ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΞΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ;» – ΚΑΙ ΟΜΩΣ – ΤΑ 4 ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΛΑ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ

Κοινοποίηση:
mitsotakis_vouli

O Κυριάκος Μητσοτάκης… παραίτησε νωρίτερα τους υπουργούς του Γιάννη Μπρατάκο και Σταύρο Παπασταύρου, προκειμένου να εμφανιστεί στην Βουλή το βράδυ της Πέμπτης επιτιθέμενος αντί αμυνόμενος. Στην ομιλία του για την πρόταση δυσπιστίας σήκωσε τους τόνους και τόνισε, μεταξύ άλλων: «Πολιτικές δυνάμεις μετατράπηκαν σε εμπόρους του πόνου».

«Αναλαμβάνω την ευθύνη να πω την αλήθεια στη μνήμη αυτών που χάθηκαν, τουλάχιστον όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι» δήλωσε και προσέθεσε για τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη:

«Μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να μιλήσουν ακόμη και αν αδικούν την Πολιτεία, να κάνουν την θλίψη τους διαμαρτυρία».

Χαρακτήρισε βαθύτατα παραπλανητικό το δημοσίευμα του «Βήματος» για την μονταζιέρα και φώναξε: «Όλες οι συζητήσεις από την αρχή δεν ήταν στη διάθεση των Aρχών; Γιατί να θέλει κάποιος να αλλάξει αυτό το δεδομένο; Δεν ντρέπεστε να υπονοείτε ότι έννοια μου ήταν να πειράξω τους διαλόγους όταν είδα το πιο φρικιαστικό θέαμα;».

Τα τέσσερα τερατώδη ψεύδη Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε μπάζωμα, όχι στην εμπορική, αλλά στην επιβατική αμαξοστοιχία! Ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή πήγαν γερανοί για να βρουν επιζώντες.

Τότε γιατί μας παραμύθιαζαν ότι το μπάζωμα έγινε για να πατήσουν οι γερανοί αφού όντως είχαν βρεθεί εκεί από την πρώτη στιγμή, όπως αποκαλύπτει και το δελτίο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος την 1 Μαρτίου 2023;

Επίσης, πώς είναι δυνατόν να ψάχνουν για επιζώντες με γερανούς και να επιτρέπουν στην Κατερίνα Σακελλαρόπουλου να πηγαίνει να ρίχνει λουλούδια στα βαγόνια, υποχρεώνοντας τους διασώστες να σταματήσουν τις εργασίες;

Είπε απίστευτο ψέμα για τον Νόμο που απαγορεύει στους ανακριτές να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων. Τον Νόμο τον είχε ψηφίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι ο 5002/2022.

Επιπροσθέτως, επέμεινε ότι υπήρχε τοπική Τηλεδιοίκηση στο σημείο, κάτι που καταρρίφθηκε ακόμη και στην Εξεταστική Επιτροπή που ο ίδιος έστησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Μα καλά ειλικρινά τι περιμένετε όταν βγάζουν τους ίδιους και τους ίδιους και μας κυβερνάνε τα τελευταία 50 χρόνια φτιάξαν τουσ νομουσ έτσι όπως γουστάρουνε κανένας δεν πάει φυλακή και μας πάνε πίπα κώλο, αυτά λοιπόν είναι το δάσος που τόσα χρόνια δε βλέπατε και τους ψηφίζατε γιατί βλέπατε μόνο το δέντρο καλά να πάθετε..εμπλοκη τωρα μεχρι να δυση ο ηλιοσ

  2. Αντε και γαμησου ψηλοαρπαχτα κρητικοπουλα

  3. Αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι ο πορδηπουργος. Είτε μιλάει είτε κλάνει είναι ένα και το ίδιο.
    Είναι να απορεί κανείς. Αυτό το σπερματοζουαριο σίγουρα δεν είναι ανθρώπινο μελών UFO

  4. Γαμώ το μουνί που σε πέταγε βρωμιάρη, απόβρασμα του ανθρωπίνου είδους.

  5. Να ντρέπεσαι εσύ καριολόπουστα που προσκυνάς εμφανώς τον Βάαλ για να επισύρεις την οργή του Ζώντος Θεού εναντίον μας ώστε να μας αφανίσει.

  6. Δεν υπονοείται τίποτα ευθεία κατηγορία είναι και υπονοούμενα δεν υπάρχουν.. θα λογοδοτήσουν όλοι

  7. πολύ οργάνωση υπήρξε για ολη αυτή την ανωμαλία που φαίνεται απο τα σχόλια.πο@στικα στημενη

  8. Δεν λυπαμαι λαο που ψηφιζει τετοιους θρασυτατους απατεωνες.
    Ειναι το ιδιο σαπιος και να τον ξεσκισουν στο γαμ..
    Θα φατε τη Μαφια στη μαπα ηλιθιοι αλλα τρια χρονια και τσιμουδια.
    Καλα σας κανουν και σας γαμ

  9. Τι λες ρε Μιζοκούλα; Πας να βγεις και από πάνω; Η φάπα που θα φας στις 9 Ιούνη, δεν θα χει προηγούμενο.0

  10. Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…..ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 57 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΔΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  11. Άι σιχτίρ Μητσοτάκη.
    Κι εσύ πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει αυτό στα τουρκικά…
    Αλήθεια, τι έκανες Κούλη τις προάλλες στην Ελβετία;;
    Είχες ραντεβού με Τραπεζίτη;;
    Δεν μας είπες…

  12. “Απιαστο” κόλπο.
    Τους έβαλε ο Μητσοτακό-μπουρτζόβλαχος
    να κάνουν πρόταση δυσπιστίας, εκτόνωσε την
    ένταση και την αγανάκτηση των τούβλων και …..πάμε γι ‘άλλα.
    Ουδένας δεν ασχολείται πλέον. Πάαάει και αυτή η δολοφονία. Στο κάτω κάτω τα παιδιά σας δολοφόνησε όχι τους συγγενείς του

  13. Εσύ δεν ντρέπεσαι ρε καταστροφεα των Ελλήνων Μητσοτάκη και μιλάς. Ντροπή σε σένα και στην παιδοπορνικη,λοατκιστικη ,άθεη, σου παράταξη.

  14. Εμ αφού δεν υπάρχει όπως παλιότερα ο φόβος μην ξεπεταχτεί κάποιος απ’το στράτευμα και κυκλώσει το τετράγωνο και ισιωσουν όλοι, βγάζουν γλώσσα με ψέματα, κοροϊδία, ειρωνεία, τσαμπουκα και έχοντας καταστρέψει στοιχεία του εγκλήματος. Άσε που αν τολμήσουν και μιλήσουν ορισμένοι θα τους πληρώσει η μαφία με τον τρόπο που ξέρει. Αν οι δικαστές και αστυνομία έκαναν σωστά τη δουλειά τους τώρα θα ήταν πολλοί μέσα.

  15. Η καλύτερη άμυνα για τον στριμωγμένο ένοχο είναι η επίθεση κατά μέτωπο.

  16. Όπως έχει πει η κα Καρυστιανού, «τον Μητσοτάκη θα τον συναντήσω σε μια αίθουσα δικαστηρίου μια μέρα»

    1. Αν θέλει να τον συναντήσει καλό θα ήταν να κρατάει ένα όπλο στα χέρια της όχι μόνο μπλα μπλα

  17. Εδώ υποκινείται η δικαιοσύνη. Στους διαλόγους θα κολλήσουμε??

  18. Κυριάκο, είσαι αυτό που λέμε “εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι”.

  19. Καραγκιοζης Γκεσταπιτης με δυο λεξεις! Φραγκατος ειναι ας διαβει Ελβετια μερια μπας και θεραπευσει τον αυτισμο του!

  20. ””’ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ””ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Η ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ,”ΟΤΙ Κ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ

  21. Αυτοι οι ανθρωποι σε εισαγωγικα δεν εχουν φοβο θεου γιατι απλα γνωριζουν οτι αν υπηρχε ο θεος με αυτα που εχουν κανει για να πλουτισουν εις βαρος των υπολοιπων θα ειχε κοπει το κεφαλι τους. Τα ψεματα και η παραπλανηση ειναι η καθημερινοτητα τους οπως και η πιστη τους στον ματς για οποιους γνωριζουν, αρα μην πεφτετε απο τα συννεφα.Ο συγκεκριμενος οταν διοριστηκε στην εθνικη τραπεζα οταν ακομη ανηκε στο δημοσιο επιδοτουσε ανυπαρκτες εταιριες και τσεπωνε χρημα και οταν εγινε γνωστο κρυφτηκε πισω απο την βουλευτικη ασυλια και το κομμα του αρνηθηκε οποιαδηποτε συζητηση. Να τον χαιρομαστε λοιπον γιατι μας αξιζει.

    1. Η γιαγιά μου έλεγε, ο Θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί….

  22. Ο Κυριάκος βρισκόταν σε απόλυτο πανικό και η υιοθέτηση του Μακιαβελισμου ως απέλπιδα προσπάθεια να σώσει ότι δεν σώζεται από την χαμένη πλέον αξιοπιστία του δεν του βγήκε καθόλου . “”Μακιαβέλι:Δείξε τους ότι είσαι Δυνατός όταν είσαι αδύναμος .”” Όχι μόνο δεν μπόρεσε να δείξει ότι είναι δυνατός αφού δύο από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος τα ‘παραιτησε” και κυρίως με την στάμπα ΔΙΑΠΛΕΚΌΜΕΝΟΙ, αλλά πλέον και οι υπόλοιποι κολλητοί του στο κόμμα μου βρίσκονται σε μεγάλο δίλημμα αν πρέπει να παραιτηθούν πριν τους παραιτήσει γιατί στη κόντρα Μητσοτάκη Μαρινάκη θα βρεθούν εκτεθειμένοι ως υποτακτικοι και των δύο πλευρών .Να στηρίξουν το πρωθυπουργό και αύριο το βήμα να τους έχει πρωτοσέλιδο για κάποια ” αγαθοεργία ” τους η να στηρίξουν τον Μαρινάκη και αύριο ο Δημητριάδης να τους ψάχνει !!
    Είστε Αναξιόπιστος πλέον κύριε Πρωθυπουργε και καλή αποδόμηση .Παρένθεση Χίο όλα τα είχες προβλέψει ! Ασαλιωτους μέχρι Τέλους

  23. Κοκκινησα απο… ντροπη τωρα! Για ξηγα μας και τα περιεργα μοιραια ατυχηματα των στελεχων του ΟΣΕ αμεσως μετα? ! Τσιπα δεν εχεις ουτε πανω σε εκατομβη νεκρων αλα Τσιπουρα στο Ματι ? ΓΕΛΟΙΟΙ Ανθελληνες!

Comments are closed.