“Μην ξαναπιάσεις το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο στόμα σου γιατί θα σου βάλουμε την γραβάτα εκεί που ξέρεις παλιόσκυλο του Αλαφούζου!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
νεστορ

“Μεγάλη κωλοπιλαλα για το Μακελειο.Ενα παλιοσκυλο του Αλαφουζου υπερασπιζεται τον Σαλτε και τον συγκρινει με το Μακελειο!”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

ΕΜΕΤΟΣ! ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! “ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ@ΛΟΤΡΕΝΟ!” ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Κουβαλα ρε μαλακισμενο λαθραιο πετρελαιο του Αλαφουζου και μην μας γαμας κεφαλι.Παντως,το να γλειφεις τον πλοιοκτητη,Ελληνας ναυτικος,σημαινει οτι εισαι αχρηστος στη δουλεια σου,εκτος αν εισαι στοκος οποτε εισαι και επικινδυνος.

  2. Συγνώμη για τ’ Αγγλικά μου…που δεν ξέρω…αλλά προτιμώ τα Ελληνικά μου…Άντε γ@μησου ρε βλάκα κι εσύ κι ο Πορτοσαλτα και γ@μησου..!!! οικογενειακώς… τσανακογλυφτες !!!

  3. Σχέδιο δρράσης και διδάγματα. Ηλίθιε και άθλιε καραγκιόζη. Συγνώμη λέει για τα Αγγλικά μου. Που ζεις βρε σκωληκομυρμηγκότρυπα;

  4. Θέλουμε τον πλαστήρα για να τους εκτελέσει όλους μέσα στο βουλησταν , μαζί και τα πληρωμένα τσιράκια τους …
    Έρε και δεν κρατώ τουφέκι στα χέρια μου όπου τους βρίσκω να καθαρίσω τον τόπο ποιος δικαστής και πράσινα άλογα στο χώμα κατευθείαν για εσχάτη προδοσία

  5. Λίγο άσχετο, αλλά αυτός ο Ψαριανός, δεν γαμαει που δεν γαμαει, δεν πάει για ψάρεμα καλύτερα;

  6. Αυτ’ο το απαλοιφαδι η μαιμου να το βουλωσει γιατι προσβαλει και την ελληνικη σημαια με τον τροπο του

  7. Ο/Η Αχχαχαχχαχααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσ λέει:

    Αυτός δεν ξέρει ούτε Αγγλικά ούτε και ελληνικά και κάνει και το δημοσιογράφο ο πουθενας?

  8. Βρε ταγάρι, τόσο δύσκολο είναι να πεις το απλό “σχέδιο δράσης” αντί “action plan”;
    Αλλά τι ρωτάω;
    Το βασικό προσόν ενός αυλοκόλακα – σφουγγοκωλάριου, είναι να είναι αμόρφωτος!

  9. ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΟΙΝΑΛΙΩΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΑΙ…ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΣΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…..

  10. Τί επίπεδο Μακελειού ρε κακομοίρη, πουλημένο σκουπίδι; Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να σε προσλάμβανε ο Χίος στο Μακελειό βλάκα. Ναι, επίτηδες τα είπε ο τερατάσχημος, δεν έχει σώας τας φρένας και είναι για το Δαφνί.

  11. ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ…….

  12. συγνωμη αυτος ο αγραμματος ειναι δημοσιογραφος? αυτος δεν μπορουσε να αρθρωσει μια προταση…. τι δημοσιογραφος ειναι?

  13. Αυτον τον εχω δει σε ενα σαιτ τσατ το παλταλκ που κυνηγουσε κατι κολογριες και εκανε cuber στο πριβε με τις γριες. μας τα εδειχνε κιολας τα χαλια του ο βρωμιαρης

  14. Το μυαλό σου θέλει καινούργιο “action plan”, μικρέ μου.
    Σύνελθε και άσε τις συγκρίσεις.

  15. O Έλληνας..που μένει στην Αμερική κολλητάρι Αλαφούζου και Πορδοσάλτε που δεν ξέρει να μιλήσει ελληνικά..κάνει και κριτική???

  16. Τι action plan ρε αχρηστε που δε μπορεις ουτε αυτο να μεταφρασεις .Αγγλικα 1ης δημοτικου και θα κανεις και διερευνιτικη . Τι λες ρε παν ηλιθιε που οχι αγγλικα δε ξερεις αλλα ουτε ελληνικα. Σας σιχαθηκαμε οργια.

  17. Σβήστε τον “ουρανό” από την συχνότητα της τηλεόρασης.

Comments are closed.