Μπισμπίκης για τις πρώτες φωτογραφίες με τη Βανδή: Τις πούλησαν 50 ευρώ, ξεφτίλα    

Κοινοποίηση:
vandi-mpismpikis-(3)

Η απάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη για το αν είναι σταρ και τις πρώτες φωτογραφίες του με τη Δέσποινα Βανδή που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, η ζωή του Βασίλη Μπισμπίκη άλλαξε. Όμως, ο ηθοποιός δεν δέχεται τον χαρακτηρισμό «σταρ».

«Ρε χ@@@ μας που έχω γίνει σταρ. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις», ήταν η χαρακτηριστική αντίδρασή του, όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ.

«Το περιμένεις κατ’ αρχάς. Δεν είναι ωραίο. Πολλές φορές ήταν πολύ εκνευριστικό σε σημείο που μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού», συνέχισε, αναφερόμενος στο πόσο ασχολούνται τα ΜΜΕ μαζί του, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Η Δέσποινα ήταν σε αυτό το κομμάτι χρόνια, μπορούσε να το αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τόσο ψύχραιμος. Ακόμα και τώρα δεν είμαι τόσο δηλαδή. Θεωρώ ότι υπάρχει χυδαιότητα ρε φίλε. Πώς να στο πω;», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στις φωτογραφίες του με τη Δέσποινα Βανδή, από τα Εξάρχεια, που είχαν δημοσιευτεί, όταν έγινε γνωστή η σχέση.

«Έκανα ό,τι έκανα και πριν, απλά τώρα ο “Μεγάλος Αδερφός” είναι στα χέρια των πολιτών. Είναι τα κινητά. Οπότε, ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι. Bγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και τράβηξε φωτογραφία και πήγε και την έδωσε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;», ανέφερε σχετικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Που τον βρήκε αυτόν τον άπλυτο ήθελα να ξερα.Πως γυρνας έτσι ρε κακομοίρη με τη μπυροκοιλιά,το ίδιο μαύρο φανελάκι,βερμούδα και παντόφλα;Σε ταιζει,σε ποτίζει τουλάχιστον βάλε ενα ρούχο της προκοπής όταν τη συνοδεύεις.

  2. Η άλλη με το τακουνάκι το έξαλλο, κι αυτός με την παντόφλα σαν τους Πακιστανους! Πολύ σικ 😂😂😂😂😂😂

Leave a Response