Μπράβο κοριτσάρα! Tα «σκούπισε» όλα με ένα άλμα η Παπαχρήστου! Τρίτη ελληνική πρωτιά στο Μπίντγκοζ

Κοινοποίηση:
papaxristoy1-768x493

Άλλο ένα 12άρι (το 3ο) για την εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ, με τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν.

Μόνο μια έγκυρη προσπάθεια αρκούσε στην Βούλα Παπαχρήστου, προκειμένου να πάρει την πρωτιά στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων του Μπίντγκοζ και να δώσει στην Ελλάδα το τρίτο της 12άρι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε στη δεύτερη της προσπάθεια να προσγειωθεί στα 14.48μ. Και να πάρει την πρωτιά. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Ισπανίδα, Άνα Πελετέιρο με 14.27μ., ενώ ακολούθησε η Ιταλίδα, Οτάβια Σεστονάρο με 14.18μ.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα είχαν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στα αθλήματα τους ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σιγα μην τα ειχε με τον λαλακη τον κλασηδιαρη…αυτος ακομα με την μαμα του μενει ασε που δεν τον αφηνει να πηγαινει με κοριτσακια ακομα χαχαχαχαχαχαχα

  2. Κυνηγημενη και απαξιωμενη απο τα ΜΜΕ με το βρωμοσκεπτικο τους οτι ειναι Χρυσαυγιτισσα και οτι τα ειχε με τον Κασιδιαρη. Το τι ειχε ακουσει αυτο το κοριτσι δε λεγεται. Και αυτη παντα σηκωνει την Ελληνικη σημαια ψηλα. Ντροπη σε οσους την κατηγορουν. Ντροπη ρε ζωα νεοελληνες.

    1. αυτη δεν ειναι η πρωην του Κασεδιαρη ? τι ειναι αεκ ?

    2. Και χάρτινος και φλωρίτζιναλ και μιάου – μιάου;

Comments are closed.