ΜΟΝΟ στην Ελλάδα αυτά! Εργαζόμενοι σε νοσοκομείο έγιναν “μπαλάκι” και έμειναν απλήρωτοι

Κοινοποίηση:
nosokomeio-intime-1

Καταγγελία για το νοσοκομείο της Χαλκίδας μάς έστειλε αναγνώστης, που αφορά μισθοδοσία, άδειες και συμβάσεις.

Διαβάστε:

“Η σύζυγός μου εργάζεται εδώ και 7 χρονιά στο νοσοκομείο Χαλκίδας μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ. Οι εργαζόμενοι αυτού του προγράμματος πληρώνονται κάθε 15 του μήνα. Στην τελευταία μισθοδοσία το πόσο ήταν 200 ευρώ λιγότερα.

Και όχι μόνο στη σύζυγό μου. Στις 6/2/2024 έληγε η σύμβαση, αλλά φέτος όπως και κάθε χρόνο είχαν ενημέρωση από το γραφείο προσωπικού ότι θα υπήρξε ανανέωση, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να εργάζονται (όπως κάθε χρόνο). Τελικά η καινούργια σύμβαση ξεκινούσε από τις 12/2/24 με αποτέλεσμα όσοι είχαν εργαστεί από 7/2 έως 12/2 να μην πληρωθούν. Έγινε αναφορά από πολλούς εργαζόμενους στο γραφείο προσωπικού και τους έστελναν από το ένα γραφείο στο άλλο.

Πολλοί εργαζόμενοι όπως και σύζυγός μου είχαν υπόλοιπα αδείας από το 2023. Συγκεκριμένα η σύζυγός μου έχει 20 μέρες υπόλοιπο αδείας. Από τη στιγμή που έγινε καινούργια σύμβαση δεν θα έπρεπε να ξεχρεωσουν τις άδειες?…και από τη στιγμή που έληξε η σύμβαση και δεν τις είχαν πάρει με τη μορφή αδείας δεν θα έπρεπε να τις πληρωθούν;

Τους είπαν ότι τα υπόλοιπα αδειών μεταφέρονται στην καινούργια σύμβαση. Μόνο στο Ελλαδισταν…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στον ΟΑΕΔ της Χαλκίδας όλοι εκεί μέσα είναι κοματόσκυλα. Τραβάτε μια βόλτα και σαπίστε τους στο ξύλο όλους εκεί μέσα.

  2. Αν έχω κατανόηση σωστά το συμβάν;
    Οι εργαζόμενοι δούλευαν και ανασφάλιστοι…
    Όλα αυτά, σε δημόσια Νοσοκομείο…

Comments are closed.