ΜΥΚΟΝΟΣ: ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ LOCKDOWN – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗ “ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ – ΣΕ ΣΟΚ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΚΟΥΛΗ, ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
Mykonos-3

Υποτονική κίνηση στα σοκάκια της Χώρας όπου δεν ακούγεται τίποτε, ενώ οι επιχειρηματίες είναι σοκαρισμένοι από την εξέλιξη
Σάββατο βράδυ και η κίνηση στην Χώρα της Μυκόνου είναι υποτονική και δεν θυμίζει σε τίποτε το χθεσινό βράδυ, που οι μουσικές ξεχύνονταν από παντού.

Το νησί ζει ένα χάος τις τελευταίες ώρες μέρα την απόφαση της κυβέρνησης για lockdown σε μια από τις «ναυαρχίδες» του ελληνικού τουρισμού.
Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι είναι ανάστατοι την ίδια στιγμή που οι επιχειρηματίες βλέπουν τα χειρότερα να έρχονται.

Στην σύσκεψη των δυο σωματείων παρόλο που έπεσε η πρόταση να κλείσουν τα πάντα για δυο ημέρες, απορρίφθηκε για έναν και μόνο λόγο, τον σεβασμό προς τους επισκέπτες.


Τους δεκάδες χιλιάδες τουρίστες που είναι στο νησί αυτή την περίοδο δηλαδή , οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτε για να πληρώσουν τα σπασμένα άλλων.


Του Διονύση Θανάσουλα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Καθήστε να σας σώζει η κούλα.Εσείς δεν την ψηφίσατε?Φάτε την στην μάπα

  2. Κορόιδα εμβολιασμένοι, πήρατε το μπόλι του Μπιλ Γκέιτς και τα 3 του Καράμπελα.
    Όσο για τους άλλους εδώ που χασκογελάνε για την πτώση της ΝΔ τους υπενθυμίζω ότι στις επόμενες εκλογές θα έχουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου μαζί ως συγκυβέρνηση και θα φέρουν την μεγάλη και τελική καταστροφή και ξεπούλημα της Ελλάδας.
    Πρέπει να γίνει κάτι πριν βγουν όλοι αυτοί μαζί. Το καλύτερο είναι να τους εκτελέσουμε……

  3. Αχ τι ωραία καλοκαιριάτικη ανωμαλία με τις χορηγίες της Νέας Δημοκρατίας για lockdown στη νήσο Μύκονο ! Να κλειστούν ΟΛΕΣ στα δωμάτια και τις βίλλες των τώρα να φορέσουν τις seethrought νυχτικιές και τις στριγκάρες των και να μαγειρέψουν φασολάδα όσο διαρκέσει το lockdown ! Έχει να πέσει κλανίδι από τα διάσημα κωλομέρια που διαβιούν προσωρινός εις το νησί που δε λέγεται ! Θα γίνει πλούσιος όποιος πουλάει φασόλια στην Μύκονο τώρα άιντε για σας σχεδιάζει η ΝΔ !

  4. οι εμβολιασμένοι είναι επικίνδυνοι βγαίνουν κόκκινοι σχεδόν πάντα

  5. Καλα ολοι με τεστ και εμβολιασμενοι και καλπαζει το ιικο φορτιο; Δεν πειραζει οι σκαφατοι ηδη ειναι τουρκια. Δουλευει γιαυτους ο εοδυ.

  6. αφου ειναι υπάκουα προβατα και σκυβουν ??? μαγαζατορας ελεγε στις ειδισεις πριν παρακαλώντας την κυβερνιση να επιβαλουν υποχρτεωτικα τα μπολια εν αναγκη κι ενα σορο τετια ωραια !! μιλαμε για ουγκανα αντι να παν κοντρα στα τερατα που κυβερνανε στεινουν κ@λαρακι για μπιπ

  7. Αν δεν φύγει ο γουρλοματης ο γκαντεμης σύντομα από την εξουσία θα καταστραφουμε όλοι μας, από όπου περνάει αφήνει πισωυ του στάχτες και σιντριμια

  8. Είναι απόλαυση πάντως να βλέπεις τη ΝΔ να καταστρέφει όλους αυτούς που αποτελούν τη δεξαμενή ψήφων της.
    ΥΓ. Η αντιπολίτευση (ο ΣΥΡΙΖΑΣ) ζει ρε μάγκες;; Ξέχασα ναι υπάρχει παλμός, αποκαλούν «εμβολιομάχους» όλους εκείνους που είχαν κατέβει στο Σύνταγμα για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Όχι ότι υπήρχε ελπίδα από αυτούς τους τυχοδιόκτες αλλά στις επόμενες εκλογές θα γελάσουν και τα τσιμέντα, θα δούμε την περιβόητη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας εννοείται όπως παλαιότερα που δεν υπήρχε περίπτωση να συγκυβερνήσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ…

  9. COVID Free νησί,όλα απαγορεύονται. Και που να δείτε από φθινόπωρο τι έρχεται.

  10. Ωραία καμπάνια για τον τουρισμό κάνει η κυβέρνηση, ωραία διαφημίζεται τη χώρα προδότες,φουσκώσατε τα κρούσματα καλοκαιριάτικα μόνο και μόνο για να φοβηθεί ο κόσμος και να κάνει το εμβόλιο του θανάτου.

  11. Οι επιχειρηματίες ας πρόσεχαν τα…ας τα ονομάσουμε πάρτυ .Και τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους απο τις ανατολικές χώρες που προσλαμβάνουν κάθε χρόνο..

  12. Μετά απ’ αυτό,δεν βλέπω να ξαναπατάει το πόδι της στο νησί εκείνο το τσόλι η Μονογυιού απ’ την Μύκονο που έβγαλαν βουλευτίνα.Θα την πάρουν με τις ντομάτες και όχι μόνο αυτή και πολλούς του Κούλη.

  13. Οι μαγαζάτορες είχαν στείλει επιστολή ότι θα ακολουθήσουν πράγματα που δεν θα χουν προηγούμενο. Όχι μόνο λόγια, να το δούμε και να υλοποιείται αγαπούλες

  14. Στις εκλογές του 2019, ψήφισαν δημοκρατικό τόξο, σε ποσοστο 96,24 τοις εκατό. Τώρα τι, κλαίνε για να τους λυπηθούν; Μύκονος και @ρχιδι@. Ψηφιστε Λάκη Γαβαλά και πολύ σας είναι.

  15. Πήραν τη ζωή τους πίσω όλοι οι ηλίθιοι που πίστεψαν Κούλη και διαφημίζαν το No1 COVID free island της Ελλάδας! Όπως στρώσατε να κοιμηθείτε

  16. Χάθηκαν ως δια μαγείας τα εγκεφαλικά,καρδιοπάθειες,καρκίνοι,λευχαιμίες κλπ ,υπάρχει μόνο ο κορονοιός…Ολοι πάνε στις ΜΕΘ,και πεθαίνουν μόνο από κορονοιό,από καμία άλλη νόσο.Ποιον κοροιδευεται ρεεεε ,υπάρχουν ακόμα Ελληνες με γνώση και μυαλό που δεν τρώνε ό,τι τους σερβίρεται….Οαντικειμενικός σκοπός αλλού στχεύει,σας έχουμε καταλάβει προδότες,γερμανόφιλη οικογένεια…

    1. Σωστος αγνωστε…τα μπουρδελοκαναλα εχουν κανει πλυση εγκεφαλου σ’ολους τους μπουφους.

  17. αραγε στο κοστα ναβαρινο ποση χολερα , εμπολα , πανώλη , κ…αλλα εχει αυτές τις στιγμές ;;;;; απο χθες ;;;;;μέτρησαν τα ιικΑ φορτίΑ στα λύματα του ναβαρίνο ;;;;;;;;

    1. Ο κοροδοιός δεν μεταδίδεται εκεί και με συνωστισμό και με μουσική. Ο ιός μεταδίδεται όπου είναι Έλληνες. Επίσης, αναμένεται κορύφωση κρουσμάτων τον δεκαπενταύγουστο στη γιορτή της Παναγίας. Το ξέρουν από τώρα οι ακαταδίωκτοι! Που κάθε 2 μέρες αλλάζουν τις αποφάσεις τους και σε τίποτα δεν πέφτουν μέσα. Αλλά ξέρουν από τώρα για τον Δεκαπενταύγουστο! Πόσο θλιβεροί και προβλέψιμοι είστε ακαταδίωκτοι.

  18. Συγνώμη, τι περιμένατε από κυβέρνηση απατεώνων, ναρκέμπορων, παιδεραστών και πισωγλέντηδων ?
    Ο Ελληνικός λαός ψηφίζει με δική του ευθύνη.

  19. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά στο ινσταγκραμ αν μπει κάποιος θα δει ότι στην Μύκονο παρτάρουν κανονικά και επισκέπτονται μπαρ και καφέ τέτοια ώρα.

  20. Τα πιο μπολιασμενα μέρη είναι αυτά.
    Και σας μπολιασανε και σας βάζουν περιορισμούς.
    Γιατί στερείτε την ελευθερία των μπολιασμενων ανθρώπων;;;; Εσείς χτυπιωσασταν κάθε μερα να κάνουν το μπόλι και ως αντάλλαγμα θα πάρουν πίσω τη ζωή τους.
    Ποιος ειδικός θα βγεί αύριο στο χαζοκουτί να μας πει το γιατί;;;;;
    Γι’αυτό εγώ λέω απ’την αρχή της όλης ιστορίας ότι κάτι μας κρύβουν, και δεν εμπιστεύομαι κανέναν τους.

  21. Ξερουν τι κανουν… Παμε στοιχημα οτι δεκαπενταυγουστο θ ανεβουν παλι τα κρουσματα κατακορυφα και θα κλεισουν παλι οι εκκλησιες κλπ..; Πηγαινεται να μπολιαστειτε ζωα…

  22. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ…ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  23. Λυπάμαι που οι περισσότεροι πιστεύουν στην ψευτοπανδημια με τα πολλά ”κρουσματα” και τους ανύπαρκτος νεκρούς…Αφήστε την Κούλα να αλωνιζει και να επιβάλει lockdown όπου γουστάρει!!

Comments are closed.