Μανωλάκου ΚΚΕ: Όποιος δεν αποδέχεται την πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι ακροδεξιός – Οι εχθροί του έθνους είναι ΕΝΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Χωρίς σχόλια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ!!!! ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ????? ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΟΥ???? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ???? ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΠΑΛΙΟ ΑΠΛΥΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΟΥ!!!!!

  2. Άσε μωρή αχλάδω…….αντίστοιχα και όποιος υποστηρίζει τα ανοικτά σύνορα είναι ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ !!! Ε και;;;; Άι πλύνε κανένα σώβρακο του άντρα σου.

  3. Φαντασου οτι υπαρχουν -ακομα- ” Ελληνες” που ψηφιζουν αυτα τα πολιτικα εκτρωματα….
    Οταν περιμενετε στη σταση του λεωφορειου, στα φαναρια, καποιο απο αυτα τα εκτρωματα ειναι διπλα σας…Παντα υπηρχαν προδοτες στην χωρα αλλα με τετοια ποσοστα, ποτε !

  4. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος έπρεπε νά εκτελέσει αυτά τά ανθελληνκά αποβράσματα αντί νά τούς
    στέλνει στά νησιά νά κάνουν διακοπές.Αυτό τό υποκείμενο θά λέει όσο ζεί τά συνθήματα πού τής
    έβαλε τό κόμμα στό κλούβιο της κεφάλι.Πώς λέει ο σοφός λαός:Τόν αράπη κι’ άν τόν πλένεις τό σαπούνι σου χαλάς.
    Γιάννης Λάκων

  5. Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω το εξής : τα κεντρικά του κομμουνισμού στη Ρωσία, έχουν κλείσει προ πολλού και ανεπιστρεπτί.

    Πως γίνεται να λειτουργούν τα υποκαταστήματα (όπου λειτουργούν) στην Ελλάδα, Β. Κορέα κ.α. ;;

    ….εκτός αν το κάνουν μόνο και μόνο για λόγους γραφικότητας, αφού ούτε οι ίδιοι πιστεύουν αυτά που πρεσβεύουν (δίνεται η γραμμή από τον Περισσό – τα παιδιά των κομμουνιστών φοιτούν σε ιδιωτικά κολέγια κλπ κλπ)

  6. Όποιος αποδέχεται την πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι ακροαριστερός – Οι εχθροί του έθνους είναι ΕΝΤΟΣ και ειναι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες σχιζοφρενεις δολοφονοι εγκυων γυναικων της μαρφιν…
    στεφανε βρες τους φονιαδες της μαρφιν!

  7. ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΠΕΔΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ.

  8. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!

  9. Και όποιος αποδέχεται τα ανοικτά σύνορα είναι κομμουνιστής προδότης. Καλύτερα ακροδεξιός και πατριωτης. Πάρτε τους και βάλτε τους στο σπίτι του λαού που έχετε αριστερά καθηκια.

  10. κομμουνιστικα κατσαπλοιαδικα σκουπηδια………ευχομαι να την βρεις αναλογος απο κανενα λαθροπακι να δεις τη εστι βερυκοκο πατσαβουρα

  11. Όποιος δεν συμφωνεί με την εισβολή των “κατατρεγμένων” είναι ακροδεξιός! Να την βγάζετε συχνά την κυρία στην τηελόραση να την ακούμε και να την θαυμάζουμε. Και τους ομοίους της. Μέχρι να δούμε το ΚΚΕ στο 2,9 και να γλυτώσουμε επιτέλους από κάτι ανθέλληνες.

  12. Και αυτός ο Πακιστανός που βίασε την Μυρτώ και την άφησε φυτό, και έχει αφεθεί ελεύθερος, και αυτός διέτρεχε κίνδυνο μωρή φασίστρια; Κοίτα ρε κάτι ζώα που λέγονται και κουμουνιστές. Ουστ απο εδώ, άθλια. Εσείς τελικά είσαστε οι φασίστες. Αντε και..

  13. κυρα διαμαντω μποσελβικα να τους παρεις σπιτι σου αν δεν σου αρεσει

Comments are closed.