ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 10% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!

Κοινοποίηση:
λιακος

Τα ποσοστά του Εθνικού κόμματος έχουν εκτοξευθεί…

Μην χάσετε αύριο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”…

Τα αποκαλύπτουμε όλα…

Θα παραμιλάει το σύστημα!

Ο ψεύτικος και ιδιοτελής καυγάς των συστημικών κομμάτων δεν μπορεί να ξεγελάσει τους πάντες, δεν μπορεί να σκεπάσει τα πάντα. Και κυρίως, το τι έρχεται την επόμενη μέρα των εκλογών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Και ΕΠΙΣΗΜΑ πρόεδρος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ο ΑΜΕΜΠΤΟΣ αντιεισαγγελέας ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Α.Κανελλόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΛΟ το σύστημα ΤΡΕΜΕΙ τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΔΕΙΤΕ τι λένε τα “πετσωμένα” μέσα για το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και τον πρόεδρο Αναστάσιο Κανελλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΣΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ!!!

  2. Ανυπομονώ σαν τρελός να ψηφίσω Κασιδιάρη. Κουφάλες ανθέλληνες ερχόμαστε.

  3. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ. ΠΥΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ..

  4. Δεν φταίει ο Κασιδιάρης που οι συστημικοί, αλαζονικοί, παιδεραστές, κλέφτες, προδότες, ανθέλληνες, λαμόγια, έκαναν τον κόσμο να τους σιχαθεί.
    Καλά να πάθουν…..ο Ηλίας θα τους φερθεί όπως τους αξίζει.

  5. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΗΛΙΑ ΟΛΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  6. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποδείχθηκε η πιο εγκληματική και η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών. Μέχρι που φοβάται έναν Κασιδιάρη. Η προφητεία του αγίου Παϊσίου βγαίνει

  7. Δηλαδή ρε παιδία,λίγο στο δοιαταυτα….υπάρχει περίπτωση ακόμη και έτσι ,στις 5 μαϊου ,να υπάρξει πρόβλημα απαγόρευσης του κόμματος για τις εκλογές;Τι γίνεται εδώ ρε;Θα μας πουν αυτοί και θα μας επιβάλλουν ποιον θέλουμε ο καθένας να ψηφίσει;;Βγηκαν όλα τα σουργελα βολεμενοι καρεκλοκενταυροι ,και όλοι οι πολιτικοί εγκληματίες να μας επιβάλλουν τα θέλω τους;

    1. αυτο βλεπω και εγω. μακαρι να βγω ψευτης αλλα οτι και να κανει ο κ. κασιδιαρης δεν θα του επιτραπει η καθοδος στις εκλογες

  8. Πάρτε τι χαμπάρι μια Ζωή μας κυβερνάνε άχρηστοι και ανίκανοι οι οποίοι κονομανε εις βάρος του λαού να μην αναφέρουμε την ισλαμοποιηση της χώρος Φτάνει πια μέχρι εδω

  9. Θέλω να δω τις φάτσες τους το βράδυ των εκλογών…..

  10. ΑΥΤΑ ΔΗΜΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΣΥ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ !!!!

  11. Οι ποδιτσες ακολουθούν τη δοκιμασμένη συνταγη αλλά ΜΑΝΤΕΛΑ σκοπεύουν δηλαδής να βγάλουν το μικρό αδερφάκι τους από τα σίδερα κ να το ανεβάσουν στη κορυφή της πολιτικής.

  12. Κούλααααα…στις είκοσι δυο του Μάη θα μάθεις ποια είναι επιτέλους..η αληθινή πΟυτσΟυλ@…!!!
    Τα γουρλομενα σου ματάκια…θα κάνουν σαν φρουτάκια..!!! Αληταραδες.. κλέφτες.. ψεύτες… δολοφόνοι και προδότες..”δευτε τελευταίον ασπασμον” !!! το φαγοπότι και η καλοπέραση λαμβάνουν τέλος και πιθανότατα άδοξο. Ρε μυρωδιαδες σας δώσαμε το μέλι να γλυκανει η μποχα της ανάσας σας κι εσείς κάνατε μπάνιο..!!
    Ως πότε ρε καθάρματα θα ζούμε σκλαβωμένοι κι εξευτελισμενοι..? Ιστορικά ρε ανιστορητοι ..ο ελληνικός λαός όταν φτάνει στο “αμήν”…το πάει μπότα..στη μπότα..μέχρι που τους γ@μησ@με ουλους.. Οθωμανούς και Μουλους..!!!
    Ε…αυτό θα πάθετε κι εσείς..γιατί είστε αφελείς !!!
    Ερχόμαστε λοατκια…θα γίνουμε μια ωραία οικογένεια..!! θα είμαστε “αλληλέγγυοι”.. γι’ αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία…!!! Με σάλιο….

  13. 50.000 κοσμος εξω απο τον Αρειο Παγο στις 5 -5 -23 με μια φωνη , με ενα σθνθημα προς το Α1 τμημα: ΚΥΡΙΟΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΛΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ , ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΟΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΟΒΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ , ΤΟΥ Τ Ε Ω Σ προθυπουργου, και πειτε του να παει να γραψει τωρα αν θελει καμια ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ για το κομα του.(αυτη μπορει να ψηφηστει….)

    1. Αυτό είναι το μοναδικό και απολύτως σωστό. Γιατί φωνή λαού οργή Θεού. Και μόνο με πατριωτικά συνθήματα και ελληνικές σημαίες. Μακριά από βίαια επεισόδια και προβοκάτσιες. Χρειάζεται οργάνωση και πονηριά απέναντι στο σύστημα Μητσοτάκη.

  14. Παμε γερά Λιάκο. Γερα και εσυ Τασο. Οι γνήσιοι Έλληνες μαζί σου. Ψηλα το κεφάλι ολοι και σταθερά μπροστά. Ερχόμαστε.

  15. Σύριζα ΝΔ πασοκ ψήφισαν μνημόνιο, δηλαδή την παράδοση της χώρας σε ξένα συμφέροντα. Ο σύριζα κατ απαίτηση των Αμερικανών ψήφισε την προδοσία στις πρεσπες, μην έχετε μνήμη χρυσόψαρου. Τουλάχιστον μην ψηφίζετε τους τρεις μνημονιακους αλήτες. Ανώμαλοι είναι, παιδεραστές είναι, προδότες είναι, ανθέλληνες είναι, δοσιλογοι, μαφιόζοι, λαμογια, μιζαδοροι. Όχι τα τρία αυτά κόμματα των καθαρμάτων, δεν οδηγεί πουθενά η πολιτική που ακολουθούν , εντελώς αδιέξοδο.

  16. ΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

  17. Ο Τσίπρας με το μηδενικό iq για να τραβήξει δήθεν νέο κοινό ως ψηφοφόρους πήρε τον Μιθριδάτη που τον ακούγαμε εμείς στα 19 και φτάσαμε 45 ετών.Περασμένα μεγαλεία Τσίπρα που τον θυμήθηκες ρε τούβλο βρίσκεσαι στο 2023 και η νεολαία θα σας μαυρίσει και τους 300 παρέα.

  18. Αυτοί που έχουν στο κόμμα τους κωλοτούμπες τύπου γεωργιάδη και βιαστές μίχους, καιλή, τσοχατζόπουλους και μιθριδάτηδες και λαθρομετανάστες, ζορίστηκαν με τον Εισαγγελέα. Ηλία ρίχτο, ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης των Ελλήνων. Προδότες, τραβάτε στα τουρκικά ακρογιάλια που είπε η μάνα του Κούλη για να δικαιολογήσει τους τούρκους που ζητάνε νησιά μας!

  19. Μαζί σου Ηλία είσαι άδικα στην φυλακή είσαι πολιτικά κρατούμενος και επίσης εκτός από τους εχθρούς που σε πολεμάνε έτσι σε πολεμάνε και οι πρώην συναγωνιστές σου οπότε βαδίζεις στον σωστό δρόμο και όπως λέει και ο σοφός λαός κάθε εμπόδιο για καλό όλο αυτό που έγινε με την χρυσή αυγή έγινε για καλό τελικά γιατι καθάρισε ο εθνικιστικος χώρος μαζί σου μέχρι τέλος Ηλία πάντα με τον Τριαδικό Θεό εύχομαι να σε φυλάει η Παναγία και όλοι οι Άγιοι της Ορθοδοξίας μας το αξίζεις παλικάρι μου!!!!☦️☦️☦️☦️🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  20. επανάληψη για οσους ακόμη δεν έχουν εμπεδώσει απο τι πολιτικο μεταλο ειναι φτιαγμένος ο ΚΑΣ… ‘ Ο Ηλιας στην Ελλαδα και με αποδείξεις πλεον ειναι ο Μπομπ Φισερ της πολιτικής, ο ΦΙΣΕΡ ελεγε, ”στοχος ειναι διαλύσεις το μυαλο του αντιπάλου”!!

    1. Αυτά τα παίρνεις μόνο εσύ και οι σύντροφοί σου από τα ταξικά σας αδέρφια από Πακιστάν Αφγανιστάν κλπ.
      Θα πονέσετε πολύ την 21 Μαΐου.
      Όλες οι λούγκρες θα κάνετε χαρούλες όταν βρεθείτε στα ίδια κελιά με τους ανθρωποφάγους που μας κουβάλησαν οι προδότες από τα βάθη της Ασίας.

    2. ο δικος σου ο ευτραφης αρχηγος, οψιμος κομμουνιστοπατριωτης με τα σφυροδρεπανα δε βλεπει βουλη. χωνεψτε το. κανατε και συνεργασια με τους τσοβολες. που πατε ρε κακομοιρηδες

  21. ΡΙΧΤΟ ΗΛΙΑ…Κ ΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Comments are closed.