Μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό πόλο – Δεύτερη στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική Ομάδα

Κοινοποίηση:
Tokyo 2020 Olympics - Water Polo - Men - Group A - Greece v United States - TWC - Tatsumi Water Polo Centre, Tokyo, Japan - August 2, 2021.  Greece’s head coach Theodoros Vlachos talks to team members. REUTERS/Gonzalo Fuentes

Η Εθνική πόλο κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη Σερβία, όμως λύγισε στο τέλος και ηττήθηκε με 13-10 στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η σπουδαία ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στην «χρυσή» και του Ρίο, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
Ωστόσο, ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος έχοντας κάνει ένα τεράστιο τουρνουά, ούσα αήττητη μέχρι τον τελικό και με νίκες απέναντι σε υπερδυνάμεις όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία και το Μαυροβούνιο.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο κρίθηκε ουσιαστικά ο τελικό με την Ελλάδα να δυσκολεύεται να απαντήσει στα τρία διαδοχικά γκολ των Σέρβων που έκαναν το σκορ από 10-10 σε 10-13.

Αυτό είναι το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση, μετά τα χρυσά του Στέφανου Ντούσκου στην κωπηλασία και του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, αλλά και το χάλκινο μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα παιδιά και μας έμεινε λίγη περηφάνια με τους ξεφτιλισμενους που κυβερνάνε από το 74 και μετά…

Comments are closed.