Μύκονος: Παρήγγειλε μπριζόλα – Έπαθε ΣΟΚ όταν είδε τον λογαριασμό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2

Η ανάρτηση που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.
Το φετινό καλοκαίρι η Μύκονος έγινε επίκεντρο για τις… αλμυρές τιμές της και για ακόμη μια φορά ένας «φουσκωμένος» λογαριασμός έγινε viral.

«Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@@@μενα δάκρυα». Με αυτά τα λόγια θέλησε ο πασίγνωστος Βρετανός μποξέρ, Ρίκι Χάντον, να κάνει γνωστό το πόσα χρήματα ξόδεψε σε εστιατόριο του «Νησιού των Ανέμων».3

2

Ο Βρετανός παρήγγειλε μια μπριζόλα από μοσχάρι Kobe, ωστόσο όπως παραδέχτηκε δεν είδε την τιμή στον κατάλογο. Με άλλα λόγια… προκάλεσε την τύχη του και όταν είδε πόσο έκανε η πεντανόστιμη μπριζόλα από την διασημότερη (και ακριβότερη) ράτσα μοσχαριού, απλά ήθελε να κλάψει.

Έτσι, η μοσχαρίσια μπριζόλα Kobe κόστισε 920 ευρώ στον Βρετανό ενώ ο συνολικός λογαριασμός ήταν κάτι λιγότερο από 2000 ευρώ!

1
Πηγή: Instagram

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Oι τιμες ειναι στο μενου πριν παραγγειλεις. Προσαρμοζονται αλανογως το ΦΠΑ, μισθους , ασφαλεια, ενοικιο και γενικα εξοδα του μαγαζιου. βλεπεις ποσο εχει. το παραγελνεις καιτ το τρως. το περιεργο που ειναι. Με ΦΠΑ τρελο, πρεπει να ειναι και οι τιμες τρελες. Οσο ο κοσμος υπαρχει, το δεχεται και ξοδευει, οι τιμες πρεπει να ανεβουν. Τι να κανει δηλαδη ο ιδιοκτητης, να βλεπει οτι κανουν ουρα απ εξω, πληρωνουν οσο οσο, και να κατεβασει τις τιμες;

    Οποιος δεν θελει παει διπλα και τρωει ενα σουβλακι.

  2. Λάθος έγινε. Οι τιμές είναι σε δραχμές (δρχ) απλά δεν έγινε η αλλαγή στην ταμειακή……

  3. Η μπριζολα kobe ειναι το καλυτερο και ακριβοτερο κρεας στον κοσμο.
    Πωλειται σε πολυ επιλεγμενα κρεοπωλεια…και τα κρεοπωλεια εχουν ως ενδειξη γνησιοτητας ενα μπρονζε ιαπωνικο αγαλματιδιο στα μαγαζια τους.
    Στα κρεοπωλεια του Harrods στο Λονδινο κοστιζει πανω απο 600£ το κιλο.
    Αλλα εκτος αυτου…ο τυπος παρηγγειλε και σαμπανια Dom Perignon!

  4. Το ότι υπάρχουν 4-5 αληταράδες που αισχροκερδούν δεν πρέπει να γίνει αιτία να την πληρώσουν και οι δεκάδες τίμιοι επιχειρηματίες της Μυκόνου

  5. Ορισμένοι <> στην τουριστική βιομηχανία θεωρούν ότι μπορούν να γίνουν πλούσιοι μέσα σε μερικούς μήνες. Περνώντας στον λαιμο τους και τους υπόλοιπους που δεν είναι λαμόγια …..

  6. Ρε κοκκινοκωλη καραμητρο ηξερες που πηγαινες? ,κανεις ποτε δεν υποχρεωσε κανεναν να παει να κανει διακοπες στην μυκονο με το ζορι,οσοι πανε εκει γνωριζουν ότι πρεπει να εχει γερο πορτοφολι Ανέκαθεν ετσι ηταν η μυκονος .

  7. ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΔΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΑ 420€ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ Η ΑΚΡΙΒΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ??
    ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΕ…

  8. Ναι αυτό τον πείραξε τον λετσο… Το rolex στο χέρι και η gucci παντόφλα δεν τον πονάνε… Ουστττττ

Comments are closed.