Μεθυσμένος Μαροκινός παρενοχλούσε κοπέλα – Τον έσπασαν στο ξύλο

Κοινοποίηση:
αστυνομια-περιπολικο

Μια παρεξήγηση εξελίχθηκε σε επεισόδιο με ξυλοδαρμό το βράδυ της Κυριακής (25/6) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Φιλίππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, Μαροκινός σε κατάσταση μέθης παρενόχλησε μια κοπέλα μπροστά από κατάστημα ψιλικών, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί.

Ο σύντροφός της αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις από τον μεθυσμένο Μαροκινό. Εκείνος έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Ο 30χρονος αμύνθηκε και κατάφερε να απομακρύνει τον Μαροκινό, προστατεύοντας την κοπέλα του. Επενέβησαν αλλοδαποί που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το ψιλικατζίδικο και ξυλοφόρτωσαν τον Μαροκινό. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και πέρασαν χειροπέδες στον Μαροκινό, ο οποίος έβριζε και φώναζε.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 30χρονο Έλληνα που δέχτηκε την επίθεση αλλά και στον δράστη. Το θύμα μαζί με την κοπέλα του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν μήνυση κατά του Μαροκινού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν υπήρχαν αναρχοάπλυτοι στην περιοχή,θα βοηθούσαν τον Μαροκινό,αυτά τα σκυλιά μισούνε κάθετί Ελληνικό

  2. Τέτοια περιστατικά θα βιώνουμε συνέχεια με της ευλογίες της νδ και του σύριζα

  3. Αυτά έχει η πολυπολιτισμικότητα την οποία ευαγγελίζεται η Μητσοτάκουλα, η οποία -μαζί την την Αλεκσιάδα και τα διεθνικιστικά συνάφια τους- μετέτρεψαν την Ελλάδα σε κ@λοχανείο …

  4. Να πάει στον Βορίδη που παλεύει λέει την …Ακροδεξιά να του δώσει επίδομα! Πάντως επειδή ο Βορίδης ήταν πρώην ακροδεξιός, καμιά Ακροδεξιά δεν μπορεί να παλέψει γιατί στην κυβέρνηση εφαρμόζετε αριστερή πολιτική ανοιχτών συνόρων! Και ο Βορίδης προσπάθησε να απαγορεύσει τον Ηλία. Και οι Πλευρογεωργιάδηδες ήταν κατά των Πρεσπών και όταν πήραν το Υπουργείο έγιναν υπέρ των Πρεσπών!

Comments are closed.