Μας ξεφτίλισαν: Βίντεο των NYT για την συμπεριφορά των Ελλήνων εν μέσω κορωνοϊού

Κοινοποίηση:
salonikaparalia

Η απειθαρχία που έχουν δείξει πολλοί Έλληνες στα μέτρα για τον κορωνοϊό, έγινε θέμα και στο εξωτερικό.

Η New York Post, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter, πλάνα από την παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου κόσμος αγνοεί τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης και βγαίνει βόλτα. Οι εικόνες με τα γεμάτα μαγαζιά και με αρκετό κόσμο να δείχνει πως αδιαφορεί για την κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία, προκαλούν αίσθηση και οι Αμερικανοί προέβαλαν πλάνα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με ένα λιτό ποστ, αναφέρουν: «Πλήθος αγνοεί τις κλήσεις για να μείνει στα σπίτια του στην Ελλάδα»…

Στο βίντεο αναφέρεται πως «χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας. Η χώρα μετρά 331 κρούσματα και 4 θανάτους.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ειπε ο γα’ιδαρος τον πετεινο κεφαλα…
    ρε σουργελα ειδατε στη Φλωριντα που πηγαν μερικες χιλιαδες κοσμου σημερα στην παραλια,χωρις καμια προφυλαξη????

  2. ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

  3. ΡΕ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ????? ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙΟΠΙΘΗΚΙΑ !!!!!!

Comments are closed.