Μπογδάνος: Αυτά είναι τα 15 «τουρκικά» νησιά που μπορούμε να διεκδικήσουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών και Πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για τουλάχιστον 15 νησιά που βρίσκονται έξω από τα τρία μίλια που ορίζει η συνθήκη της Λωζάννης, συνεπώς μπορούν να είναι διεκδικήσιμα από την Ελλάδα, ακόμα και ως τακτικό χαρτί σε μία στρατηγική αντιμετώπισης της τουρκικής επιθετικότητας.

«Σε πολλούς ακούγονται εκτός λογικής αυτά, αλλά δεν είναι» σχολίασε. «Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ακόμα και αν ήταν μόνο ένα διαπραγματευτικό χαρτί» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και σε ανάρτησή του στο Twitter: “Ο Ακάρ θέλει το μισό Αιγαίο κι ο Καλίν μας δίνει 5 χρόνια να αποστρατιωτικοποιήσουμε τα νησιά; Ώρα να απαντήσουμε. Μαυριές, Μοσχονήσια, Δασκαλιό, Κοκκινονήσι, Λιος, Κάλαμος, Καλαμόπουλο, Γιαλονήσι, Πύργος, Αδιάβατος, Ουλιά, Προκόννησος, Αφησιά, Καλόλημνος, Κούταλη: ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΑ!” 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μαχητής μετά την μάχη. Πληρωμένος φανφάρας. Θλιβερός κίναιδος. Να ντρέπονται εκείνοι που θα ψηφίσουν και αυτόν και την κατσίκα που συνεταιρίστηκε μαζί του για ένα μήνα.

  2. Μπουγδάνε?Τσουυυυυ μωρή…..Τσουυυ ρε λέμε….

  3. Κόψε βλακόφατσα που το παίζει άγριος πατριώτης.Ο βλάκας της δημοσιογραφίας που τον είχε κάνει κιμά ο Μιχαλολιάκος στο Σκαι και του τα έλεγαν από το ακουστικό.

  4. ” Έτσι μου ‘ρχεται να επιτάξω καμιά δεκαριά ψαροκάικα και να διατάξω εισβολή απέναντι ” …………………………. Από την ταινία ” ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΄΄…..

  5. Ακου μπογδανε εσεις δεν μπορειτε ολοι σας να πατε στα 12 ναυτικα μιλια και θα διεκδικησετε 15 τουρκικα νησια ?????? ρε κοτες λυρατες ?????

  6. Από ότι φαίνεται εδώ και χρόνια ο Κασιδιάρης και τον τελευταίο καιρό το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι ο μοναδικός και το μοναδικό κόμμα του πατριωτισμού.
    Όλοι οι άλλοι λέγανε για πατριωτισμό και την ύψιστη στιγμή την έκαναν την απατεωνιά τους και πηγαίνανε εναντίον της πατρίδας.

  7. Ο Mπογδανος που ηθελε μαυρο Ευζωνα και πολυφυλετικη την Ελλαδα ,
    ξαφνικα εγινε εθνικιστης….
    ε ρε Μπογδανε σε πληροφορησανε οτι πατωνεις , και βουλη δεν βλεπεις ,
    και εκανες στροφη στον εθνικισμο….
    αλλα δεν πειθεις…….
    εσυ ελεγες οτι σε εβαζε ο Γεραπετριτης να το παιξεις πατριωτης,
    μη τυχον και αυξηθει το κομμα Κασιδιαρη……..
    Μπογδανε βουιζει ο τοπος ” Κασιδιαρη δαγκωτο “………
    Οι λαγοι του συστηματος τελειωσανε….σας πηραμε χαμπαρι……
    ΤΩΡΑ Εθνικο κομμα ΕΛ Λ Η Ν Ε Σ

Comments are closed.