Μαύρα μαντάτα για την Britney Spears: Ανακοίνωσε πως έχασε το μωρό που περίμενε με ένα μήνυμα στο Instagram

Κοινοποίηση:
Britney Spears

Η pop τραγουδίστρια πριν λίγους μήνες κατάφερε να αποκτήσει την ελευθερία της αφού κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της για την υποχρεωτική κηδεμονία της.

Έπειτα, από αυτή την αλλαγή στη ζωή της ανακοίνωσε τον Απρίλιο, πως ήταν έγκυος και μάλιστα έλεγε πόσο ευτυχισμένη νιώθει. Δυστυχώς όμως χθες δήλωσε πως έχασε το μωρό της.

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό μας στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Αυτή είναι μια θλιβερή στιγμή για κάθε γονέα. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε λίγο πριν γνωστοποιήσουμε την εγκυμοσύνη, μα ήμασταν ενθουσιασμένοι με τα όμορφα νέα. Η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας».

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό. Μου έχουν πει πως όσο είμαι σε κηδεμονία δεν μπορώ».
To ζευγάρι αρραβωνιάστηκε λίγες ημέρες μετά τη λήξη της κηδεμονίας της, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Spears είχε πει στο δικαστήριο πως ήθελε να παντρευτεί τον σύντροφό της και να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια μαζί του, ζώντας πλέον πραγματικά ελεύθερη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.