταρα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ρούζιος.

«Θα κλείσουμε την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, κανονικά. Αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε. Σήμερα τα περισσότερα μπλόκα 11-12 η ώρα θα κάνουν συνέλευση και θα αποφασίσουν και αυτοί τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για κάθοδο στην Αθήνα, ο κ.Ρούζιος απάντησε: «Θα γίνει σίγουρα. Σήμερα θα αποφασίσουμε όλοι μαζί και θα βγάλουμε ένα πόρισμα. Δεν είναι σίγουρο το πότε».

Αγρότης: «Θα κατεβούμε στην Αθήνα και θα απαιτήσουμε λύσεις»

Μιλώντας ένας άλλος αγρότης, είπε: «Η συνάντηση πήγε άπατη. Βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο, η απόφασή μας είναι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας. Θα κατεβούμε στην Αθήνα και θα απαιτήσουμε λύσεις και απαντήσεις.

Η κυβέρνηση είχε μια εβδομάδα τα αιτήματά μας και το μοναδικό που έκανε είναι τα διαβάζει και να μας τα κάνει παπαγαλία, χωρίς ουσιαστική απάντηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μη νοιάζεστε για αυτούς με τα θηρία τρακτέρ των 50 και 100 χιλιάδων ευρώ. Οι επιδοτήσεις και αποζημιώσεις πάνε σύννεφο! Και πολλοί συνδικαλιστές κομματικοί και για συμφέροντα! Το θέμα είναι πως βγάζει το μήνα ο μικροσυνταξιουχο των 500 ευρώ και ο ιδιωτικός υπάλληλος με τα 600 η 700 ευρώ. Αυτό είναι το θέμα και τα υπόλοιπα είναι σόου για με έχουμε να λέμε!!!

  2. Σιγά μην σπάσει καμμιά γόβα. Τις Cayenne να φέρουν καλύτερα. Κανένας σώφρων δεν τα βάζει με τον Κυριάκο.

  3. Σιγά μην σπάσουν αυγά οι Αγρότες.
    Ναι, όπως οι Νησιώτες που πήραν €φράγκα & κατέστρεψαν τις Βαρκούλες τους, που ήταν, είναι & θα είναι, ένα από τα σήματα κατατεθέν της Ελλάδας.

  4. Συνεχίστε και κλιμακώστε, ή τώρα ή ποτέ δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία ούτε για σας, ούτε για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

    1. Ναι,απο τους αγροτες περιμενουμε να σωσουν την κοινωνια…Βρε ΟΥΣΤ

  5. Αν δεν ερθουν τα F35 με εκτοξευτηρες λοατκι θα τα παρετε πισω…

  6. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,Κεφαλονιτης …. Συμφωνω μαζι σας.Μονο ετσι!!!

  7. Αγρια τεκνα της αγροτιας σας περιμενουμε στας Αθηνας για.. bachelor party προτου νυμφευτουμε και επισημως σαν νομοταγεις αδερφες ψυχες!

  8. Τώρα έπρεπε να έρθουν στην Αθήνα που είναι μαζεμένοι για το νομοσχέδιο έκτρωμα των ανώμαλων. Να γίνει πανυγήρι. Αλλά είπαμε ότι τα συμφέροντα και οι διαπλεκόμενοι δεν μπορούν να σπάσουν αυγά.

  9. οι αγρότες είναι χορταμενοι απλά τους έβαλαν χέρι στο πορτοφόλι και τους πείραξε .όταν θα πάνε στην βουλή να την οργωσουν με τα τρακτέρ τότε θα πω ότι δεν το κάνουν μόνο για πάρτη τους

  10. Της πλάκας είναι… Και αυτός που δήθεν αντιστέκεται είναι η κοματοσκυλο του ΚΚΕ η του Σφύριζα… Αν είναι μάγκες να πάνε να κάνουν κατάληψη σε εφορίες τράπεζες και στο μπουρδέλο της βουλής, έχουν τα αρχ@@δ@@α;;;; Εκεί θα τους παραδεχθώ.

Comments are closed.