Μια “πρώτη” συζήτηση των Θ. Τζήμερου – Στ. Χίου, που θα συζητηθεί… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
χίοςτζημ

Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ανακοινωση της Δημιουργίας Ξανά του κ. Θ. Τζήμερου, για την πολιτική τους “συμπόρευση”, που προανήγγειλε λίαν προσφάτως ο κ. Στεφανος Χίος, μπορώ να σας πω ότι, βασει δικών μου πληροφοριών, πράγματι υπήρξαν συζητήσεις, και με τον κ. Τζημερο και με τον κ. Κρανιδιωτη.


Η “συμπορευση” θα έχει ως αφετηρία μια πρώτη συνεργασία, κυρίως στο επικοινωνιακό επίπεδο. Η παρούσα εκπομπή του διαδικτυακού Μακελειού, είναι και το ξεκίνημα αυτής της επικοινωνιακής “συμπόρευσης”, που ενδεχομενως να αποτελέσει και τον “χάρτη” για επόμενες συνεργασίες πατριωτικών κινηματων, τουλάχιστον σε συγκεκριμένο επίπεδο και με συγκεκριμένη ατζέντα…
Εδω σας κοτσάρω το αποσπασμα της εκπομπης, όπου παρουσιαζονται οι θεσεις του κ. Τζημερου…

Ο Θάνος Τζήμερος στο διαδικτυακό Μακελειό του Στεφανου

00:00 Για τις χιονοπτώσεις και τη διαχείρισή τους από τον κρατικό μηχανισμό
01:32 Για την ιεραρχία στη Δημόσια Διοίκηση
03:00 Για τη συντήρηση των δρόμων
04:25 Ευθυνοφοβία και ατιμωρησία
05:22 Ποιός ευθύνεται και για ποιόν τομέα;
06:35 Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, Περιφέρεια και Δήμοι
08:57 3,5 χρόνια για ένα απλό έμβασμα!
10:32 Για την Αττική Οδό και τα διόδια
16:16 Τι γίνεται στις χώρες του εξωτερικού
17:46 Η ορόταση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
20:05 Δένδιας: νομικός σύμβουλος Ελλάκτωρ
23:08 Δημόσια αξιώματα σε σύγκρουση συμφερόντων
24:40 Για το θέμα της μίζας του Τσουκάτου
27:00 Πολυπολιτισμικότητα vs Πολυφυλετικότητα
31:30 Περί συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία
34:22 Για την πανδημία του Κορωνοϊού
35:52 Για τον γάμο ομοφυλόφιλων
39:43 Για την μετανάστευση και την λαθρομετανάστευση

πηγή: panusis.blogspot.com

Δείτε εδώ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, οι κωλοτουμπες και αυτές μέσα στο παιχνίδι είναι των δήθεν υπερπατριωτων, κρίμα για αυτήν την κατάντια, όλοι για τα λεφτά πουλάν τα ιερά και τα όσια, όχι και με τον Τζημερο,τι άλλο θα δούμε;;;; κριμαααααα!!!!

  2. Τζήμερε, για τους εκβιασμούς για τα εμβόλια και τα πρόστιμα στα γεροντάκια πως δεν έχεις κανένα σχόλιο; Μαύρο στο τζήμερο και στους 301. Στέφανε, πάλεψε μαζί με πατριώτες σαν τον Ηλία και επιστήμονες σαν τον βαθιώτη που τους έχρι κάνει ρόμπα τους ανθέλληνες. Με τζήμερους και πρώην συμβούλους του σαμαρά, δεν πας πουθενά!

  3. Μέχρι νά ολοκληρώσετε τη σύσκεψη, ή Ελλάδα θά έχει πεθάνει!!!
    Καί ζησαν αυτοί καλά κι εμείς πεθαμένοι!!!
    Τί τραβάμε ρε φίλε…🤔😁🙄

  4. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΒΟΒΟΛΗΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΟΙΝΩΣ ΣΠΙΟΥΝΟΙ

  5. Μακριά από Τζημερο και Κρανιδιώτη. Στέφανε βρες άλλους να συμμαχήσει. Ο Τράγκας ήταν κοφτερός στο λόγο του για αυτό και τον φάγανε. Βρες άλλους να συμμαχήσει. Ξέρουμε τις απόψεις τους. Τόσα χρόνια αν ήταν σωστοί θα μπαίναμε στη Βουλή. Έχουν σκληρές αποψεις

  6. Συμφωνώ με Τζήμερο στα περισσότερα αλλά σε αυτά τα λίγα που διαφωνώ είναι τόσο σημαντικά που τον απορρίπτω. Το ίδιο και τον Φαήλο.
    Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ή θα πρέπει να ενωθούν όλοι μαζί κάτω από την καθοδήγηση και την αποδοχή όλων των θέσεων του Κασιδιάρη ή ο Κασιδιάρης να πορευτεί μόνος του.
    Ηλίας και ξερό ψωμί..

  7. Επειτα απο παρακληση καποιων διαδυκτιακων φιλων παρουσιαζω ενα μερος της καταγγελιας που εστειλα στη μερκελ το 2017.
    .
    Καταγγελία, Αγωγή, Μήνυση, Απαιτηση προς το Ευρωπαικο Δικαστηριο, ΟΗΕ και Διεθνές Δικαιο
    .
    Αγαμητή Μέρκελ

    Γραφω τουτη την επιστολή και την καταθετω και σε εσας ως καγγελαριος της γερμανιας και υπευθυνη για τα μελη – κρατη της Ε.Ε.
    Με την μηνυτηρια αυτη επιστολή ΑΠΑΙΤΩ την άμεση οικονομική, ηθική και ψυχική βλάβη που υπεστη ο Ελληνικός Λαος απο τις αποφασεις που ελαβαν οι πρωθυπουργοι 9 χωρων (…) για την ένταξη τής Ελλάδας στην ενωση σας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ.
    Σας καταθετω το δικό μου ΣΚΕΠΤΙΚΟ που ειναι ενος ένλογου νου και οχι σαν το ανισόρροπο, εγωκεντρικό και παραδόπιστο δικο σας.
    .
    Στις 9 Ιουλιου 1961 ο παλιοπουστης κ. καραμανλής υπογραφει την συμφωνια συνδεσης Ελλαδας- ΕΟΚ.
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ! ΠΟΙΆ ΕΟΚ? Υπηρχε το 1961 καμία ΕΟΚ?
    Ενα μολις μηνα μετα στις 15 Αυγουστου 1961 εσεις οι γερμαναραδες χωριστηκατε στη μέση και υψωσατε και τειχος κιόλας, στο Βερολινο!
    Με ποιό μέρος τής.. ΕΟΚ υπεγραψε την “συμφωνια” ο παλιομαλάκας ο καραμανλής? Με το ανατολικό ή με το δυτικό? “Συμφωνία” με εταιρια Α.Ε εκλεισε ο πουστης ή με Χώρα? Αν ηθελε να κλεισει συμβολαιο να πήγαινε να παιξει στο Χολιγουντ!

    ….
    Στις 2 Οκτωβριου 1972 ο νόμιμα εκλεγμένος Πρωθυπουργός τής Δανίας (γιατι ο καραμανλης δεν ήταν, και εχω αποδειξεις γι’ αυτο), ο Γιενς Όττο Κβάγκ θέτοντας ως προηγούμενο την αυτοβουλη απόφαση του κ.καραμανλη ως πρωθυπουργος της Ελλάδας να αποφασισει μόνος του για την ένταξη της χωρας του στην ΕΟΚ, να αποφασισει κι αυτος για την δικη του χωρα. Η απάντησή σας ήταν “nein”. Βάση του καταστατικου της ενωμενης εταιρας (σας) ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ για την ένταξή του στην ευρωπη ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ (λογικό).
    Και ξαναρωτω:
    Για ποιο λόγο δεχτηκατε την ενταξη μιας χωρας μόνο με την συμφωνη γνωμη τού πρωθυπουργου της, ενω μια άλλη χωρα δεν ειχε το δικαιωμα να παρει ο αντιστοιχος πρωθυπουργός αποφαση για την δική του?
    Γιατί δεχτηκατε την προσωπική απόφαση τού καραμανλή να ενταχθει η Ελλάδα στην ευρωπη χωρις την γνωμη τού λαου της, αλλά δεν δεχτήκατε την ανάλογη προσωπική απόφαση τού Όττο Κβαγκ που δεν σάς γούσταρε?
    Γιατι στον Όττο θεσατε δεδομενο το δημοψηφισμα απο τον λαο του, ενω στον καραμανλή το περάσατε στο ντούκου?
    Το.. καταστατικο σας και οι νομοθεσιες σας δεν ισχυουν το ιδιο για ολα τα μέλη- κρατη? Δεν θα ειμασταν ισοτιμα μέλη? Ετσι δεν βροντοφωναζετε στις τηλεορασεις και στα δειπνα που παραστεκετε ολα τα λαμογια και τρωτε το καταπέτασμα εις βαρος των λαων? Οπως γουσταρετε τους “ερμηνευετε” τους νόμους που εσεις οι ιδιοι διατυμπανιζετε και μάς τα πρήξατε, πως βαδιζετε πάντα συμφωνα με αυτους?
    ….

    21 Απριλιου 1967- 24 Ιουλιου 1974 η “συμφωνια” σας παγωνει λόγο τού οτι πηραν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ελληνες αρχηγοι την χωρα στα χερια τους και ο Γεωργιος Παπαδοπουλος σάς στελνει μια απαντηση οπως ακριβως αξίζει για την ΕΟΚ σας (την “γραφω” στα αρχει-α-δια μου την ενταξη του παλιομαλακα καραμανλη).
    Και ερωτω:
    Τι εκανε ο παλιομαλακας τα χρονια τής Χούντας στη γερμανια? Μάθαινε πώς το τριβουν το πιπερι; γιατι, δεν ήξερε ήδη?
    Μήπως, να σκεφτω, πως ολο αυτο το παραμυθι με το πολυτεχνειο ηταν στημενο απο εσας για να ριξετε τον Παπαδοπουλο γιατι εμπαινε εμποδιο στα σχεδια σας να φτιαξετε το 3ο ραιχ και να ξανααιματοκυλησετε την Ευρωπη, να την υποταξετε και να την καταστρεψετε?
    Πραγματι, αυτος ηταν ο λόγος, διοτι βρηκα πως το εν λόγο λαμόγιο με το που φυλακισαν τον Παπαδοπουλο ξαναεπεστρεψεν στην Ελλάδα “λυτρωτης” και τσακιστηκε στο τσακ μπαμ να ζητησει την άμεση, παρακαλώ, και πλήρη επαναδραστηριοποιηση της συνδεσης Ελλαδας- ΕΟΚ (τρενο είμασταν και ειχε κοπει η γραμμή(?)]
    ..
    Διαβαζοντας μια μια τις εφημεριδες εκεινης τής εποχής, βρηκα και τον παπά λυγούρα (ο παπα- ληγουρης) που εγινε υπουργαρας συντονισμου στην επισημην εναρξη διαπραγματευσεων στις 27 Ιουλιου 1976 (και πολυ το καθυστερησατε)
    ..
    Και 29 Μαιου 1979 σε μια “λαμπρη” τελετη που εγινε στο Ζα πηο (πού αλλού!). Το μέρος αυτό κριθηκε ως το μονον καταλληλο για να παρεβρεθουν ολα τα ζα τής ευρωπης και να αλληλοσυγχαρουνται αναμεταξυ τους για την μεγαλη αυτη ενταξην.
    Μόνον ο Ελληνικός Λαος δεν ειχε λάβει γνωση ομως για να “χαρει” και αυτος μαζι σας!
    Αλλά όλα τα ζα τής εβροπης το ηξεραν. Συγκινηθηκαμε δεοντος οταν διαβασαμε – μετα απο 40 χρονια βεβαια – πως ο προεδραρας της γαλλιας ζισκαρ ντ εστεν ελαμψε στην ομιλια του (δακρυσε μήπως;) πως..
    “η Ευρωπη ξαναβρισκει σημερα την Ευρωπη!”
    Οπα, ενα λεπτο περιπτερά…
    – Τι εννοούσε ο μεσιε; – μάς… ψάχνατε και δεν μάς βρισκατε (?) Δεν ξερατε τόσους αιώνες πού βρισκόμασταν(?) Ο, μοντιέ…
    – Είμαστε.. δυο οι ευρωπες και δεν το ήξερα (?) Πού ειναι η άλλη “αδελφη” μας, πειτε μας
    – Ειμασταν ξανα “ενωμενες” στο παρελθον και ειχαμε χωρίσει? Μπορειτε να μάς πειτε ιστορικές πηγες γι’ αυτη μας την συγκατοικηση? (τα υπονοούμενα τα πιάνετε βλεπω, με τα αυτονόητα έχετε θεματάκι)



    Συνοψιζοντας,
    Ουδεποτε ειμασταν νομιμο μέλος της ευρωπαικης ενωσης κατα οπως απαιτει το πρακτικό δημιουργιας της, θέτωντας ως απαράβατο όρο να εχει γινει δημοψηφισμα απο το λαο τής χωρας που θελει να ενταχθει._
    Ο Ελληνικός Λαός
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ,
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ._
    Αρα, με ποιό δικαίωμα έρχεσαι και κανεις ελεγχο και διαχειριζεσαι τα οικονομικά τής Ελλάδας αφου δεν εχετε υπογραψει κανένα συμφωνητικό αναμεταξύ σας? (Ελληνικος Λαός και Ευρωπη= δημοψηφισμα)
    Με ποιό δικαιωμα την βάζεις σε μνημόνια?
    .
    Ο Ελληνικός Λαός ουδεποτε έλαβε χρηματικά δανεια απο την ευρωπαικη ενωση με οποιαδηποτε μορφη και αν ειχαν.
    Ουδεποτε συμφωνησαμε σαν Ελληνικός Λαός να παραχωρησουμε- ανταλαξουμε- ξεχρεωσουμε οικονομικά οφελη με ανταλαγμα Ελληνικων εδαφων, ή οτιδηποτε αλλο εδαφικό ή μη, βαζατε στο ανωμαλο κεφαλι σας και προσδοκουσατε να το αρπαξετε απο εμας.
    Ουδεποτε συμφωνησαμε να εχουμε:
    ..ανοιχτα συνορα
    …ελευθερη οικονομια
    ..κοινους νομους
    ..παρομοια πολιτική
    …νταβατζηδες στο κεφαλι μας
    …αλλαγη τού χρηματοπιστωτικού μας νομισματος (………………… ) που οδηγησε στη φτωχοποιηση τού Ελληνικου λαου.
    …ενταξη αλλοθρησκων, αλλογλωσσων, αλλοφυλλων πληθυσμων στην Ελληνικη Επικρατεια
    ..την πωληση δημοσιων οργανισμών, επιχειρησεων, δομων, εργων… σε ξένες εταιριες, παραγοντες, ομιλους κλπμ
    …επενδυση ξενων εταιριων και κλεισιμο Ελληνικων εργοστασιων για να δουλευουν αυτοι καλυτερα και να ζούμε εμεις φτωχοτερα
    ..πώληση νησιων σε ζαμπλουτους κροισους για δηθεν νεες επενδυτικες ιδεες (τις ειχαμε και απο μόνοι μας, δεν χρειαζόμασταν τους άραβες, ούτε τούς ρόσους να μάς τις πουν).


    …..
    Για ολα τα παραπανω
    ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΑ την πλήρη οικονομική μας αποκατασταση υψους 33 (τριαντα τρια) τρισεκατομμυρια ευρω σε χρυσο._ και σε διαμάντια, δεν μάς χαλάει. Εχω προσθεσει τους τοκους και τα επιτοκια υπερημεριας μαζι με τα προστιματα.
    Επισης, ΑΠΑΙΤΩ την άμεση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ δετά και συστημένα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ που κλεψατε απο την Ελλάδα._
    Επισης, ΑΠΑΙΤΩ να γινει δημόσια και άμεσα η αποκατάσταση τού ονόματος Τού Ελληνικού Λαού, Παγκόσμια, για ολους αυτους τούς ψευδεις, ντροπιαστικούς, έκφυλους, χλευαστικούς τροπους και λογους που χρησιμοποιούσατε κατά κόρον εναντιων τού Ελληνικου Λαου.

    Εχετε 3 (τρεις) μήνες περιθωριο για να τα πραξετε. Αν παρελθει ο χρόνος που προσδιοριζω μην φανταστειτε πως θα ξανασχοληθω μαζι σας.
    Εγω, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΩ._
    Την επόμενη φορά θα απευθυνθώ στο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!
    Που ειναι το μόνον ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ και οχι σαν τα φθαρτά γηινα και ανισορροπα δικά σας.
    .
    .
    υποσημειωση:
    – οποια χωρα ήξερε και δεν μιλουσε θεωρειτε συνένοχη.
    – τούτο ας το λάβουν εις γνωση τους και οι πρωην κουμουνιστικες χωρες που ξεσηκώθηκαν να βρουν την “ελευθερια” και να γινουν “ανεξαρτητα” κρατη αλλά το μόνο που θα έβρισκαν ήταν ενας νταβατζης με… ευρη πεος

    Υ.Σ. Αν θεωρήσετε προσβλητική την επιστολή μου, απευθύνομαι στον καθέναν ξεχωριστά σύμφωνα με το Ήθος του και οχι με το.. υφος του.
    .
    Υπογραφη
    Σ . Ε. Μ. (αν και δεν χρειαζονται συστασεις αφου αποδειχτηκε πως γνωρίζετε πολύ καλά ποιά είμαι και τα διαβάζετε όλα οσα γραφω απο το κομπιουτερ μου πριν προλάβω να πατήσω “αποστολή”(!!!).).

    2017 Εν Ελλάδη

    1. Αν καί στην αρχή μου φάνηκε κάπως.. τό όλο κείμενο, λέω ότι: Γράφετε κάποιες αλήθειες.Γραφετε όμως καί ανακρίβειες.
      Για βάλτε την άξια επιστολή τού Παπαδόπουλου, πού λέτε ότι έχετε… Νά την δούμε καί μεις.. Τέτοια επιστολή δεν υπάρχει.
      Δεν υπάρχει διότι δεν φαντάζονταν όι τίμιοι Στρατιωτικοί ότι ή ΕΟΚ είναι κέντρο σκατιαρηδων καί διεστραμμένων!
      Στο συμπαντικό Δικαστήριο?? Νά σού πώ: Με τόν Γιάννη Μηλιώκα έχετε μιλήσει? Έχει κάτι ωραίους γιατρούς νά σού συστήσει!!
      Τί τραβάμε ρε πούστη μου…🧐🤔🙄

      1. Προς Greekmman,
        Μην τραβάς κανένα ζόρι παλικαρη ‘μ και μάς παθεις τίποτα. Φυσικά και το ήξεραν οι Στρατιωτικοί τού Γ. Παπαδόπουλου. Γιατί νομίζεις πως εκαναν το πραξηκόπημα? Διοτι, ο παλιοπουστης καραμανλης πήγε και υπεγραψε με δικη του πρωτοβουλια. Ο αρχηγος μιας κομματικης παραταξης, αγαπητε, ακόμη και αν γινει πρωθυπουργος εχει περιορισμένες ευθυνες και αρμοδιοτητες σε θεματα εθνικά ή εδαφικά. Όπως και η συμφωνία των Πρεσπων ειναι παρανομη αντισυνταγματική και προδοτική και δεν υφισταται σαν νομοθετική και συνταγματική πραξη. Ειναι ακυρη._ Για να σου το πω πιο απλα, ειναι σαν να πας μόνος σου σε ενα δημαρχειο και να πεις πως παντρευεσαι την Τζενιφερ Λόπεζ χωρίς να το γνωρίζει η ίδια(!) και με 9 μάρτυρες (πρωθυπουργοι λαμόγια άλλων χωρων) να υπογραψουν πως έγινε αυτός ο “γαμος”! Πώς?? Αφου η νύφη δεν ήταν παρων και δεν το ήξερε καν, πως παντρευεται(!)
        Καταλαβες, τωρα παληκάρι μου, γιατι το καταστατικό τής ευρώπης ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΔΗΜ8ΨΗΦΙΣΜΑ απο τον λαο κάθε χώρας που θελει να γινει μέλος της?
        .
        30 Σεπτεμβρίου 1969 ο Υπουργός Εξωτερικών Π. Πιπινέλλης ανακοινώνει στο συμβουλειο επικρατειας τής εβρόπης πως η Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ στο συμβουλιο τους και τούς στολίζει κανονικότατα. Ο ολλανδος βουλευτής βαν ντερ στουλ δεν τού το συγχωρει και κανει μια εκκληση – καταπέλτη κατά τής Χούντας τού Γ. Παπαδόπουλου και ζητεί την (σίγουρη) αποπομπή τής Ελλάδας απο το συμβουλιο τής εβροπης.
        12 Δεκεμβρίου 1969 – Ολα τα κρατη- μελη τής εβροπαικης ενωσης ζητουν την αποπομπη τής Ελλαδας . Ο Υπ. Εξ. Πιπινέλλης τούς απαντά πως η Ελλάδα ΑΠΟΧΩΡΕΙ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την συμβαση τού Λονδίνου του 1949 με την οποια ιδρυθηκε το συμβουλιο τής εβροπης(***). Σε ομόφωνη απόφαση τους (εκτος τής Κυπρου – σημ. δική μου: γιατι ερωτηθηκε η Κυπρος αφου δεν ηταν ακομη “μελος”? Στις 3 Ιουνιου 1968 ειχαν ξεκινησει απλά διακοινοτικες συνομιλιες στο ξενοδοχειο “Φοινίσιαν” τής Βηρυττου υπο την προεδρια του γενικου γραμ. των ΟΗΕ Οζαριο Κληφάλ, Γλαυκος Κληριδης και Ραουφ Ντενκτας….(***) – ρωτήθηκε ως τι? – ως τσατσά?)
        …συνεχιζω,
        ..το συμβουλιο της εβροπης διαπιστωνει οτι η Ελλαδα παραβιασε βαρεως το αρθρο 3 του καταστατικού της περι ανθρωπινων δικαιωματων (αλλά δεν βλέπει τώρα τις ιδιες παραβιασεις των καταστατικων της απο τον κυριακο μητσοτακη), και θεμελιωδων ελευθεριων των Ελλήνων (όπου όμως, στις 29 Σεπτεμβριου 1968 έχει γινει δημοψηφισμα στην Ελλάδα και ερωτηθει ο Ελληνικος λαός εαν συμφωνει με το πραξηκόπημα -Συνταγμα τής Χούντας. Και το 91,8% ειπαν ΝΑΙ!!! Το διάβασες παληκάρι ‘μ; – το 91,8% είπαν ΝΑΙ! ΝΑΙ στη Χούντα των Συνταγματαρχών!!! Αρα για ποιά παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων και θεμελιωδων ελευθεριων μιλαει το συμβουλιο της εβροπης την στιγμή που ο χουντικός και φασιστας Γ. Παπαδόπουλος έρωτησε τον Ελληνικό λαο για το αν συμφωνουσε με το Συνταγμα τής Χούντας του, και ειπαν πως συμφωνούν, ενω η εβροπη ΔΕΝ έπραξε ως οφειλε βάση τού καταστατικού της, να ρωτήσει και αυτή το ιδιο τον Ελληνικό λαο για το εαν συμφωνει για την ενταξή της στην εβροπη. Αρα,
        – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?- η χούντα τού Γ. Παπαδόπουλου ή η ευρωπαική ενωση?
        – το συμβουλιο της εβροπης δεν τα τηρει απαρέγγλιτα όλα οσα αναγραφονται στο καταστατικο της? Επιλέγει ποιούς νομους θα τηρει και ποιούς οχι?
        .
        Αγαπητέ, αυτό το κείμενο που έστειλα στην μερκελ ειναι αληθινο. Ενω, θα επρεπε να ειχες οργιστει με την παραπάνω ανάγνωση πως η Ελλάδα ουδεποτε υπηρξε μελος της εβροπης και αρα ολα οσα μάς λενε τόσα χρονια για χρεη, δανεια, μνημονια, μεσοπροθεσμα, αλλαγη τού νομισματός μας με το ευρο, υποτιμηση τής δραχμής, απειλες, ελεγχοι, επιτροπες…κλππ, ειναι μια στημενη απατη κατά του Ελληνικου λαου, εσενα σε ενδιεφερε αν υπήρχει επιστολή του Παπαδόπουλου προς την εβροπη. Εδω δεν υπαρχει βεβαιωμένη επιστολή τής εβροπης πως η Ελλάδα ειναι μέλος της! Ας μάς την δειξει! Αυτο ρωτησα την φροιλαν μερκελ και επαθε… αυτο που επαθε(!).
        ..
        Όλα οσα καταγγέλω ειναι στοιχεια, πληροφοριες απο αρχεια εφημεριδων εκείνης τής εποχης. Δεν τα εχω βγαλει απο την φαντασια μου, αγαπητε greekman.
        .

        Οσο για.. Το Συμπαντικό Δικαστήριο… δεν φταιω εγω που δεν ενημερώνεσαι για το τι πραγματικά συμβαινει στη Γη….
        Κάποιοι, το λένε κλιμματική αλλαγή, κάποιοι άλλοι… ΚορονοΥιός
        ..ενω κάποιοι άλλοι… Θεική Τιμωρία!
        – ιτς απ τού γιού

  8. Τζημερος;
    Αυτος ειναι νεοφιλελευθερος…οπως ο Μητσοτακης.
    Μακρια…!

  9. Αξίζει να είναι μέσα στη Βουλή και ας μην συμφωνεί κανείς σε όλα. Άλλωστε μόνο με τον εαυτό μας συμφωνούμε σε όλα.

  10. Ο τζημερος είναι εμβολιαστης. Μαύρο όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Και διπλές δόσεις μπολιου ανα τρίμηνο για να μην αρρωστήσει ποτέ.

  11. Στέφανε μη ασχολείσαι με τον Τζημερο είναι σταμπαρισμενος από τους Ο.Χριστιανους.

  12. ο τζιμερος ειναι σοβαρος ανθρωπος. Και σωστος πολιτικος. Ποτε οι ελληναραδες στα χρονικα ηθελαν να τους κυβερνανε σοβαροι ανθρωποι…ποτε….

  13. Με τον Τζημερο δεν…τζημερωνει τίποτε ..

  14. Η λαθρομετανάστευση και η μετανάστευση, είναι το πρώτο που πρέπει να συζητείται.

  15. αμπελοφιλοσοφίες του τζήμερου!!! μακριά!!! πολύ καλή η κάλυψη με το αλεξίσφαιρο

Comments are closed.