Με κόσμο στην Τούμπα το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Κοινοποίηση:
Τούμπα

Με την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με βάση το νέο πρόγραμμα της Super League.

 

Στις εργασίες του Δ.Σ. της Super League συζητήθηκε η τοποθέτηση εμβόλιμης αγωνιστικής ώστε να καταστεί δυνατό τα πλέι οφ  να ξεκινήσουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου όπως αρχικά είχε οριστεί. Η «εμβόλιμη» αγωνιστική αποφασίστηκε να οριστεί το διήμερο 28-29 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση αποφάσισε, μετά τα τραγικά γεγονότα στου Ρέντη να κλείσει όλα τα γήπεδα της Super League, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Από τη στιγμή που δεν τοποθετήθηκε εμβόλιμη αγωνιστική πριν από τις 12 Φεβρουαρίου, η αναμέτρηση ανάμεσα στον «Δικέφαλο] του Βορρά και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί μετά την 12η Φεβρουαρίου.

Αρχικά, το μεγάλο ντέρμπι ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου, ωστόσο μετά την πρόσφατη αποχή μιας αγωνιστικής των διαιτητών, όλες οι υπόλοιπες πήγαν μια εβδομάδα πίσω, δηλαδή μεταφέρθηκε για το Σαββατοκύριακο 17-18 του μήνα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ετοιμαστείτε για συντριβή απόγονοι του 6ου Αμερικανικού στόλου.

  2. δεν θα παίξουν με θεατές αν ο ΠΑΟΚ δεχθεί ποινη 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θερών γιατί οι παίκτες του τραγούδησαν παράφωνα τα κάλαντα. Να κάνει και αυτοψία η μαρούπα

  3. Ε ότι πει ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης ..Πλάκα μας κάνετε τώρα .λ..Να χάσουν οι ΠΑΕ τα έσοδα από τα εισιτήρια! ! O αστυνόμος ας πρόσεχε ! Πάει τώρα! Aλλωστε ποιος θα τον θυμάται μέχρι να γίνει ι αγώνας και να ξαναεχουμε τα ίδια ?

    1. και γιατι ρε να χασουν εσοδα οι ομαδες απο κατι λεσια

    2. Μαζί με το τσογλάνι να μπει στο ίδιο κελί και ο Μαρινάκης ως ηθικός αυτουργός.

Comments are closed.