Μάθανε ότι ΣΤΗΝΟΜΑΣΤΕ…πλάκωσαν και οι Αλβανοί: “Η Θεσσαλονίκη ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ”

Κοινοποίηση:
ανηκει

Μόνο το Λευκό Πύργο δεν διεκδικούν οι Αλβανοί -γιατί

“είναι των … Σκοπίων” στο 30λεπτο ντοκιμαντέρ του παραλόγου. Μετά τη Θεσπρωτία, την Άρτα αλλά και την ίδια την Ακρόπολη, τώρα ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης! Σύμφωνα με Αλβανούς…. ιστορικούς….

“Οι γείτονες μας ήταν απο τους πρώτους κατοίκους της πόλης και τα αρχαία μνημεία χτίστηκαν απο εκείνους!
Μάλιστα ο ιστορικός και ερευνητής Βάλτερ Στούλλα, ο οποίος αποκαλείται «ειδικός σε θέματα Αρχαίων» υποστηρίζει ότι «δεν τους συμφέρει (τους Έλληνες) να τα πουν για ιστορικούς λόγους»!

Οι εθνικιστές Αλβανοί κάνουν λόγο και για «χαμένες περιουσίες τους» και μετά το «τσάμικο» ζήτημα θέλουν να μας μάθουν και ζήτημα “Σελανίκ” ή αλλιώς… της Θεσσαλονίκης.

Όπως υποστηρίζει το ντοκιμαντέρ «μόνο στη Θεσσαλονίκη οι αποζημιώσεις που αναλογούν στους Αλβανούς είναι 35 εκατομμύρια και δεν είναι τα μόνα, γιατί εκτός απο την Τσαμουριά που η ιστορία της είναι γνωστή και αδιαπραγμάτευτη, οι Αλβανοί έχουν περιουσίες σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε τι δήλωναν και παλαιότερα για την Θεσσαλονίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΤΗ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΠΟΥΤΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…

  2. Καταντια δεν λες τιποτε με εβραιοδουλους ανθελληνες προδοτες πολιτικους με πετσοκομμενη παιδεια στα σχολεια με ανηπαρκτη εκκλησια με στρατο του ΝΑΤΟ με καναλια βοθροκαναλα πλυσης εγκεφαλου με παγκοσμιοποιημενες παπαριες δεν υπαρχη απο πουθενα σωτηρια λογικο τα σκουπηδια τριγυρω να ζητανε την μανα και τον πατερα τους αλλοστε φιλαρακια των Γερμανοεβραιων ειναι απο τοτε με τον ΧΙΤΛΕΡ Και ποτε ιστορικα δεν επαυσαν να δειχνουν το μισος τους ???οι αχαριστοι τηγανοκεφαλοι ανθελληνες τρωγονται παντα στιν γλιτσα του τσοπανι…………………………..θα παρουν το μαθημα τους συντομα και αυτοι

  3. Εκεί προβάλλονται εθνικιστικές εκπομπες και ζητάνε την μανα τους και τον πατέρα τους βασιζόμενοι μονο στις φαντασιωσεις τους και εμεις εδω βλεπουμε το Σορβαιβαλ του Τούρκου. Αυτο θα πει κατάντια.

Comments are closed.