Μπαμ και μπουμ… Χέρι – χέρι Παπακώστα και Ραχήλ Μακρή! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
papakosta_raxil_

Έγινε και αυτό…

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Παπακώστα και το κόμμα της, «ΝΕΟ», στηρίζουν την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτή, Ραχήλ Μακρή για τον δήμο Ανθούσας- Γέρακα- Παλλήνης.

Μετά από τη συνάντηση που είχαν οι δύο γυναίκες, το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία γίνεται σαφής η στήριξη προς την Ραχήλ Μακρή.

«Η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, συνεδρίασαν σήμερα με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή για τη Δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης. Με συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο, επί μία τριετία, υπέρ των πολιτών, χωρίς παρωπίδες και ιδεολογικούς διαχωρισμούς, το όραμα και οι προγραμματικές θέσεις της Ραχήλ Μακρή και του συνδυασμού “Άλλη Πόλη”, υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση σημειώνεται: «αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με όραμα, προοπτική και με γνώμονα τον διάλογο και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο».

2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να θυμισουμε τι εστι Ραχηλ μακρη.
    Ερωτηση : κυρια Μακρη τι εχετε να πειτε για το νεο μουσειο Μπελογιαννη , την ωρα που τα σπιτια των ηρωων της επαναστασης ρημαζουν εγκαταλελειμμενα ;;;
    Απαντηση της μακρη : Αφηστε τα τωρα αυτα τα φασιστικα …! Οχι σε μενα αυτα τα φασιστικα..οριστε μας τωρα!!!!

Comments are closed.