“ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…Γ@ΜΙΕΣΑΙ”. ” ΖΩΝΤΑΝΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ, ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΥΠΑ “ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ”. “Η ΥΒΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ…”, ΕΙΠΕ Ο ΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΣΑΝ ΤΗ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ- ΟΥΣΤ!

Κοινοποίηση:
Image2 (1)

Πάλι τον εξόργισαν τον “Εισαγγελάτο” στην εκπομπή live news στο MEGA. Πήγε να δείξει στους τηλεθεατές άλλο ένα βίντεο τρομοκρατίας, με πολίτες να σχηματίζουν ουρές για να κάνουν ένα τεστ κορωνοϊού, ωστόσο ο κοσμάκης που βρίσκεται ” στα κάγκελα” με τον Κούλη και την κυβέρνηση του, δεν άργησε να ξεσπάσει μόλις είδε τις τηλεοπτικές κάμερες.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ, ακόυστηκε για άλλη μια φορά στον “αέρα” με τον Ν.Ευαγγελλάτο να κόβει άρον άρον την σύνδεση. Ντροπή , ντροπή ξεφώνησε ο “Εισαγγελάτος” που του θίξανε τον Κούλη. Έβγαλε πάλι την γλώσσα έξω να υπερασπιστεί την κυβέρνηση, αντί να δώσει βήμα στον πολίτη να εκφράσει τα παράπονα του. Πολίτες που όλο αυτό το διάστημα, πολλοί και άρρωστοι, συνωστίζονται στις ουρές για ώρες, χωρίς να κάνει τίποτα η ανίκανη κυβέρνηση να αυξήσει τα σημεία ελέγχου για να μην ταλαιπωρούνται τόσοι άνθρωποι.

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. Ερώτηση έχει δει κανείς πανελλαδικά πέραν λευκών να κάνει τα εμβόλια εγώ προσωπικά δεν έχω δει πουθενά εδώ και δύο χρόνια ούτε έναν περίεργο ε….

  2. υπνικη και ξυπνικη παραλυση στην ενημερωση απο τον καθε ΞΕΡΟΛΑ ασχετον.ας γελασουμε και ας κλαψουμε

  3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους ξενους πληθησμους ηταν ΚΑΙ ειναι εκτος ελεγχου,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ιδιως στα μεγαλα αστικα κεντρα

  4. Σκέφτομουν εδώ κ αρκετή ώρα την ανακάλυψη των εργαστηρίων της στοάς για το πώς θα αποκαλούνται οι πρόσφυγες,μετανάστες,λαθρο με μια λέξη.Κια αυτή η λέξη είναι “συμπολίτες!”Τι να πω οι άνθρωποι είναι απαιχτοι,διαβολικά μυαλά που έχουν πειστεί ότι προσφέρουν ανθρωπιστικό κοινωνικό πολιτιστικό έργο!

  5. Απαράδεκτο ρε ειναι και το να απευθύνεσαι στους τηλεθεατές με τα χέρια στις τσέπες,ουστ δημοσιογραφε της καφριλας

  6. Εγω εχω αποψη Ευαγγελατε. Γαμι@σαι και εσυ και ο Κουλης . Ευτυχως εφυγα νωρις απο το Ελλαδισταν και φτιαχτηκα στο εξωτερικο αχρηστοι που τωρα θελετε και το λαο χωρις αποψη. Ρε οουυυσσστττττ καφροι ολοι που μιλατε και με τα χερια στις τσεπες και μιλατε για αποψη. ουυυσσσττττ.

  7. Mαζεβε το τζανκι σου απ’ τις τουαλετες ρε αρχιχαφιε !!! Εισαι το τελευταιο βδελιγμα που δικαιουται να εχει αποψη..ο Αρχιρουφιανος με τα χερια στις τσεπες !!! Σ’ εχω χρεωθει με 108 Αρχιτσατσε..

  8. Εισαγγελάτε είναι η άποψη του που από την αγανάκτηση βγαίνει με ύβρεις κατάλαβες αρχιλαμόγιο, άντε τώρα γ@μίσου και εσύ μ@λακα.

  9. ο ανθρωπος που μας δινει ψωμι λεει ,, απολυσαν αυτους που χειροκροτουσαν περυσι τον μαρτιο ,, εδωσε στα καναλια 50 εκατομυρια να λενε εμβολιαστειτε 24 ωρες την ημερα απολυει κοσμο κατα τα αλλα μας δινει ψωμι ,, εκλεισαν χιλιαδες καταστηματα κυριως εστιασης επιδη μας δινει ψωμι ,, ενδιαφερονται για την υγεια μας πολλυ ,, τα νοσοκομεια ποντικια εχουν μεσα τα τραβανε video οι νοσοκομες και γελανε ////.

  10. Ρε βλακα τσατσο εισαγγελατο που κάνεις την εκδιδόμενη του Μητσοτάκη, την άποψη του είπε ο άνθρωπος. Θα γυρίσει ο καιρός κ@υφαλες, όλη η Ευρώπη ξεσηκωνεται.
    Όσο και να το κρύβετε. Κ@υφαλες.

  11. Εισαγγελάτε βγάλε τα χέρια από τις τσέπες όταν μιλάς στον κόσμο σου……Τα ξύνεις στο διάλειμμα……

  12. τον λαο του καζακσταν θελουμε εδω αυτοι ξερουν καλα βλεπω απο κυβερνησεις μαλακιες δεν εμεινε ουτε ενα κυβερνητικο κτηριο μονο για την αυξηση στο αεριο .

  13. Εσύ εισαγγελάτε καλά τρως τους άλλους που κατακρίνεις ρωτάς αν έχουνε να φάνε με 60 ευρώ το τεστ προδότες ;

  14. Την επόμενη φορά να του πείτε του κοντοστούπη ότι η Τατιάνα γαμι@τ@@ από παντού και από τον οποιοδήποτε.Όχι πως δεν το ξέρει βέβαια.

  15. Ρε ευαγγελάτε, που βρίζεις τους ανεμβολίαστους, καταρχήν τι κάνεις εσύ ένας …αγωνιστής της αριστεράς στο κανάλι του εφοπλιστή του μαρινάκη; Και γιατί δεν ασχολήθηκες όταν ο πακιστανός συμπολίτης σου έβριζε τον μητσοτάκη στο σύνταγμα και ασχολείσαι με τον έλληνα που τον έβριζε; Και λίγα του είπε με τέτοιο εκβισμό που κάνει στους Έλληνες όταν άφηνε τους πακιστανούς να γιορτάζουν στο σύνταγμα. Σας πήρανε όλοι χαμπάρι και δεν σας πιστεύει κανένας. Αριστεροί δημοσιογράφοι που υπηρετείτε τα συμφέροντα των εφοπλιστών καναλαρχών και των φαρμακευτικών!

  16. Ζητείται για σοβαρή σχέση γυναίκα. Ότι ναναι, γυναίκα ναναι.

  17. Ο Ευαγγελάτος…γιατί μιλάει με τα χέρια στις τσέπες; Είναι και καλά…η ανετίλα;

  18. Χαμός. Ένας επιστήμονας της επιτροπής ειδικών και τέτοια, είχε πάει στην Ανίτα Πανια να βρει γυναίκα, μου διαφεύγει το όνομα. Αφού έκανε τα πάντα η Ανίτα φώναξε μια γαλανοματα μπας και.. Ποιο τραγούδι θα αφιερώσεις στην γαλανοματα μας του λέει με το γνωστό υφος της η Ανίτα. Και ο επιστήμονας αρχίζει να τραγουδάει στην γαλανοματα…. τα μαύρα μάτια σου!!! Έφυγαν οι οπερατερ, η Ανίτα Πανια σταμάτησε την εκπομπή, χώρισε με τον Καρβελα, ο Καρβελας το είπε στην Βίσση, η Βίσση τρελάθηκε και πήγε στην σκηνή και φιλούσε την Βανδη, το έμαθε ο Ντέμης και έτσι πήρανε διαζύγιο.

  19. ωραία τους την έφερε το παλικάρι στην φωλιά της Κουλο-προπαγάνδας. Σκύλιασε το τσουτσέκι ο γύφτος.

  20. Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά αυτού του λαού. Μητσοτάκη γαμιέσαι και καθάρισε, έπραξε το χρέος του ως επαναστάτης. Βλέπε Καζακστάν για να καταλάβετε καλύτερα ποιοι λαοί είναι μάγκες και ποιοι κοτόμαγκες..

  21. Γιατι ρε Ευαγγελάτε το έκοψες; Τι ειπε ο άνθρωπος , οτι ο μητσο γαμιέται τι σε πειραζει εσενα; Με σενα γαμιέται ; Εσυ γαμιεσαι με αλλλους η τατια με άλλους και ο μητσό με άλλους . Αντε ζηλιάρη.

  22. Παμε παιδια σε ολα τα καναλια το ιδιο να τους αιφνιδιαζουμε με “μιζοτακη γαμιεσαι οικογενειακα”

  23. Μου αρεσει που ξεχειλιζουν τα πρωτοκολλα ,απολυμαντικα στα μαγαζια ,διπλες μασκες αποκλεισμοι κλπαλλα ολα τα φαρμακεια κονομανε κανοντας rabit στα πεζοδρομια με τα απορριφθεντα υλικα χυμα στον δρομο, προχειρα μαζεμενα,ενω διπλα περιμενει κοσμος καροτσια κλπαραγε πληρωνουν ενοικιο στον δημο αλλα και μονο οπτικα ειναι αποκρουστικο να βλεπεις στην εισοδο σου στοματα ανοιχτα να τους παιρνουν σαλιο η ρινικο λες ξαι ειμαστε δτην ταυλανδη

  24. Η ύβρις λέει ο υποκριτής δεν είναι απάντηση. Δηλαδή αν ο πολίτης αυτός άρχιζε και έλεγε στην κάμερα και έκανε κριτική στο μητσοτάκη με επιχειρήματα ο ευαγγελάτος δε θα τον έκοβε? Άσε ρε υποκριτή που ζητάς και τα ρέστα γελοίε.

  25. Εισαγγελάτε δημοσιοκάφρε,πήγαινε να κάνεις καμιά δόση από το μονοδοσικό της Τζόνσον,που σου θίξαμε τον αρχηγό σου,σε πληρώνει?

  26. Σε παραλήρημα πάλι σήμερα το παρατράγουδο της Ανίτα Πανια, κατά κόσμον Βασιλακοπουλος. Δεν έχει καταφέρει να φέρει σε πέρας την αποστολή που του ανέθεσαν. Ρε άνθρωπε μου, πήγαινε να βρείς καμία γυναίκα να ξελαμπικαρεις γιατί σε έχει φάει η μ@λακια, άιντε παρατράγουδο.

  27. Μιλάει ο κερατάς για βρίσιμο όταν όλη την μέρα βρίζει τον κόσμο που δεν εμβολιάζεται. Απίστευτο. Ευαγγελάτο, έχεις υπόψιν σου ποια ήταν η παρουσιαστρια που…. κάπνιζε πιπες στις τουαλέτες των στούντιο πριν κάνει εκπομπή? Ασε, καλύτερα μην μάθεις!!!

  28. ρε εισαγγελατο τραβα να καθαριζεις καμμια πατατα, που εκοψες τον ανθρωπο ζωντανα.ο καθενας εκφραζεται οπως αυτος νομιζει. δεν θα μας αποδειξει ο χρυσοπληρωμενος αβανταδορος του κουλη με τις χιλιαδες ευρω πως να μιλαμε

  29. Η είδηση είναι ότι βρέθηκε Έλληνας στην Καλλιθέα…

    1. Δυστυχως ετσι ειναι σε ολες τις γειτονιες μενουν αλβανοι,πακι,μαυροι,βουλγαροι,γεωργιανοι,ρωσσοποντιοι

  30. Αυτός ο σκατοφλωρος παριστάνει τον εμβολιασμενο και τον πείραξε το μπινεληκι στον φλωροπρωθυπουργο. Κοροϊδεύουν τον κόσμο τα καθηκια και πουλάνε καθωσπρεπισμό

  31. Είναι δική σου άποψη χαμερπή γυμνοσαλίγκαρε.
    Γιάννης Λάκων

  32. Βρίσανε το αφεντικό του. Τι να κάνει… αφού πρέπει να πάρει το μηνιάτικο.

  33. αυτος δεν ηταν που ειπε οτι εκανε 3 δοσεις με τον τζονσον…..χαχαχαχα

  34. Απαράδεκτος είσαι εσύ ρε νούμερο που απευθύνεσαι στο τηλεοπτικό κοινό σου και στη συνάδελφό σου που κάνει το ρεπορτάζ, με τα χέρια στις τσέπες. Που βρίσκεσαι ρε, σε καφενείο. Τραγικοί είναι αυτοί που σε έχουν τοποθετήσει στη θέση αυτή.

  35. Ο εκΒΙΑΣΜΟΣ των Ελλήνων είναι δημοκρατία, έτσι , ΑΛΗΤΗ !!!
    Στηρίζεις το βιασμό των Ελλήνων…

  36. Τα ιδια και το πρωι στο δελτιο ειδησεων της ετ1 στις 12. Πολιτης φωναξε το ιδιο συνθημα..

  37. Το κερατο μου μεσα.Οχι ψεμματα,μονο αληθειες.Οχι:Μητσοτακη γαμιεσαι,αλλα:ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Τι στο διαολο,σκραπες ειστε;

  38. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΔΟΣΙΚΟ ΤΖΟΝΣΟΝ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ

  39. Δε πάνα κανείς κανα ντριφτ με τη πόρσε σου στον κωλοσουρτη λέω εγώ να πάρεις καθαρό αέρα.
    Επτά χιλιάδες υγειονομικούς τους έδιωξαν για το γνωστό λόγο ,2.500 μπόλιασμενοι νοσούν και είναι σε καραντίνα και στα νοσοκομεία γίνεται της ….. μη το πω.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.
    Μέχρι να τους βγάλουν θετικούς τα τεστ θα έχουν κολλήσει τη μισή τη χώρα.

  40. χαχαχαχαχαχαχαχ γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

  41. ΣκατοΕυαγγελάτο, σου θίξανε τον εργοδότη σου!!

  42. βγαλτα τα χερια απο τις τσεπες ρε σκουπιδι. μιλας και πιανεις τα απο τετοια σου.

  43. Η ελευθερία της έκφρασης είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη. Και μόνο που τον έκοψε φαίνεται η χούντα. Σε παρόμοια φάση, αφήνουν τον μοσιαλο να λέει ότι θέλει γιατί είναι, λέει, “προσωπική άποψη”. Συμπέρασμα: Ή θα συμμορφωθείτε με την επίσημη κρατική άποψη είτε δεν θα έχετε δικαίωμα για άποψη. Έγκλημα σκέψης

  44. αντε μωρη ψηλομητα βουλωστο επειδη ειπαν του κουλη οτι μαμιεται αλλα βεβαια αφου ο κουλης και ο χοντρος σε ταιζουν τι το χερι που σου δινει το δαγκωνεις δεν νομιζω αντε και μαμησου και εσυ αλητη

  45. Ευαγγελάτος….χαχα..
    Εσύ είσαι τραγικός…
    Όχι το παλληκάρι!!
    Κάλεσε με εγώ που έχω άποψη να σου μιλήσω…
    Ας πούμε δε ξέρω …ας πούμε αν έμαθες τον Νομπελίστα γιατρο που είναι ενάντια …στο “”τσίμπημα””
    Πως κρίνεις ότι κάποιοι νοσούντες…έχοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού….μπορούν να ..πηγαίνουν παντού;;;
    Κάλεσε με μια φορά…να δεις ποσο ωραία θα μιλήσουμε…
    Εδώ να έρθει η κάμερα στα Δυτικά Προάστια…
    Άιντε !

  46. Αύριο δημοσκοπήσεις ΣΚΑϊ, ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1, στο 60% η ΝΔ και στο 99,9% καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης…

  47. ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

  48. Αυτοί βρίζουν όλη τη μέρα τους ανεμβολίαστους και ζητούν συνεχώς από το κράτος να τους βλάψει. Τώρα που τους βρίζουν δεν γουστάρουν;

  49. Η ύβρης φυσικά και ειναι άποψη διότι πηγάζει μέσα από την αγανάκτηση π.χ μια δικιά μου άποψη για τον Ευαγγελάτο θα ήταν….. καμαρώστε έναν μ@λάκα!

Comments are closed.