“ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΕΦΤΕΙΣ”. Η πιο δημοφιλής ιαχή τις τελευταίες 24 ώρες στα κοινωνικά δίκτυα. Μαγάρισαν τα Άγια Θεοφάνεια τα κυβερνητικά “σκυλιά”. Λίγες οι μέρες τους. Κίναιδοι υπουργοί, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και παρακρατικοί αρουραίοι , οι νέοι Διοκλητιανοί του Χριστού και της κοινωνίας

Κοινοποίηση:
exofillo7-1

teaser7-1

Τεύχος 1792, 5 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς που λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 11 μήνες.

alitheia-aima-banner

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».


Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.opisthofyllo16-12

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Λυσσαξανε με τη Θεσσαλονίκη.
    Εδώ κάθε Δρομος είναι fast food, cafeteria, εμπορικό.
    Μόνο ναρκομανείς είναι τώρα έξω.

  2. αυτη η ΒΡΩ@ΙΑΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑ πρόεδρος ακόμα ΔΕΝ παραιτήθηκε ????
    να πάει στα τσακίδια μαζί με τον γκόμενό της ….κ να μπει στη θέση της ο κανένας ….

  3. Πώς πέφτει????
    Ποιοι θα τον ρίξουν????
    Δεν βλέπουμε κάτι….
    Οσο πέφτουν τα επιδόματα, όλα βαίνουν καλώς!!!!

  4. Πραγματι…ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…
    Με ΟΛΗ… τη σημασια της λεξεως – ουτε…Ιερο….ουτε…Οσιο…
    Οταν αρχισετε, Ελληναραδες…του Καναπε, να ψοφατε…απο την ΠΕΙΝΑ…
    Τοτε…για να χορτασετε….να φατε την ψηφο…που τους ριξατε…
    Θελεστα και παθεστα…να μην παραπονιετε κανενας….

  5. EΛΛΗΝΕΣ. Γιατί δεν μπουκαρεται σο σπίτι του προδότη Μητσοτάκη και να τον κάψετε ζωντανό?
    Τι περιμένετε δηλαδή? Ο μητσοτακιας είναι ο τι είναι και ο τσιπρας….προδοτης.

  6. καλεσμα σε ολες τις κεντρικες πλατειες στην ελλαδα σε ολες τις πολεις κατα του λοκνταουν.

  7. Σαν πρωτο βημα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ απο την σκλαβια,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ,ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΟΧΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΙΟΣ,ΟΙ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ Σ Ι Χ Α Μ Ε Ν Ο Ι ! ! ! !

  8. O ΚΟΥΛΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

  9. Εβαλε το κωλοχαρτο την κορη του να καθαριζει πατατες για να μας πλασαρουν την οικογενεια μητσοτακη ως κοινωνικα ευαισθητη.

    Και προβαλουν τα αλλα κωλοχαρτα εισαγγελατος και στραβελακης τις εικονες.

    κωλοχαρτα

  10. Κωστής Χατζηδάκης μία θυληπρεπήε φαλακρή μορφή. Ανώτατο στέλεχος της μαφιόζικης φαμίλιας των Μητσοτάκηδων. Το μακρύ τους χέρι…

    Και ο Αμυράς την κουνάει τη συκιά κατά δήλωση του.Τι δουλειά έχει να πολιτεύεται στον Ν.Ιωαννίνων. Ο πατέρας του έχει μία απωτέρα καταγωγή από την περιοχή. Ο ίδιος κάτοικος οικογενειακώς στην Πλάκα και μία πενταετία σπουδές στις ΗΠΑ σε σχολές πρακτόρων.

  11. Σήμερον τά Ιερά σήμαντρα, ηχούν χαρμόσυνα (εις Άγιον Όρος, απανταχού τής Ελλάδος, εις Αγίους καί Θεοβάδιστους Τόπους καί εις υπόλοιπα Ορθόδοξα κράτη καί ενορίας αι οποίαι δέν υπετάγησαν εις τήν επάρατον παναίρεση τού οικουμενισμού) αναγγέλλοντας τήν Μεγαλειώδη Επέτειον τής, πρό αιώνων, Επαγγελίας ελεύσεως Τού Σωτήρος καί Παντοδύναμου Θεού Δημιουργού Ιησού Χριστού, γεννηθέντος εκ Τής Μεγαλόχαρης, Παμμακαρίστου, Αειπαρθένου καί Πανυπέρευλογημένης Υπεραγίας Θεοτόκου, υποκινουμένου Τού Κυρίου, εξ απεράντου αγάπης πρός τό εν τή Γή πλανηθέν καί απολωλώς δημιούργημά Του (1),ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λοιπόν πρός πάντας τούς ευσεβείς Ορθόδοξους Χριστιανούς. Κάποιοι ανόητοι, αναφέροντε περί…. «αγάπης», σκότος εξώτερον καί εσώτερον όντες, «μή νοούντες μήτε ά λέγουσι, μήτε περί τίνων διαβεβαιούνται»(2). Δέν θά αναπτύξω Θεολογικώς τό θέμα «αγάπη» διότι εστί τεράστιο, ωστόσο κεφαλαιωδώς θά αναφέρω ότι η αληθής αγάπη, ουκ έστιν εστία παραγωγής αλλά προϊόν τής εν Χριστώ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ορθοδόξου Χριστιανικού δόγματος. Η εν Χριστώ ΑΛΗΘΕΙΑ παράγει καί προσφέρει, ενώ η αληθής αγάπη παράγεται καί εξάγεται εκ τής Πιστευθείσης εμπεδώσεως τής εν Χριστώ αληθείας. Η Πρώτη καί μεγαλυτέρα Εντολή ::: «Κύριος Ο Θεός ημών, Κύριος (Παναγία Τριάς) Είς εστί·· καί αγαπήσεις Κύριον Τόν Θεόν σου εξ όλης τής καρδίας σου…. ψυχής σου…. διανοίας σου….. ισχύος σου….. καί δευτέρα όμοια αύτη··· αγαπήσεις τόν πλησίον σου ως σεαυτόν (3). Ως εκ τούτου, όστις απορρίπτει τήν δογματικήν αποδοχήν τής Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως καί Αληθείας Τού Κυρίου Ιησού Χριστού, ου δύναται νά ομιλή περί αγάπης, πλανεμένος ών. Ως εκ τούτου, Ο Κύριος λέγει (διαχρονικώς):::: «…. αλλ’έγνωκα υμάς ότι τήν αγάπην Τού Θεού ουκ έχετε εν εαυτοίς»(4). Διότι «…. η αληθής αγάπη μακροθυμεί …. πάντα πιστεύει ….»(5). Ο διακατεχόμενος εκ Χριστού αγάπης, έχει πάντα πρό οφθαλμών τήν απανταχού Παρουσία Τού Θεού καί τήν αδιάλλειπτον επιθυμία πρός ευαρέστησή Του··· μελετά αδιαλλείπτως Τόν Λόγον καί Θέλημα Τού Θεού, χαλιναγωγεί τόν εαυτόν του εξ αμαρτιών καί τόν οδηγεί πρός αρετάς καί αγωνίζεται (εν λόγοις ΚΑΙ έργοις) καί πρός αιώνιον σωτηρία τών αδελφών καί συμπατριωτών του Χριστιανών. Αντιθέτως, όστις, επί παραδείγματι, συζεί παρανόμως μέ κάποια γυνή, μέσω καταφρονήσεως Τού Θεού, ΔΕΝ Τόν αγαπά καί επιπλέον έστι δείγμα ότι μισεί μέ άσπονδο μίσος τόν εαυτόν του αλλά καί τήν γυνή μέ τήν οποίαν αμαρτάνει, μέ τό νά ωθεί ΚΑΙ τόν εαυτόν του ΚΑΙ εκείνη πρός εχθρότητα μετά Τού Θεού μέ συνέπεια πρός πρόσκαιρον καί αιώνιον απώλειαν. Συμπερασματικώς, η αληθής αγάπη κατευθύνει πρός Τόν Χριστόν, ενώ αντιθέτως, η ψευδής αγάπη απομακρύνει εκ τής Θείας Χάριτος, οδηγώντας τόν άσωτον άνθρωπον πρός αιώνιον απώλεια.
    ΕΤΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
    Christianismos1985@gmail.com
    (1) Πρ.Ιεζ.ΛΔ’ 1-31, ΛΔ’12…., Ιωάν.Ι’11….
    (2) Α’Τιμ.Α’3-8, Χρηστοήθεια 123
    (3) Ματθ. ΚΒ’34, Μάρκου ΙΒ’30…., Λουκά Ι’27, Δευτερ. ΣΤ’5, Ι’12, Λ’6
    (4) Ιωάν.Ε’42…., Λουκά ΙΣΤ’31
    (5) Α’Κορ.ΙΓ’4….

  12. Ποιοι θα τον ρίξουν:: Οι επαναστάτες του καναπέ με τις μασκούλες και τον πρόβιτ:::: Καλή συνέχεια και του χρόνου το καλοκαίρι μην ξεχάσετε, όταν το ῾επιδημιολογικό φορτίο῾ μειωθεί και σας αφήσουν να βγείτε έξω, να φροντίσετε να μάθετε τα ωράρια της προσευχής των ισλαμοπιθήκων γιατί θα σας πετάξουν έξω από την χώρα τους…. Αχαχαχαχαααααααααα!!!! Μπεεεεεε, μπεεεεεεεε!!!!!!

  13. Ρεεεεε θα κάνουμε τίποτα..???!Δ.Ε.Ν. Π.Α.Ε.Ι.Α.Λ.Λ.Ο……..μας εχουν γ@μησει οικονομικα ψυχολογικά πατριωτικα θρησκευτικα οικογένειάκα και πολλά ακόμα..τι άλλο πρέπει να γίνει επιτέλους για να ξυπνήσουμε?????ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ θλιψη κ οργη νιωθω κ οχι γ αυτους αλλα για την απραξια την δικη μας….

Comments are closed.