Μυστήριο με το αν θα κρατήσει ή όχι τον τίτλο της η Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι προβλέπει το πρωτόκολλο στο θέμα του διαζυγίου

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Ο διεθνής τύπος που ασχολείται με τους royal, έχει αφιερώσει πολλά δημοσιεύματα για το ζευγάρι, που υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια στους κύκλους των royal.

Μια από τις λεπτομέρειες που απασχολεί τα ξένα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες είναι το αν η Τατιάνα Μπλάτνικ θα διατηρήσει τον τίτλο της “πριγκίπισσας” που έλαβε όταν παντρεύτηκε τον Νικόλαο, πριν από 14 χρονια.

Μυστήριο με το αν θα κρατήσει ή όχι τον τίτλο της η Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι προβλέπει το πρωτόκολλο στο θέμα του διαζυγίουΑν και η ίδια δεν νιώθει ούτε συμπεριφέρεται ως πριγκίπισσα, υπάρχουν κανόνες και πρωτόκολλα αναφορικά με το τι προβλέπεται σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Όπως αναφέρει το People, η μοίρα των βασιλικών τίτλων που κληρονομήθηκαν μέσω του γάμου ποικίλει μετά το διαζύγιο ανάλογα με τον εκάστοτε βασιλικό οίκο.

Δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει σύγχρονο προηγούμενο για το τι θα γίνει με τον τίτλο της Τατιάνας, αφού κανένα από τα αδέρφια του Νικόλαου δεν έχει χωρίσει, δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσουν. Ωστόσο, φαίνεται ότι η οικογένεια δεν έχει σκοπό να της αφαιρέσει τον τίτλο, τον οποίο δεν χρησιμοποιεί ούτως ή άλλως.

“Δεν αισθάνομαι πριγκίπισσα”

Όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξε σύζυγος του Νικόλαου, είναι ελάχιστες οι φορές που η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει φορέσει τιάρα και έχει εμφανιστεί ως πριγκίπισσα.

tatiana blatnikΛίγο μετά τον γάμο της, η ίδια είχε δηλώσει:

“Δεν νιώθω πριγκίπισσα. Δεν νιώθω ότι παντρεύτηκα πρίγκιπα, με τίτλο. Στην πραγματικότητα, ναι, είναι ο πρίγκιπάς μου, αλλά τίποτα περισσότερο”.

τατιανα

Η Τατιάνα είχε μιλήσει για την προσαρμογή στη ζωή στην Ελλάδα αναφέροντας:

“Θυμάμαι ότι όταν οδηγούσαμε, ένιωθα ότι όλοι ταξίδευαν προς την αντίθετη κατεύθυνση”. Εξήγησε επίσης ότι δεν ακολουθούσε έναν ιδιαίτερα λαμπερό τρόπο ζωής στην Ελλάδα, τονίζοντας: “Ζω μια πολύ απλή ζωή εδώ. Δουλεύω, πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ, μαγειρεύω, βγάζω τον σκύλο μου βόλτα και ο ελληνικός λαός με υποδέχτηκε όπως θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος”.

τατιανα νικολαοςΤο ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί στο μνημόσυνο στο Γουίνδσορ για τον εορτασμό της πρώτης επετείου από τον θάνατο του πατέρα του Νικολάου, Κωνσταντίνου Β’.

ROYALS

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

    1. Μην το λέτε. Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για τέτοιες μπούρδες. Ενδιαφέρονται είτε επειδή είναι βασιλόφρονες κωνσταντινικοί υπέρ των γλύξμπουργκ(γλίτσμπουρκ) είτε ασχολούνται με τους τέως για καθαρά κουτσομπολίστικους( βλέπε gossip και πρωινάδικα) λόγους είτε ενδιαφέρονται για την εντός ή εκτός εισαγωγικών γκλαμουριά που έχουν όλοι αυτοί οι τεμπελχανάδες. Κάποιοι γουστάρουν κ λατρέυουν γλίξμπουργκ δαγκωτό εξαιτίας των τίτλων, των κοσμημάτων τους(πχ τιάρες) και της δήθεν γκλαμουριάς που έχουν.Οι τέως Δεν αγαπάνε την ελλάδα, δεν εκτιμάνε τους έλληνες, δεν παντρέυτηκαν έλληνες κι όλες οι δουλειές τους(πλην ανναςμαρίας και νικολάου) είναι στο εξωτερικό(ηπα, αγγλία κλπ).
      Ο Θεός και Η Ιστορία θα τους Κρίνει!

  1. Πριγκίπισσα τίνος;
    Δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα ξένα καί ελληνικά ΜΜΕ τέτοιους τίτλους με σχέση την Ελλάδα!
    Γιατί τόση προσοχή στα ΜΜΕ για τους απόγονους Γερμανών και Δανών;

  2. Εκ των προτέρων ζητώ συγγνώμη αγαπητό Μακελειό, αγαπητοί/ες αναγνώστες/τριες για την ίσως προσβλητική στάση μου αλλά
    Στα αρχι…κα μας αν τον κρατήσει τον τίτλο, στα αρχι….κά μας και αν δεν τον κρατήσει…

  3. Βαρεθηκε την Ελλαδα. Δεν την αδικω. Πρεπει να εχει την καβατσα ετοιμη. Για να δουμε…

Leave a Response