ΕΜΕΤΟΣ! ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! “ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ@ΛΟΤΡΕΝΟ!” ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΑΡΗΣ

    Τέρατα ακούγονται στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Μητσοτάκη!

    Αυτά που ακούστηκαν στο space της Άννας Μαρίας Λογοθέτη παρουσία του διορισμένου στο Μέγαρο Μαξίμου Γρηγόρη Ψαριανού και του Άρη Πορτοσάλτε, προκαλούν ανατριχίλα.

    Ο κρατικοδίαιτος Ψαριανός, προτείνει να γίνουν οι εκλογές το Σεπτέμβρη, προκειμένου να έχουν γεμίσει τα ταμεία από τον τουρισμό και να μην χάσει ο Μητσοτάκης.

    Θαυμαστής του Πορτοσάλτε παρεμβαίνει και ισχυρίζεται πως δεν μπορεί για ένα «κωλοτρένο» να πέσει ο Μητσοτάκης, προκαλώντας οργή στο πανελλήνιο που θρηνεί.

    Άκουσε το ηχητικό, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    90 Σχόλια

    1. Δυστυχώς που το λέω αλλά στην Ελλάδα είχαμε έχουμε και θα έχουμε κυβερνήσεις τις οποίες εκλέγει βέβαια ο λαός που είναι και ο απολύτως υπεύθυνος και ζητάει τα ρέστα από ποίους; από αυτούς που είναι ίδιοι με αυτούς που τους επέλεξαν; Όταν επί 50 χρόνια σε κυβερνανε 3 οικογένειες τότε ποιος φταίει αυτοί η εσύ; Στη χώρα που ζω πριν μερικά χρόνια είμαστε χωρίς κυβέρνηση για 2 χρόνια επειδή υπήρχαν διαφωνίες για τον σχηματισμό δεν κατάλαβε κανένας πολίτης κάτι το κράτος εξακολουθουσε να λειτουργεί άψογα και χωρίς πρόβλημα Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτό γινόταν στη Ελλάδα
      Επειδή είμαι σε θέση να κάνω σύγκριση ανάμεσα στη πατρίδα μου και σε αυτή που ζω λέω ότι Δυστυχώς είμαστε τουλάχιστον 30 χρόνια πίσω σε όλα τα επίπεδα Μήπως τελικά έχουμε ότι μας αξίζει σαν λαος;

    2. Τι αλλο να συμβεί για να ξυπνήσει ο ναρκωμένος απο παραπληροφόρηση και ψέμα λαός. Μην εκπλήσεστε με τους αληταράδες που δεν σέβονται ούτε το αδικοχαμένο μέλλον των παιδιών ούτε τον θρήνο των γονέων…..είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είναι η χειρότερη μορφή φασισμού , με τους χειρότερους προδότες (κάποιους ”Ελληνες ” πολίτες) ) που έχει ζήσει ποτέ αυτός ο τόπος. Αν δεν θα έπρεπε να είναι αυτοι στην φυλακή ποιος θα έπρεπε να είναι? Ο κασιδιάρης? Χωρίς να έχω καμία σχεση με φασιστοχιτλερ, βλέπω ξεκάθαρα σήμερα ποιοι είναι οι φασίστες, πόση ευθύνη έχουμε ολοι και πόσο βαθιά νυχτωμένοι και παπαγαλοπληροφορημένοι υπήρξαμε. Καληνύχτα!!

    3. το σπιρτο ετοιμο ειναι καριοληδες και δε νομιζω να φτανουν οι κωλομπατσοι που εχετε για να σας προστατευσουν

    4. Έγινε κι ο Ψαριανός θιασώτης της ΝΔ και Κούλη;τι επεισόδια έχω χάσει; Τελευταία φορά που άκουσα για Ψαριανό ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ. Και Αντώναρος πήγε από την άλλη πλευρά; Ζούμε μεγάλες στιγμές με το μπουρδέλο την πολιτική στην Ελλάδα

    5. με τα παιδιά ακόμα άθαφτα, πρέπει να συλληφθεί και να παραδοθεί στον κόσμο για λυντσάρισμα, καθίκι ε καθίκι!!!!

    6. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ …. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ >>>>>>

    7. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΙ Ν.Δ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ,ΠΟΣΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ???? ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ….ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΜΠΟΓΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ!!!!!

    8. Οι νδκρατες νομίζω ότι είναι δαιμονισμένοι και χρειάζονται εξορκισμό.

    9. Ξύλο με ρόπαλο του μπέιζμπολ σε όσους πάνε να ψηφίσουν τον π…στη τον Μητσοτάκη!!!!!

    10. Έχουμε περάσει παιδιά σε άλλο επίπεδο.’Εχει πέσει γραμμή να τα ρίξουν όλα στο σταθμάρχη,βάζουν τουs καθεστωτικούs δημοσιογράφουs να λένε ότι θυσιάστηκαν τα παιδιά για να φτιάξουμε σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο και τώρα έχουμε και βουλευτέs τηs εγκληματικήs κυβέρνησηs να βρίζουν τα νεκρά παιδιά.

    11. αν ξερει ας μου απαντησει καποιος
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ?
      που μπορω να βρω το προγραμμα μετακινησης της πολιτικης θεσης του?

    12. Θα σας κανονίσουμε όλους όπως τον Τεμπονέρα παλιοκερατάδες !

      1. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΡΕ!!!! ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    13. αυτα να τα ακουνε οι μαλακες ου σας ψηφιζουν μουνο .πανα

    14. Όπου βλέπουμε άτομα που προσπαθούν να ρίξουν τη NΔ και κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Σύριζα, του ΚΚΕ, του ΚΙΝΑΛ, του Κασιδιάρη κτλ. καλό είναι όλοι εμείς οι γνήσιοι νεοδημοκράτες να συσπειρωνόμαστε και να τους αρχίζουμε στο ξύλο.

    15. γ@μιολη μουτζαχεντιν φανατικε της ΝΔ, όταν θα σου κάνω την σουφρ@ τρένο θα δεις τι σημαίνει εξουσια

    16. Να, εγώ για κάτι τέτοιους χωρίς να είμαι φασίστας και δεν γουστάρω τα ολοκληρωτικά καθεστώτα αλλά έτσι θα ήθελα για ένα χρόνο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Μεταξάς και πρωθυπουργός ο Παπαδόπουλος. Έχω αυτή την απορία. Όλοι αυτοί που λένε και κάνουν τα μύρια όσα τι μαγκιά θα είχαν τότε. Θα μπορούσαν να κάνουν παρανομίες, να προκαλούν, να πλουτίζουν, να το παίζουν ότι κάτι είναι ενώ είναι κηφήνες; Ή θα ήταν κλαρίνο; Έτσι να βλέπαμε πόσο μαγκιες, πόσο άντρες, πόσο ελληναραδες θα ήταν.

    17. o ψαριανος μετα τις αριστερες πουτσες στη δημαρ γλυκαθηκε στις δεξιες και δεν μπορει να κανει αλλιως..

    18. Ψαριανέ ντροπή της αριστεράς άν εξετάσουν το σάλιο σου θα βρούν πολλά εκατομύρια σπερματοζωάρια του κούλη.Βρέ ούστ άπλυτε…

    19. Το βλεπω …. Στο τελος οι κανες και οι πετρες θα βγουν .Το θεμα εχει φτασει στο τελος.

    20. Το πάνε φιρι φιρι να τους ξεσκισει ο κόσμος…ίσως να το γουστάρει κ ο οργανισμός τους

    21. Λαέ λοβοτομημενε έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη Νέα Δημοκρατία ένα νέο Κιναλ.Μαζι και τους Ζαιους ένα νέο Συνασπισμό.Αλλιως φάε σκατα και βουλωστο.

    22. Τί περιμένατε ρε παιδιά από τον μαλάκα τον Ψαριανό;Ένας κωλογλύφτης είναι σαν τον πρωκτοσάλτε

    23. ΑΜΑΑΑΑΝΝΝ!!!! Δεν ειμαστε καλα!!! Δεν ειμαστε καθολου καλα θα κανω εμετο κυριολεκτικα! Κινδυνευουμε οχι απο την κυβερνηση αλλα και απο τα κομματοσκυλα!!! Λιντσαρισμα θελουν πρεπει να λιντσαριστουν

    24. Γαμώ το μουνί της μάννα σας.
      Έρχεται η ώρα σας αλητήριοι δημοσιογράφοι……..
      Μέχρι τότε τον πόνο που περνάνε οι δεκάδες γονείς που έχασαν τα παιδιά τους, τον ίδιο πόνο να περάσετε και εσείς με τα δικά σας παιδιά.

    25. Το κολοτραινο που είχε μέσα τα κ@λ@παιδα, αυτό δεν εννοείται γ@@@ το μ@@@ της τσ@υλας που σας γλίστραγε, αληταραδες. Τι ζητάτε από τα παιδιά, τι σας έκαναν τα παιδιά. Αφήστε να ηρεμήσουν οι ψυχουλες τους και τους γονείς να κλάψουν τα παιδάκια τους ρε μπάσταρδοι, ρε μπάσταρδοι γιατί συνεχίζετε και προσβάλετε την μνήμη των παιδιών? Αλήτες τομάρια αληταραδες. Πως να νοιώθουν άραγε τα αδέρφια οι γονείς οι συμμαθητές αυτών των παιδιών ακούγοντας να τα προσβάλουν οι αλήτες στο σκαι?

    26. Μπαίνουν εδώ και νιαουρίζουν οι μετακλητοί λοατκι της συμμορίαςΝΔ και μετά τις εκλογές θα κρύβονται σε τρύπες, με κοκκινισμένο σβέρκο και ματωμένο λοκώ! λολ Υ.Γ ο μιζοκούλης μας γλεντάει με τα τσιμπούκια που μας παίρνει, alkis…

    27. Απορώ από πόσα κόμματα δεν έχει περάσει ο Ψαριανός! ΣΎΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙ και τώρα ΝΔ, είναι αυτά που μέχρι στιγμής ξέρουμε, αυτός για το χρήμα και την εξουσία θα πήγαινε ακόμη και με το κόμμα του Ερντογκαν.

    28. Ρε ανθέλληνες, μαζέψατε στο κόμμα σας και τον ψαριανό και τον τατσόπουλο, τους πρώην συριζαίους; Τους υπερασπιστές των πρεσπών, τους υβριστές του Χριστιανισμού και τους υμνητές των λαθρομεταναστών! Ρε τους διώξανε οι συριζαίοι και τους μαζέψατε εσείς! Ρε που καταντίσατε ρεζίλια ψευτοδεξιοί. Ρε πάρτε και τον καρανίκα που του ζήτησε συγνώμη ο γεωργιάδης! Εμετό προκαλείτε λαμόγια. Αλλά όσο αφήνετε τους πρωτοσάλτε και τους ψαριανούς να σας δικαιολογούν, τόσο θα ξεφτιλίζεστε δολοφόνοι των παιδιών στα τέμπη.

    29. 2009

      Συνέντευξη με τον Γρηγόρη Ψαριανό

      Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό ΚΛΙΚ, πριν από αρκετά χρόνια.

      * Όταν μένεις στου Παπάγου και κυκλοφορείς με μια Ferrari Testarossa και έχεις καταθέσεις στην Eλβετία, τι ορμητικός να είσαι;

      https://kostasxan.blogspot.com/2009/01/ferrari-testarossa-e.html?m=1

    30. Στίχοι: Γρηγόρης Ψαριανός
      Μουσική: Τζίμης Πανούσης

      Οι Εκλογές – Μουσικές Ταξιαρχίες

      https://m.youtube.com/watch?v=RidPJkzsGaw

      Παρτε, μια γευση!!!

      Εκλογές, κόμματα
      με φρου φρου κι αρώματα.
      Διαδηλώσεις, κόμματα
      μ’ ανοιγμένα στόματα.

      Ψηφοδέλτια σταύρωνα
      κι ολη νύχτα καύλωνα.
      Στης βουλής τα έδρανα
      αχ κι εγώ να εκλανα

      1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΛΙΝ….

        1. γκρεμλιν ειναι η ουρανια μιχαλολιάκου. στις εκλογές ούτε τη ψήφο σας δεν θα βρειτε ζωα

    31. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΕΝΑ ΤΡΟΛ ΤΟΝ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ -ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΜΠΕΚΡΟΥ

      ΟΥΤΕ 15% Η ΝΔ

    32. Το 2001 με την πτωχευση της Αργετινης ο κοσμος τους πρωτους που σαπισε στο ξυλο ηταν οι δημοσιογραφοι παπαγαλακια που τους ειχα παραμυθιασει….καποιους μαλιστα τους αποκεφαλισαν…….Εαν λοιπον θελετε να δειτε καλυτερη ημερα σε αυτο το @@@ που ονομαζεται Ελλαδα, εαν δεν αρχισετε να σαπιζετε στο ξυλο Ψαριανους, Πορτοσαλτες και ολες τις λουγκρες , οπου και αν τους βρισκετε , ετσι ωστε να σταματησουν να λοιδωρουν ακομα και τους νεκρους, τιποτα δεν θα αλλαξει….και παντα ενας Κουλης θα σας κυβερνα.

      Θα τολμουσε κανεις απο τους ΑΡΔ, να αποκαλεσει κολοτρενο, τον ταφο τοσων παιδιων , εαν τον ειχαμε στειλει στο νοσκομειο με σπασμενο κεφαλι? Τα κανουν γιατι νιωθουν σιγουρια και ασφαλεια…

      1. Ελευθερος σκοπευτης

        Ετσι! Και μαλιστα, επνιγαν τους δημοσιοκαφρους, με τις ιδιες τους τις γραβατες, που φορουσαν!

      2. Αν δεν μπουν φυλακοι πολιτικοι θα πρεπει να ειναι το επομενο βημα.

    33. Πολύ μίσος βρε παιδια .Σιγα θα μας γαμησετε .Τραβηξετε καμμια μαλακία να στρώσετε!!

      1. Εσαινα η μαλακια θα σου γινει τελεμες και δεν κρυβεσαι πλεον

    34. Αν ήταν τα παιδιά σου μέσα γελοίε νε δω εάν το έλεγες κωλοτρενο. Σίχαμα.

    35. Πικραμμένε να χαίρεσαι τον συμβουλάτορα/γελοτοποιό

    36. Γαλάζιες ακρίδες τελειώσατε, θα γ@μηθείτε σκληρά ! Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ είναι σε άρνηση, αρνούνται να δεχτούν ότι έχουν τελειώσει (για πάντα, όμως)

      1. Εμείς οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ κάνουμε κουμάντο πια κλανοκλάους ! Ο Κυριάκος σας γλεντάει καλά παλιοψοφίμια και θα σας γλεντάει άλλες 2 τετραετίες τουλάχιστον.Βαλθήκατε να βάλετε την Ελλάδα σε μπελάδες καθάρματα αλλά δεν θα σας βγει !

        1. Χαχαχαχα! Κλανο-άλκη τις έφαγες και τις 5 δόσεις;; Αντε τράβα να ραφτείς και να διαλέξεις και μάρμαρο ή και γρανίτη 😂😂
          Πιπ@ – κ@λο θα σας πάμε και εσυ ειδικά έχεις να στηθείς στα 4 για μα επιβιώσεις…βαζελίνη βαζε από τώρα να μην σε τσούζει!!

        2. Κακό πράγμα να είσαι κομματοσκυλο.οποιασδηποτε απόχρωσης.

    37. Ψαριανέ και πορτοσάλτε το κόμμα των αφορισμένων είναι στο 3% ότι και να κελαηδάτε δεν σας πιστεύει κανείς. Η κομματικές σας οργανώσεις κατάντησαν πτυελοδοχεία,ξεφτιλισμένη παλιάνθρωποι .

    38. H ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΤΕΙΜΑ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΕΙΑ ΣΤΕΡΕΙΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ……..ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ Η SINGULAR LOGIK ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ….ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑΝΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΙΝ ΦΑΜΗΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…………….ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ……………………….

    39. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει διάφορα μικρογεγονότα όπως αυτό με το δυστύχημα στα Τέμπη, να επηρρεάσουν την ψήφο μας.Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται μία δυνατή κυβέρνηση με κύρος και αξιοπιστεία στην εξωτερική πολιτική και με δυναμική και αποφασιστικότητα εσωτερικά.Μόνο η Ν.Δ. είναι η αξιόπιστη λύση και πρέπει να τη στηρίξουμε.

      1. Εσένα θα σου ρίξω φλιτ … ασταδιαλα ΣΙΧΑΜΑ ΑΝΩΜΑΛΕ …

      2. Είσαι μεγάλος καραγκιόζης ευθανασία άμεσα καθικι

      3. εξαιρετικη η τοποθετηση σου κωνσταντινε και σιγουρα ειναι μια φωνη λογικης μεσα στο χαος των ημερων ολοι μαζι διπλα στον κυριακο να αλλαξουμε την ελλαδα προς το καλυτερο!!

      4. Δεν ζεις στην Ελλαδα ρε πανυβλακα ???? Απο κατι τετοια κοπροσκυλα βογγαει η Ελλαδα !!! Δεν βλεπεις ρε ηλιθιε οτι απο την ωρα που αναθεμα ανελαβε την διακυβερνηση ο εξωφθαλμος συνεβησαν οι χειρωτερες καταστροφες στην χωρα απο πυρκαγιες απο κορωνοιους απο Τεμπη απο πλημμυρες απο σεισμους !!!! Οι Πρεσπες καταργηθηκαν οι πλειστηριασμοι η συνεκμεταλευση του Αιγαιου ειναι πουλημενη απο αυτον τον ηλιθιο η ακριβεια ειναι πρωτοφανης !!! Δεν τα βλεπεις αυτα ρε λαμογιο ????

        1. εσυ βλακα john ψηφισε τον κασιδιαρη να τρως ξυλο καθε μερα απο τους μπατσους και να μπει κ ο τουρκος να σε γαμησει παλιοκαραγκιοζη ναζιστη.

      5. ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ……ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΦΤΩΧΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

      6. μικρογεγονος ειναι που γαμουσα την μανα σου. το τρενο – φερετρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΓΕΓΟΝΟΣ ανωμαλο σκουπιδι.

    40. εγω γιατι καταλαβαινω αλλα οταν.ακουω αυτο το ηχητικο ρε γκαις ρσ ελληναραδες χαλαρωστε λιγο σας πειραξε ο πορτοσαλτε

      1. Κόψε ρε γελοίε . …. Δεν βλέπεις μαλακα ΤΟΙΧΟΣ!!!

    41. Ευχομαι και στους 2 κάτασπρους και παγωμένους μεχρι το πρωι….

    42. Μια φορά ξεφτίλας πάντα ξεφτίλας ο συστημικός Ψαριανός που βρωμάει ολόκληρος

    43. Διαβαστε τη βικιπεδεια αυτου του αχρηστου αεργου λαμογιου και θα καταλαβετε τι συμβαινει.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82

      Δεν γνωριζει ο ΠΑΝ ηλιθιος οτι ουδεν κρυπτον απο το ιντερνετ. Και θελει να ειναι και υποψηφιος το γιδι.Θα παλεψει να ερθει τελευταιος.χα χα α

    44. Γαμημενα σκουλήκια γαμώ το μουνι που σας πεταγε ολους….Εισαστε Ελληνες εσεις ρε πουσταραδες..????
      ΨΑΡΙΑΝΕ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ και ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ που είπες “για ενα κωλοτρένο ” ευχομαι τά χειρότερα να σας συμβούν ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ..!!!

      1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ “ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ”.!!!!! ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ

      1. Έτσι. Μόνο με όπλα θα σωθεί το έθνος και η πατρίδα πλέον.

    45. Ψαριανός ο Αποστάτης….και των υβρεων επιστάτης…

    46. Σιχαμένα πρόστυχα βρωμοσκυλα που δεν σέβονται ούτε τον χαμό παιδιών, ούτε τον θρήνο της μάνας και το κλάμα όλης της Ελλάδας. Δημοσιογλυφτες κόπροι, τσουλες εργολάβων πολιτικών και των πλούσιων. Πορτοσαλτε Χιώτης εξακολουθούν τις επιθέσεις ενάντια σε νεκρά παιδιά και χλευαζουν τους γονείς. Σκουλικια σιχαμένα…

    47. Τί λέτε ρε μουνόπ@να; Κωλοτρενο που πεθάνανε οι άνθρωποι… ψόφα μούλε

    48. Εγώ βλέπω ότι σας πηγαίνουν πίπα κώλο Κομμουνιστικά ναζίδια. Αφήστε που σε λίγους μήνες πάλι εδώ θα μαστε και θα ξεκινήσει νέος 4ετής γύρος γαμησιού. Παραμένω άγρυπνος από την αγωνία για να σας καμαρώσω τότε.

    49. “Θαυμαστής του Πρωκτοσαλτε” αλήθεια τώρα; Σε τι κόσμο ζούμε…

    50. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ………..

    51. Σωστος. Προφανως εχει δικιο. Για εναν ηλιθιο μπαρμπα να χαθει η ανοδικη πορεία της χωρας. Καλη η διαμαρτυρια αλλα οχι τοση ωστε να οδηγει στην αυτοκτονια. Όπως τα ειπε, ας γίνουν εκλογες τον Σεπτεμβριο. Με καθαρο μυαλο, να γινει ταμειο απο τον τουρισμο, να ολοκληρωθούν οι ερευνες για τον καθυστερημενο που μπερδεψε τις γραμμές και ας αφησουμε τα εν θερμω νευρα.

      1. Να υποθέσω πως εσυ δεν είχες ένα παιδί, έναν αδελφό η μια μάνα πάνω στο …κωλοτρενο…που σου τους έφεραν κομμάτια, ετσι; Δεν σου ευχομαι κάτι τέτοιο, είναι πολυ σκληρό, αν και θα σου άξιζε.
        Εκτός αν το λες σαρκαστικά, όποτε……αλλάζει το πράγμα.

    52. Ξενοφών: ὁποῖοί τινες ἂν οἱ προστάται ὦσι, τοιαύτας καὶ τὰς πολιτείας γίγνεσθαι…

    53. Δυστυχως Κωλος η Πατριδα! Και δως του θρασος! Μυαλο σε καποια πετσωμενα πρωτοπαληκαρα καραγιοκ! Εν αναμονη λοιπον των χειροτερων κι απ τα Τεμπη!

    54. Ο/Η Γαμω τις μανες σας και εσας και τους προηγουμενους κατακαθια της χωρας λέει:

      ”κωλοτραινο” οπως κωλοσπιτο για το σπιτι του καριολη

    55. Βελόπουλε φωνάζεις κανείς πάρε Ψαριανό και τον πορτοκλασε και κρέμασε τους ανάποδα να δω .θέλετε ακόμα δημοκρατία με διαλμελυσμενα πτώματα Βελόπουλε.Ποιον θα βάλεις ρε κακομοίρη φυλακή??όταν λέμε φυλακή τώρα τώρα όχι το 2040 .Εδώ δεν εξυχνιαστικε η απόπειρα δολοφονιας του Στέφανου και πόσες άλλες θα πάμε φυλακή αυτοί μέσα πρωθυπουργό Βελόπουλε? μην τους πιστεύετε,ο κυβερνήτης δεν είναι σίγουρα από μέσα ίσως ούτε ο Κασιδιάρης αλλά κάποιος απέξω.Αν δεν γίνει συγκυβέρνηση θα πάρει τα ηνία ο Βελόπουλος θα κυβερνήσει 1.5 χρόνο θα δείξει ότι φτιάχνει το πράγμα και μετά τα ίδια .Ότι πει το ξένο λόμπι μέχρι να υποταχθούμε πλήρως και μετά θα μας αφήσουν στην ησυχία μας

      1. Ποιος; Το καθεστωτικό τσιράκι ο λαγός;; Χαχχαχαχαα!!!

    56. Ψαριανος ο κολοτουμπας απο κομμα σε κομμα

    Comments are closed.