ΟΛΟ το σύστημα ΤΡΕΜΕΙ τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΔΕΙΤΕ τι λένε τα “πετσωμένα” μέσα για το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και τον πρόεδρο Αναστάσιο Κανελλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μμε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. (Αναρχοαπλυτος) Τον παπου μου τον φαγανε οι αναρχοαπλυτοι στα βουνα τοτες τον σφαξαν με μια κονσερβα εγω θα σας ξεριζωσω ολους την καρδια δεν θα αφησω κανενα αναρχοαπλυτο σκουλικι οταν ερθει η ωρα δεν φοβαμε κανενα μονο στον θεο εχω σεβασμο μπασταρδε τουρκοσπορε.

  2. Ποσά πήρε ο εισαγγελέας για το ξέπλυμα Κασιδιάρη δεν μας ειπατε. Επίσης πως του τα έδωσε μέσα από τη μπουζου? Σε τηλεκαρτες τον πλήρωσε; Βρωμαει η υποθεση όπως και το όνομά του (κασιδα στα ελληνικά σημαίνει βρώμα).

    1. (χατζατζαρ πιπιν=στα ελληνικα σημαινει μουχατζιρ του Ιμπραημ Πασα απο το Τζιμπουτι………
      διορισμενοs στο γραφειο του Πεταλωτη πρασινοβρωμοκαΜΠΙΝΕΣ,και νυν κουδουνιστρα 21

  3. Ο Κασιδιάρης έχει φαει πολύ σπροξιμο απο το σύστημα τις τελευταίες εβδομάδες. Μέχρι και εισαγγελείς μπλέχτηκαν για να σώσουν το καμάρι τους. Με τις υγειες σας, αλλη μια φορά οι Ελληνες θα παίξουν το ρολακι τους για την καταστροφή του εθνους (βλέπε Κύπρο)

  4. Έχει να φάει βρισιμο ο Κλασιδιαρης μετά που θα δουν τι λαμόγιο είναι πολύ
    Κανένας φυλακισμένος δε παίρνει έτσι 6 και 7 % ειδικά όταν είναι αφραγκος και δεν έχει να δωροδοκήσει.
    Ας είν’ καλά οι εφοπλιστές που τον στηρίζουν
    Αλλά εμένα δε με ενδιαφέρει πια καθόλου ούτε ποιος θα βγει ούτε οι τελευταίες στημένες εκλογές της παρούσας τα λοίσθια Κυνοβουλευτικης Δημιοκρατιας.

  5. Γμτ τα κοπρόσκυλα της βρωμο μεταπολίτευσης σας…τσογλανια…. αφήστε ησυχο τον Λιάκουρα!!!

    1. Κανένα φασίστα(=δολοφόνο) μην αφήστε ήσυχο. Χώμα και φτιαρι σε κάθε Κασιδιάρη. Και εναν μεγαλο λάκκο για το Μιχαλολιάκο.

  6. Αυτή η τσατσά δίπλα στον εισαγγελέτο ποια μπαλότσα είναι;

  7. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ…………
    Μνημόνια….βιαιος υποχρεωτικος εμβολιασμος….
    διασπαθιση-υπεξαιρεση Δημοσιου χρηματος….
    προδοσία της Μακεδονίας….
    επιδοτησεις λαθρομεταναστων…
    ανθελληνικά νομοσχέδια που τα βαφτίζουν αντιρατσιστικά…..
    ανεγερση Τζαμί στην Αθηνα……
    ομοφυλλοφιλη προπαγανδα στα Σχολεια κλπ. …….
    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.. ……
    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά…..
    Στην πραγματικότητα πρόκειται για την ιδια πολιτικη ….
    σαν να ειναι ίδιο κόμμα, με διαφορετικό όνομα ….
    ελεγε ο Κυρ.Μητσοτακης
    ” ολοι ιδιοι ειμαστε , μονο οι Πατριωτες-Εθνικιστες διαφερουν”…
    ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ “Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    και ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΑΓΚΩΤΟ”

  8. τα ειδια με την Χρυση Αυγη προπαγανδα αποκλισμος συκοφαντιες……………και στο βαθος η ειδια κοινοβουλευτικη Χουντα λησταρχων αληταραδων πολιτικαντηδων σε συνεργασια με πουλημαινους δημοσιογραφους πακτομενους απο δημοσιο χρημα….

  9. ΩΡΑΙΑ Η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΤΡΟΥΤΣΟ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ

  10. Αυτή η… κυρία είναι γνωστή σουλατσαδόρος στα γραφεία πολιτικών και χαρτζιλικώνεται. Φοβάται μήπως και χάσει το μεροκάματο;;; Ουστ ρε, παράσιτα!

  11. Πανικός και τρόμος στο σύστημα…Αγωνιούν μήπως ξεβολευτούν και χάσουν την μάσα…Τρέχουν πανικόβλητοι σαν τα μυρμήγκια που βλέπουν εισβολέα να μπαίνει στην φωλιά τους…Το ευχαριστιέμαι όσο τίποτα, μα την αλήθεια…Ασχετα με την τελική έκβαση…

  12. Δεν το χωράει το μυαλό τους, δεν μπορούσαν να φανταστούν κάτι τέτοιο γιατί τους δίνουν έτοιμες ειδήσεις, τάχα ρεπορτάζ, όλα στημένα και το μόνο που κάνουν καθημερινά είναι να βάλουν τα καλά τους, ένα μακιγιάζ και μετά λιβανιζουν.

  13. Ρε θείτσα,μη ζορίζεται,θα λερωσεις τις πάνες ακράτιας!Περαστικα σου κ βουρ για το χαπάκι της πίεσης…Οτι κ να γίνει θα φάτε μία πουτσ@,αξέχαστη!

  14. Η γεροντομπεμπέκα με το κολάν και ο σιτεμένος γλίνος έχουν χέσει το βρακί τους. Τρόμος τους έχει πιάσει μην μπούν στη βουλή αντισυστημικά κόμματα και τους χαλάνε το φαγοπότι. Τώρα και οι 301 έχουν την κουτάλα και ξεντεριάζονται . Δεν τους συμφέρει να αλλάξει όλο αυτό που τόσα χρόνια οργανώσανε δηλαδή όλοι να είναι στο κόλπο και όλοι να μασουλάνε κρατικό χρήμα και να μπαίνουν σε θέσεις ισχύος. Τρόμος λέμε. Έχουν σκεφτεί αν απαγορεύσουν την κάθοδο του κόμματος πως μπορεί να αντιδράσουν οι ψηφοφόροι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  15. θεια εχεις και αποψη ???? αντε βρασε καμια φασολαδα και ασε την πολιτικη δεν ειναι για εσενα !!!

  16. Τi ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ???? ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Η.Λ.Ι.Α……

  17. Το κόμμα του Ταχυδρόμου των επιστολών του Ιησού Χριστού, μιλάει για το κόμμα του φυλακισμένου. Βελόπουλε, πονάει ε; Εμ βέβαια εσύ με τόσα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και ο φυλακισμένος από ένα καρτοτηλέφωνο και να έχει μεγαλύτερη επιρροή δεν καταπίνεται. Τα υπόλοιπα 21 Μαϊου. Προς το παρόν ξύδι και ψυχοθεραπεία.

    1. Και άκου το καλύτερο… Πριν την αντισυνταγματικη νομοθεσία που θα έφερνε η κουλά για να απαγορεύσει την κάθοδο Κασιδιαρη στη βουλή ο ίδιος και πιόνια του στο focus fm φώναζαν και παρακαλούσαν τον κουλη να απαγορεύσουν την κάθοδο Κασιδιαρη.. Μάλιστα συναντήθηκε κρυφά ο κοιραλοιφας με τον ντογιακο για να τον πιέσει σε αυτή την κατεύθυνση… Μόλις η Νουδουλσ έφερε την τροπολογία στη βουλή ο κοιραλοιφας είδε πως θα περνούσε άνετα με τους ψήφους των νουδουλων και του ΠΑΣΟΚ και άρχισε να μιλάει για αντισυνταγματικη νόμο και την καταψηφίσει… Σίγουρος ότι δεν θα μπορέσουν να κατέβουν οι Έλληνες στις εκλογές το παίξε θεματοφυλακας του συντάγματος με σκοπό να πάρει τους ψήφους αυτών που θα ψήφιζαν Έλληνες… Τώρα που ο Κασι τους έκανε γυριστή και τους γλενταει με αυτή την πανέξυπνη επιλογή ως προέδρου ο βελοπουλος βλέπει ξανά ότι οι Έλληνες θα μπορέσουν τελικά να κατέβουν και άρχισε πάλι να μιλάει για Ουγκάνα ναζιστες και ότι ο κουλης δεν θωρακίσε σωστά το νομοθέτημα, (το οποίο χαρακτήριζε αντισυνταγματικο!) για να αποτρέψει την κάθοδο Κασιδιαρη!! Ηλία συνέχισε να τους γλεντας….

  18. KAI OMOS OLOI OI ARXIGOI KOMATON DEN KANOUN ENA KASIDIARH, NTROPH SAS ALFA TV, TH SAS LIPHOUN TA EVROULAKIA.

  19. ΟΧΙ και κυρία η πατσαβούρα που βγαίνει με ενδυμασία 20χρονης στα γεράματα.
    Θα φάτε καλά αρχιπροδότες . Πρέσπες Αιγαίου δεν θα προλάβετε να κάνετε. Θα φορέσετε όλοι το σχοινί.
    Η δικτατορία του ψευτορωμεΐκου τελειώνει.

  20. Ρε αχρηστη Μανδρου και οπως στο διολο λεγεσαι το βραδυ των εκλογων θα παθεις το τραλαλα θα χασεται τον υπνο σας μαζυ με τον Χατζηλαλακη και τους ομοιους του,πουλημενοι κοπριτες.Μονο μια κοπελια απο το βρωμερο σιναφι των δημοσιογραφων μια Κυρια με Κ κεφαλαιο Ρανια τζιμα ειναι αξια του επαγγελματος της ολοι οι αλλοι και η αλλες σφουγγοκωλαριοι της εκαστοτε κυβερνησης ,Αχρηστοι !!!!

  21. Τα λήσταρχα κόμματα του καλά στημένο και οργανωμένο σάπιο συστήματο δεν θέλουν το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στη βουλή γιατί τώρα δρουν ανενόχλητοι.

  22. λαμογια του δημοκρατικου φασισμου τρεμετε το κομα του Ηλια χεζοσαστε πανω σας λουμπινες και ολα τα παπαγαλακια της δηθεν δημοσιογραφιας φορεστε babylino για να μην χεστητε πανω σας απο την τρομαρα σας ρομποτακια αν ειναι εγκληματικη οργανωση ο ηλια ς και το κομα του τοτε η νδ τι ειναι που με τις βλακειες της σκοτωσε 57 ανθρωπους???????????????????????????????????????????????

  23. Ήταν Αρχηγός ο Κασιδιάρης…. Τώρα δεν είναι κυρά Κοραή….

  24. Υπάρχει καλύτερος λόγος να ψηφίσει κανείς Κασιδιάρη ? Να δεις τα μούτρα της Σκατιάνας και του Χατζηλαλάκη την επομένη

    1. Ποια επόμενη την ίδια μέρα θα εμφανιστούν στην τηλεόραση και θα θέλουν να φύγουν από την χώρα, όλα θα κριθούν στις 5 Μαΐου αυτές είναι οι πρώτες εκλογές για εμάς…

Comments are closed.