Μ.Παγώνη: «Είπα στον Ανδρέα Παπανδρέου “πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ”»

Κοινοποίηση:
image (1)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε σε μια στιχομυθία που είχε με τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

«Ήμουν στο “Γεννηματάς” επιμελήτρια Β’, και εφημέρευα στην παθολογική κλινική. Ο Παπανδρέου νοσηλευόταν τότε στην καρδιολογική κλινική επί Κρεμαστινού.

Δεν ήταν όλοι οι γιατροί του εκεί, ήμασταν οι εφημερεύοντες – οι θεράποντες ήταν στα σπίτια τους- κάνει έναν πυρετό 39, και μέχρι να έρθουν οι γιατροί του, από το σπίτι φώναξαν την παθολόγο, πάω τον πλησιάζω και του λέω “πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ απλά ήρθα να σας δω”. Και μου λέει έχουμε ωραίες γιατρίνες.

Δεν έχει σημασία, μου τόνισε τι κάνεις, ποια ειδικότητα. Είπαμε για τον πυρετό και μετά μιλήσαμε για τα συνδικαλιστικά και μου λέει θα γίνεις μεγάλη συνδικαλίστρια στο λέω εγώ. Ούτε εγώ περίμενα ότι θα συναντιόμασταν, έτυχε εκείνο το βράδυ» ανέφερε χαρακτηριστικά για την συνάντηση της με τον πρώην πρωθυπουργό και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Γιατί στερείς τις υπηρεσίες σου από την Δοκιμαζόμενη ΟΥΚΡΑΝΙΑ ?……………

  2. Κοίτα να δεις που βαμμένη την γουστάρω. Έτσι μάλιστα. Έμπαινα..

    1. Να το κοιτάξεις Πελασγέ γιατί δεν σε βλέπω καλά. Φαντάζομαι θα είσαι τριπλά μπολιασμένος οπότε δικαιολογούνται οι παρενέργειες! Πρόσεξε μόνο μην στην όγδοη δόση(θα είναι και αυτή αναμνηστική!) θελήσεις τον βασιλακόπουλο!

      1. Πατριώτη έχεις θέμα να ξέρεις…. Καλά ο κάθε ένας με το γούστο του αλλά φιλαράκι μην κάνεις όλα τα εμβόλια μαζί είναι άσχημο δεν βλέπεις καλά μετά

  3. τσαρλατοπαγωνα ο καιρος γαρ εγγυς θα ερθει η σειρα σας ενας ενας και ας εχετε ακαταδιωκτο και παπαριες θα περασετε απο λαικο δικαστηριο και εκτελεση ποινης ταχιστα

  4. Ούτε την κατσίκα μου δεν θα εμπιστευόμουν σε αυτήν, αν είχα. Πόσο μάλλον την ζωή μου. Και το οτι είναι ΝΔ εξηγεί πολλά. Ο Μητσοτάκης έχει μαζέψει γύρω του μια ομάδα με τον δικό του δείκτη νοημοσύνης. Homo stupido.

  5. Γριά γυναίκα με κόκκινο κραγιόν.Βγάλτε συμπεράσματα.

    1. Εγώ την κόβω για υπουργό, τόσες υπηρεσίες πρόσφερε η γυναίκα, μόνο βουλευτής; Αν της στερήσουν την τηλεόραση θα κλειστεί σε κανένα Δαφνί

  6. ξεπουλημενη, υπευθυνη για 24.000 δολοφονημενους
    ερχεται κρεμαλα για ολα τα σκουπιδια

  7. Αυτούς μας τους πουλάνε για ειδικούς που πρέπει να εμπιστευόμαστε. Περισσότερο για κακιά μάγισσα απ’τα παραμύθια μοιάζει.

  8. Η κυρια θελει επειγοντως εισαγωγη στο Δαφνι! Ακομα και του Παπανδρεου τα πρηξε!

  9. Ολο γλυψι γλυψι το πήγαινες απο τοτε πουστογρια

  10. Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί της! Όταν “χαθεί” ο κορονοϊός και σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, θα πέσει σε βαθιά κατάθλιψη …

  11. Για το χάλι των νοσοκομείων του είπε τίποτα η συνδικαλίστρια; Επιστήμονας πρέπει να είσαι μεγάλη, όχι συνδικαλίστρια! Ο καιρός γαρ εγγύς, ακαταδίωκτοι.

Comments are closed.