ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ…. – Βούτσης : “Απαράδεκτη η συσκότιση για το συμβάν στον Έβρο”

Κοινοποίηση:
nikos-voutsis01

Για «έλλειψη στρατηγικής στην αντιμετώπιση προφανών επικίνδυνων καταστάσεων από την πολιτική της Τουρκίας» κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά.

Η διαχείριση του συμβάντος στον Έβρο δείχνει την έλλειψη στρατηγικής στην αντιμετώπιση προφανών επικίνδυνων καταστάσεων από την πολιτική της Τουρκίας, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης προσθέτοντας ότι «είναι απαράδεκτη η συσκότιση που επιχειρείται» από την κυβέρνηση, για το εν λόγω ζήτημα.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο cnn.gr σε σχέση με τη «συσκότιση για το αν έγινε επί ελληνικού εδάφους ή όχι» επισημαίνει ότι «υπήρξαν διαβήματα προς την Τουρκική πλευρά και αναγνωρίζεται η «κινητικότητα» δυνάμεων ασφαλείας της Τουρκίας στη συγκεκριμένη περιοχή».

«Η πολιτική αυτή είναι προφανές ότι δίνει και λάθος σήματα προς την Τουρκική ηγεσία για το σήμερα και το αμέσως προσεχές διάστημα. Αντί της επιμονής στο διεθνές δίκαιο και την ενίσχυση των διεθνών συμμαχιών της χώρας, αντί να επιμένουμε στην ευρωτουρκική διάσταση σε σχέση με το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, υπάρχει η τάση να αποδεχτούμε στο διηνεκές το ρόλο της «ευρωπαϊκής ασπίδας» απέναντι σε μεταναστευτικά ρεύματα, υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. …Κ@ΛΟΙι.Αυτός ακραιφνής”κ@λ-ωψ'(κατά το οίνωψ)’ φυσικῃ τη παρουσία ότι προκειται να”του βγει από τον πισινό του βγαίνει από το στόμα… .Φουκαρά μπάρμπα ταβερνιάρη(χωρί να αποτελεί μομφή ἠ ψόγο προς το συμπαθέστατο λειτούργημα του ταβερνιάρη…

  2. Ε ναι, εσείς τη Μακεδονία τη δώσατε χωρίς συσκότιση ………………..

Comments are closed.